Annonsørinnhold

Dette bør du tenke gjennom før du velger fasade

Sol og regn, varme og kulde. En fasadeplate skal tåle mye. Den skal være sterk, stabil og vakker gjennom flere tiår. Det er nettopp hva Steni fasadeplater er bygd for. Nå kan du få en fasade i akkurat de farger og mønstre du selv ønsker.

Kvalitet fra innerst til ytterst

Det finnes mange valg når du skal velge fasade. Spesielt på moderne hus i funkis-stil har de siste årene kunnet se nye valg av fasademateriale også når det er en privatbolig.

Det er viktig å huske at en plate kan være laget av ulike materialer, og ikke alle tåler det norske klimaet like bra.

Steni-platene er både miljøvennlige og tåler forurensing. Robuste og samtidig lette.

Sikret mot frost og klassifisert mot brann. Holder på fargen og lar fukten prelle av. For noen kan nok produktfordelene virke motstridende og like skiftende som været vi lever med. Men for Steni er det en naturlig del av produktutviklingen.

Full fargefrihet

De fleste norske hus benytter seg av en jordnær fargepalett. Farger i hvit- og gråskalaen er alltid populære og trygge valg for en fasade.

Det er likevel spennedende og effektfult med boliger som tør utfordre fargevalget og kanskje holder med å skape et fargerikt inngangsparti.
Steni Colour produseres flere hundre spesialfarger i året.

Fasadeplatene kan leveres i et tilnærmet ubegrenset antall spesial­farger, i henhold til NCS, RAL eller BS fargesystemer. Bare fantasien setter grenser. Alle Steni fasade, interiør og takplater har en unik kjerne av glassfiber og stein som gir den velkjente Stenikvaliteten, samme hvilken overflate som velges.

Polymerkompositt er et høyteknologisk materiale som anvendes stadig mer innenfor bil, båt og flyindustri, for å oppnå unike materialtekniske egenskaper.

De første produktene som ble utviklet hadde en overflate av naturstein. Disse platene er fremdeles like aktuelle, og Steni tilbyr nå en rekke overflater av både naturstein og keramisk farget stein. Fasadeplaten Steni Colour, interiørplaten Steni Effect, takplaten Steni Protego og nyheten Steni Vision produseres med en glatt overflate av 100 % ren akryl. Overflaten herdes med elektroner uten bruk av løsemidler eller andre herdestoffer.

Derfor gir Steni 40 års garanti på fasadeplater.

Les mer på steni.no

Les om nyheten Steni Vision og Steni Plank

Se flere privatboliger med Steni fasade her

29. april 2014
Mer om Annonse - Fasadetipset
Annonsørinnhold

4 tips som kan øke verdien på boligen din

Med noen enkle grep kan du tjene noen hundretusener.

Annonse: Denne Villatipssiden presenteres av en Vi i Villa-partner. Spørsmål som gjelder sidens innhold besvares av avsenderen.

Så enkelt er det å få en pen, vedlikeholdsfri grunnmur

Murte grunnmurer vil alltid kreve hyppig vedlikehold, og konsekvensene av dårlig vedlikehold er ikke bare skjemmende, det kan også gjøre skade på bakenf...

Annonsørinnhold

En vedlikeholdsvennlig grunnmur på 1-2-3

Trenger grunnmuren din et løft? Se hvordan du enkelt kan få en ny og flott grunnmur som varer i minst 25 år.

Annonsørinnhold

Vedlikeholdsvennlig grunnmur i minst 25 år

Etter en lang og kald vinter kommer alt som har vært gjemt under snøens beskyttende teppe rundt huset ditt frem igjen.

Annonsørinnhold

Brannsikring av lavtbyggende varmegulv med elektriske kabler

Det er veldig mye å tenke på når du skal legge varmekabler i et gulv i boligen din.

Annonsørinnhold

Slik kan du få vedlikeholdfri kledning

Skal du skifte kledning på bolig eller garasje har du i dag langt flere valg enn tidligere. I Norge er ytterkledning i tre det vi er vant til, men...

Annonse: Denne Villatipssiden presenteres av en Vi i Villa-partner. Spørsmål som gjelder sidens innhold besvares av avsenderen.

Er din bolig kledd for ekstremvær?

Går du for en luftet fasade når du skal renovere eller bygge nytt, vil du være godt sikret mot ekstremvær i mange ti-år framover. Og vedlikehold trenger du heller ikke tenke på!