Husets portaler

Dører

Når du skal fornye hjemmet ditt har du mange strenger å spille på. Materialer, farger, mønstre og dekorasjoner er med i samspillet om å gjøre det pent og praktisk. Dørene i huset er også viktige. De loser husets beboere og besøkende fra rom til rom.

Skyvedører er praktiske, men krever monteringsplanlegging. V.M.T. skyvedørskarm kan monteres samtidig med oppsetting av veggstendere. Dørblad kan vanligvis monteres inn etter at vegg og innlisting er ferdig.

Døren leveres både ubehandlet og ferdig behandlet med forskjellige overflatebehandlinger. En ferdig overfaltebehandlet dør anbefales. Det sparer deg for mye ekstra arbeid og gir det beste resultatet, hvis du da ikke tilhører de mest fornemme penselsvingere.

Skifting av dør uten å bytte karm
I svært mange hus er det veldig enkelt å bytte innerdører. Forutsetningen er at dine gamle dører er produsert etter 1973 og har såkalte ”snap-inn” hengsler. I så fall kan den gamle belistningen beholdes. Alt du trenger til arbeidet er en skrutrekker.

Foldedører
Foldedører sparer verdifull gulv-og veggplass, og gir mange muligheter for utskifting av slagdører og oppdeling av rom.
Det finnes mange forskjellige varianter og utførelser; med glass, trespeil, eller glatte paneler. Foldedører kan leveres med overflate i melamin eller i edeltre finering. Utstillinger og brosjyrer gir nyttige tips og ideer.

Portaler
Portaler er innbydende og eksklusive, og likevel enkle utfordringer for en hobbysnekker. Ferdigproduserte buer, gerikter, skjøtestykker og utforinger i utsøkte materialer med en førsteklasses overflatebehandling gjøre arbeidet greit og oversiktlig. Velg mellom furu og bøk eller en kvalitet for maling. Standard bredder er tilpasset de vanligste døråpninger. Utforingene dekker veggtykkelser opptil 190 mm.

23. oktober 2008
Mer om Dører

Har du noen gang skiftet lås på ytterdøren?

Dører Nordmenn er for godtroende, og går rundt med en falsk følelse av trygghet, mener fagfolk. 

Trendy å være nøkkelfri

Dører Flere norske boligeiere har nå begynt overgangen fra nøkkelknippe til elektronisk lås, viser nye bransjetall.

Sats på en stilig og sikker ytterdør

Dører En innbydende ytterdør påvirker helt klart helhetsinntrykket av et hus og med rett utforming kan døren fremstå som et møbel. Men utseendet er ikke alt...

Bruk FG-godkjente låser på dører og vinduer

Dører Sørg for FG-godkjente låser på dører og vinduer for å skape økt sikkerhet mot innbrudd. Da er du mindre utsatt for ubudne gjester som klarer å bryte seg inn i huset ditt når du ikke er hjemme.

Sats på sikkerhet i huset

Dører Velg sikkerhetstiltak som gjør det vanskelig for ubudne gjester å komme seg inn i huset ditt.

Sikkerhetsdør stopper tyven

Dører Sikkerhetsdør gjør jobben vanskeligere for innbruddstyven.

Ny ytterdør

Dører Ny ytterdør kan virkelig forandre husets utseende. Vi viser hvordan du velger riktig ytterdør og hva du må tenke på ved kjøp og installasjon av en ny dør.

5 tips til riktig valg av ytterdør

Dører Ytterdøren er husfasadens smykke. Slik velger du riktig ytterdør.

Skap et vakkert inngangsparti

Dører Ved husets inngangsparti skapes førsteinntrykket av hjemmet.

Ytterdører i gammel stil

Dører Mange bygger nye hus i tradisjonell stil. Da hører ytterdører i gammel stil til.

Døren skal stå i stil til huset

Dører Døren er ofte det siste man velger når man bygger hus, det man bruker mest tid på og som det diskuteres mest om. Et viktig, men vanskelig valg.

Design din egen dør

Dører Design din egen dør tilpasset interiøret.

Inngangsdøren gir huset personlighet

Dører Velg dør som harmonerer til boligens arkitektur. Her viser vi et knippe dører som passer som "hånd i hanske" til huset.

Miljømerkede dører

Dører Som eneste nordiske produsent tilbyr svenske Bovalls Dörrbyggeri i Bohuslän innerdører i tre miljøsertifiserte tresorter: ask, freijo og mahogny

Nye modeller miljømerkede dører

Dører Nye modeller fra Nordens meste produsent av miljømerkede dører.

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no