Annonsørinnhold

Drømmen om en lengre sommer

Bygging

Drømmer du et ekstra rom i hagen der du kan kontrollere vær og vind? Da bør du følge med på månedens kupp.

– Et drivhus er det perfekte valget for deg som ønsker å gi plantene dine mer varme og høyere luftfuktighet. Og i takt med at finishen har økt, ser vi også at mange av kundene våre liker å oppholde seg der selv også, og det er jo ikke så rart, sier Eric Cardell, markedsansvarlig hos Willab Garden (bildet).

Ved å sette inn et bord og noen stoler blir drivhuset i praksis et lunt ekstra rom i hagen, og i vårt nordiske klima er ikke det noe man skal undervurdere.

Jeg ser den, men hva skal man egentlig tenke på når man vurderer et drivhus?

– For de fleste er det å kjøpe seg et drivhus en relativt stor investering som skal vare i mange år. Mitt klare råd er derfor at du velger en leverandør som kan gi deg profesjonell hjelp og rådgivning både før, under og etter kjøpet. Og det er akkurat her Willab Garden har sin styrke, sier Cardell

Nordens største!

– Vi har ikke blitt nordens største leverandør av hagestuer og drivhus av seg selv, det er en posisjon vi har oppnådd etter å ha levert kvalitetsprodukter helt siden oppstarten i 1986. Når det gjelder drivhus kan du velge alt fra helt enkle standardmodeller til avanserte modeller som du enkelt kan utvide og tilpasse din egen stil, sier Cardell. Vår lange erfaring gjør i tillegg at du kan være trygg på at du får gjennomtenkte løsninger som holder det de lover. Det er tross alt ikke alle som tør å gi hele 12 års garanti mot fabrikasjonsfeil, men hos oss er det selvsagt.

12 år? Det høres bra ut. Men hvor holder dere til?

– Vi har flere butikker i både Sverige og Danmark, og vi ser jo at stadig flere norske kunder kjører til butikken i Munkedal for å se og kjenne på produktene før de bestemmer seg, sier Cardell. I tillegg er vår populære nettbutikk alltid proppet med gode tilbud, og vi har lagt stor vekt på å gi god bistand hvis det er noe du lurer på, både når du bestiller og etter at du har bestilt.

Munkedal ligger kun 50 minutter unna Svinesund! Foto: Willab Garden

Spennende, men er det ikke litt skummelt å handle så store ting på nett, spesielt med tanke på moms, fraktkostnader og slikt?

– Nei, det fine med Willab Garden er du slipper å bekymre deg for slikt. Alle våre priser er oppgitt i norske kroner og inkludert norske avgifter, så den prisen du ser på produktet er altså den du skal betale. Når det gjelder levering av drivhus er det også enkelt: Alle ordrer på over 20.000 kroner blir nemlig levert fraktfritt til Norge, så det eneste som kommer i tillegg er et lite ekspedisjonsgebyr på ca 190 kroner, sier en kontant Cardell.

Imponerende, men har du noen gode drivhus-tilbud du anbefaler til norske kunder akkurat nå?

– Selvfølgelig skal du få noen gode tilbud, men siden alle hus og hager er forskjellige gjelder det å velge et drivhus som passer hjemme hos deg. Vi har derfor utviklet flere hjelpemidler som gjør det enkelt å velge drivhus, og dette vet vi at kundene våre setter pris på sier Cardell.

Drivhusguide og drivhus-app

– På våre nettsider vil Drivhusguiden vise deg alle våre modeller fra ulike vinkler og med den til enhver tid gjeldende prisen. Når du har funnet din favorittmodell kan du i tillegg lagre den på datamaskinen din, eller dele den med øvrig familie og venner for å få deres innspill.

– Willab Garden har også en egen app til Apple- og Android. Dermed er det bare å ta et bilde av husfasaden eller tomten din med mobilen, og så får du se hvordan våre ulike drivhus vil se ut hjemme hos deg. Denne appen gjør det virkelig enkelt å velge drivhus, sier Cardell.

