Annonsørinnhold

En vedlikeholdsvennlig grunnmur på 1-2-3

Trenger grunnmuren din et løft? Se hvordan du enkelt kan få en ny og flott grunnmur som varer i minst 25 år.

Grunnmuren er selve fundamentet på huset ditt, og bør alltid være i god stand. Men når sjekket du den egentlig sist? Ta deg en tur rundt huset ditt i dag, se nøye på muren og kjenn etter der det er nødvendig: Skaller malingen av? Har grunnmuren riper, sprekker, sår eller hull? Hvis du kan svare ja på noe av dette er det på tide å gjøre noe før det er for sent.

Vedlikehold av grunnmuren har tidligere vært kjedelig, dyrt og tidkrevende. Men nå finnes det en ny måte som gjør at du får gjort jobben enklere, billigere og raskere. Og du kan gjøre den selv!

Få ny grunnmur som varer til 2041

Med STENI Terra grunnmursplater kan du nemlig få en flott og vedlikeholdsvennlig grunnmur som er garantert å holde i 25 år. Platene har en overflate av naturstein som gir et pent utseende som varer. Og om du er lei av fargen du har på grunnmuren i dag, kan du velge mellom sorte, grå og hvite plater.

Glem sementblander, mørtel, sand, trillebår, murerskje, maling og alt annet du trodde du måtte kjøpe – så enkelt setter du opp STENI Terra grunnmursplater på 1-2-3:

  1. Du begynner med å montere trykkimpregnerte lekter rett på grunnmuren med en avstand på 40 centimeter mellom hver. Hør med byggevareforhandleren din om hva som er det beste festemateriellet til akkurat din mur.
  2. Så stifter du lektefolie (som du får på rull) på lektene.
  3. Etter å ha forhåndsboret platen monterer du den på lektene. Det anbefales at du bruker lakkerte Steni-skruer – da får du det beste resultatet.

Mer skal det ikke til for å få en varig og vakker grunnmur som er garantert å vare de neste 25 årene.

Vil du vite mer kan du ta en titt på denne videoen som forklarer deg hele prosessen på under ett minutt.

Og før du glemmer det – gå ut og sjekk om du trenger ny grunnmur nå. Da slipper du ubehagelige overraskelser fra de fire V-ene senere.

24. april 2018
Mer om Annonse - Fasadetipset
Annonsørinnhold

4 tips som kan øke verdien på boligen din

Med noen enkle grep kan du tjene noen hundretusener.

Annonse: Denne Villatipssiden presenteres av en Vi i Villa-partner. Spørsmål som gjelder sidens innhold besvares av avsenderen.

Så enkelt er det å få en pen, vedlikeholdsfri grunnmur

Murte grunnmurer vil alltid kreve hyppig vedlikehold, og konsekvensene av dårlig vedlikehold er ikke bare skjemmende, det kan også gjøre skade på bakenf...

Annonsørinnhold

Vedlikeholdsvennlig grunnmur i minst 25 år

Etter en lang og kald vinter kommer alt som har vært gjemt under snøens beskyttende teppe rundt huset ditt frem igjen.

Annonsørinnhold

Brannsikring av lavtbyggende varmegulv med elektriske kabler

Det er veldig mye å tenke på når du skal legge varmekabler i et gulv i boligen din. 

Annonsørinnhold

Dette bør du tenke gjennom før du velger fasade

Sol og regn, varme og kulde. En fasadeplate skal tåle mye. Den skal være sterk, stabil og vakker gjennom flere tiår. Det er nettopp hva Steni fasadeplat...

Annonsørinnhold

Slik kan du få vedlikeholdfri kledning

Skal du skifte kledning på bolig eller garasje har du i dag langt flere valg enn tidligere. I Norge er ytterkledning i tre det vi er vant til, men...

Annonse: Denne Villatipssiden presenteres av en Vi i Villa-partner. Spørsmål som gjelder sidens innhold besvares av avsenderen.

Er din bolig kledd for ekstremvær?

Går du for en luftet fasade når du skal renovere eller bygge nytt, vil du være godt sikret mot ekstremvær i mange ti-år framover. Og vedlikehold trenger du heller ikke tenke på!