Annonsørinnhold

Yale Easy – forvandler smekklåsen til en moderne elektronisk lås

Den velkjente kasselåsen, eller smekklåsen som den også kalles, har fått sin arvtaker. Yale Easy lever opp til sitt navn; den forenkler hverdagen ved at du ikke behøver nøkkel for å komme inn. Det er slutt på smekke seg ute, eller ha et problem når nøkkelen er kommet på avveie. 

Yale Easy er en elektronisk lås, som du åpner ved å taste din selvvalgte kode. Et lite display i en egen enhet over selve låsen lyser opp når du berører det.

Du taster koden, og så kan låsen åpnes som før ved å dreie vriderknappen. Yale Easy kan kjenne igjen to koder, én for deg og én for resten av familien eller dine gjester.

Hverdagen blir litt enklere når du ikke lenger trenger nøkkel for å låse deg inn hjemme eller for eksempel i kjellerboden, på hytta eller i garasjen.

Ekstra sikkerhet – skjul koden for utenforstående!

På samme måte som når du taster PIN-koden til bankkortet, bør du være litt ekstra på vakt dersom noen befinner seg nærheten når du taster din Yale Easy-kode.

Da kan du taste flere tilfeldige tall før eller etter den egentlige koden for ikke å røpe den.

Yale Easy drives av vanlige batterier, som skal skiftes ca. én gang i året. Låsen gir deg et varsel i god tid før batteriskifte er påkrevd.

Skulle låsen likevel gå tom for strøm, kan du enkelt bruke et 9-volts batteri utenfra og låse opp med koden på vanlig måte. 

Finn ditt sikkerhetssenter her!

10. oktober 2014
Mer om Annonse - sikkerhetstipset
Annonsørinnhold

Vinduene er et av husets svakeste punkter

For den ubudne gjest er glassflatene rene utstillingsvinduer. I tillegg er vinduene et enkelt sted å komme seg inn. Til nå. 

Annonsørinnhold

Yale Doorman – låsen som forteller deg om barna er kommet trygt...

Tenk deg en app som gir et pling på mobilen din når barna kommer hjem – ønsk den nøkkelfrie revolusjonen velkommen!

Annonsørinnhold

Nå kan selv kikkehullet i inngangsdøren din bli digitalt!

Digital Door Viewer er dens full navn – eller Digital Dørkikkert, om du vil.

Annonsørinnhold

Si farvel til nøklene – overalt i boligen

Det er liten tvil om hvilken vei utviklingen går: Som det meste av andre funksjoner i samfunnet, blir også låsene digitalisert. Nå kan du enkelt kvitte deg med nøklene til det som er av låser i boligen. 

Annonsørinnhold

Lås balkongdøren med kodelås!

Store glassflater gir tyvene fristende innsyn til godsakene. Og selv om de frykter lyden av glass som knuser, er balkongdøren et sted der de vanligvis...