Annonsørinnhold
Bilde: Kebony®

Ny terrasse? Dette treverket krever ikke vedlikehold!

Velg både lekkert, smart og kvalitetssikkert med norske produkter. Perfekt for terrassen, ny ytterkledning eller prosjekter innendørs.

Våren og sommeren er høysesong for å fikse både hus, hage og uteplass. Noen ønsker en liten oppgradering, mens andre ønsker store forandringer. Går du med oppussingsplaner for terrassen eller fasaden på huset, er det ekstremt viktig å velge riktige materialer. På den måten kan du spare deg selv for mye arbeid og uforutsigbare utgifter i fremtiden.

Kebony AS er et norsk selskap som leverer treverk i beste kvalitet. Med miljøvennlig Kebony®-teknologi økes holdbarheten og dimensjonsstabiliteten til bærekraftige tresorter som furu overlegent mer enn med tradisjonell treimpregnering. Treverket får et vakkert utseende og egenskaper tilsvarende eksklusivt tropisk tre. Med disse solide, norskproduserte produktene, er videre vedlikeholdsarbeid unødvendig, og du kan heller bruke tiden på å nyte utesesongen.  

ws478425:Users:aby:Desktop:Screen Shot 2018-04-09 at 13.44.28.png

 

Vedlikeholdsfritt

Fordi terrassen ofte er et samlingssted for familie og venner i vår- og sommerhalvåret, er det også en viktig del av husets totale atmosfære. De færreste av oss ønsker å bruke den allerede korte sommertiden på terrassen til å etterbehandle og beise terrassebordene.

Treverket er spesielt populært til utendørs bruk som terrasse eller utendørs bekledning, da det ikke krever noe etterbehandling og vedlikehold, annet enn normal rengjøring.

Produktene fra Kebony kan også brukes inne som veggpanel, til vinduer eller tak, til møbler og i ulike strukturer. Se bilder og inspirasjon her til hvordan bruke det innvendig.

Selve treverket er av god kvalitet og har en lekker overflate som bare vil bli finere med tiden. Fargen på materialene vil over tid gå fra en mørk brun farge til en lys grå patina, med vær og vind.

Norskprodusert

Kebonys produkter er produsert i Norge, nærmere bestemt Skien. Treverket går gjennom en prosess som gjør det sterkere enn andre naturprodukter på markedet. Denne teknologien er helt miljøvennlig, og i motsetning til andre terrassebord brukes det ingen giftstoffer eller skadelige konserveringsmidler i produksjonen.

Kebony har derfor fått Svanemerket og produktene har en garanti på 30 år.    

 


 

Velg mellom to ulike varianter

Kebony Clear har en glatt overflate uten kvister og kan sammenliknes med tropisk tre. Kebony Character inneholder kvister og kjerneved, og gir en røffere struktur.

Begge variantene har en brun farge som over tid vil gå over i en sølvgrå patina.

ws478425:Users:aby:Desktop:Screen Shot 2018-04-09 at 14.09.20.png

 

Kvalitetstreverk med mange fordeler:

  • Garantert lang levetid, med 30 års garanti

  • Krever ingen etterbehandling eller vedlikehold, bare normal rengjøring

  • Motstandsdyktig mot sopp og råte

  • Giftfri - ingen bruk av gift eller skadelige impregneringsstoffer

  • Miljøvennlig teknologi

 

Vil du prøve eller lese mer?

Gå inn på kebony.com for forhandlerinfo og mer informasjon om produktene.

 

 

Annonsørinnhold: Dette er en kommersiell artikkel skrevet av Bonnier Creative Studio  

 

18. april 2018
Mer om Bygge terrasse

10 tips til tipp topp terrasse

Disse små, men viktige vedlikeholdsoppgavene bør du få gjort i sommer. 

Slik bygger du terrasse med trapp

Terrassen trenger nødvendigvis ikke å ha nettverk. Vi viser deg hvodan du bygger terrasse med trapp.

Slik bygde Felix og Eugenia uteplass med pergola

Felix og Eugenia gjorde drømmen til virkelighet – å bygge en helt egen uteplass til kjellerleiligheten. Se hvordan de gjorde det!

5 tiltak som gjør steinterrassen fin igjen

Har du en steinterrasse som har sett sine beste dager? Som er skitten og dekket av alger? Her er tipsene som gjør steinterrassen god som ny. 

Treterrasse på rekordtid

Se hvordan to tømrere bygger en treterrasse på to dager. Her får du mange tips til hvordan du gjør det like flott.

Slik lager du en steinterrasse

Når belønningen er å kunne nyte livet på en flott terrasse med både kveldssol og le for vinden, ser du meningen med å slite i et par dager. De tunge...

Gjør terrassen sommerklar på 1-2-3

Brett opp ermene og start sommeren med en renere, penere terrasse. Her får du de beste tipsene til hvordan du frisker opp uteplassens gulv med enkle hjelpemidler. Gjør du skikkelig arbeid nå, kan du slappe av de neste tre årene!

Slik bygger du terrasse!

Vi guider til hvordan du bygger din egen terrasse – trinn for trinn. 

Sats på en klassisk steinterrasse

Med skiferheller og brostein på terrassen får du et tidløst uttrykk som neppe går av moten. Du slipper også unna med minimalt av vedlikehold.

Slik bygger du pergola i hagen

Gjør hagestuen personlig og bygg en pergola i hagen! Her gir vi deg oppskriften på hvordan du går frem for å realisere din pergoladrøm.

Terrasse med stein og tre

Bruk treverk eller stein på terrassen eller kombiner dette og få en terrasse med orginalt uttrykk.

Bygg inn verandaen

Du kan ved hjelp av enkle midler bygge inn balkongen, verandaen eller terrassen og få et ekstra rom med bruksverdi og brukstid langt ut over det den...

Hold varmen med terrassevarmer

Terrassevarmere er et lettvint alternativ til utepeis. Men hva skal du velge?

Vårpuss på uteplassen

Nå er det tid for å friske opp uteplassen.

Bygg terrasse med glassfront

Bygg terrasse med glassfront hvis du vil ha mer utsikt.