Juliana Junior på 10,2 m² er nå satt ned 2.000 kroner! (Foto: Willab Garden)

 

Bra: Drivhus fra Juliana

– Drivhusene fra danske Juliana er populære innstegsmodeller, og det er ikke så rart for her får du mye for pengene. Juliana-serien kommer i flere størrelser og prisklasser, men nå i juni får du for eksempel modellen Junior på 10,2 kvadratmeter til en kampanjepris på 16.995 kroner. Det er en svært god pris, sier Cardell.

– Oasis er toppmodellen i Juliana-serien, og lakkert i antrasittgrått skiller den seg virkelig ut. I denne kombinasjonen koster den nå 39.995 kroner.

Oasis på 8,8 m2 i antrasitt er et lekkert syn, og nå i juni sparer du 3.000 kroner. (Foto: Willab Garden)

 

Bedre: Drivhus fra Euro-Serre

– Vil du ha flere tilpasningsmuligheter og farger, er derimot Euro-Serre fra Belgia et bedre valg. Her vil jeg anbefale våre Maxi drivhus, som du nå i juni får med 20 centimeters forhøyning slik at sidehøyden er på hele 201 centimeter. Prisen er i tillegg satt ned med opp til 13.249 kroner, så dette er et veritabelt kupp, fortsetter Cardell.

Maxi 4 på 9,6 m2 starter på 18.995,- og nå i juni er 20 centimeters forhøyning inkludert i prisen! Avbildet modell på 14,1 m2 starter fra 22.995. Foto: Willab Garden

 

Best: Green Room fra Willab Garden

– Green Room er vårt eget varemerke, og en drivhusserie vi er svært stolte av. Her har vi brukt all vår erfaring på å lage de beste og mest solide drivhusene vi klarer. Det betyr gjennomtenkte løsninger som gjør deg fornøyd i årevis, mange tilpasningsmuligheter, samtidig som finishen er av øverste klasse, sier Cardell.

– Alle våre drivhus tåler vindkast opp mot 21,4 meter i sekundet, men med fem års stormgaranti på opp til 32,7 sekundmeter stiller Green Room i en annen klasse. Dette er altså det soleklare valget for deg som bor i værharde strøk, og det er jo ikke uten grunn at disse modellene er svært populære hos nordmenn, sier Cardell.

Stormsikre Green Room er svært populær i Norge, og fås fra 10,2 til 21,2 m2. For 14,8 m2 er prisen 49.900,- ferdig lakkert og levert hjem til deg! (Foto: Willab Garden)

 

NYSGJERRIG PÅ DRIVHUS? Les mer på WillabGarden.no!

2. august 2017
Mer om Bygging

15 fabelaktige byggefeil

Bygging Noen ganger blir selv de enkleste byggeprosjekter altfor vanskelige. 

Slik setter du trestolper i jorda

Bygging En trestolpe eller -påle er viktig at sitter godt i bakken og tåler mye. Her er 9 tips til hvordan du får trestolpen godt ned i jorda, og blir der.

Hot trend: Sexy snekkershorts

Bygging Vi har fått nyss om håndverkermoten for 2018. I år skal det være lårkort og luftig.

Annonsørinnhold

Derfor bør du spyle rørene dine nå

Bygging Spar tid, penger og frustrasjon ved å rense avløpsrørene før de blir tette. 

Slik legger du mikrosement

Bygging Mikrosement er et sterkt og lettpåført materiale som kan gi rommene dine et realt ansiktsløft. Her får du oppskrift til hvordan du legger på mikrosement...

Annonsørinnhold

Skal du jobbe i høyden? Les dette og unngå skader!

Bygging Et stillas er billigere enn du tror. Og langt tryggere enn en stige!

Annonsørinnhold

Denne avtalen gir 40 % rabatt og gratis lånehenger

Bygging Med opp til 40 prosent rabatt på byggevarer er det ikke rart at medlemmene i Huseiernes Landsforbund er ivrige kunder hos Norges største byggevarekjede.

Annonsørinnhold

Denne duken er gull verdt

Bygging Med PVC-duk fra TIL-TAK kan du gi uteplassen helt nytt liv.

Annonsørinnhold

7 grunner til å fundamentere med jordskruer

Bygging Hvorfor støpe dyrt fundament når du bare kan stikke en skrue i bakken?