Annonsørinnhold

Slik kan du få vedlikeholdfri kledning

Skal du skifte kledning på bolig eller garasje har du i dag langt flere valg enn tidligere. I Norge er ytterkledning i tre det vi er vant til, men klimautfordringer og mindre tid til vedlikehold gjør at fasadeplateprodusenten Steni i Vestfold nå lanserer Steni Plank.

Steni Plank er et nytt vedlikeholdsfritt alternativ til trekledning.

I motsetning til tre, som krever omfattende vedlikehold, vil Steni Plank ikke kunne råtne eller deformere seg over tid.  En ytterkledning skal beskytte huset og tåle eksponering for fuktighet, regn, snø, salt og termitter.

Steni Plank ytterkledning er et solid, holdbart og vedlikeholdsfritt alternativ til tradisjonelt ytterkledning materiale.  Du kan trygt la stiger og malingskoster bli liggende i garasjen.

Fasaden er det første andre ser av hjemmet ditt. Malte fasader vil alltid kreve hyppig vedlikehold og konsekvensene av dårlig vedlikehold er ikke bare skjemmende, det kan gjøre skade på innenforliggende konstruksjon.

Steni Plank er laget av polymerkompositt  og vil ikke sprekke, råtne eller delaminere under normale forhold.  Kledningen vil heller ikke tiltrekke seg ikke insekter på den måten tre gjør. 

Steni Plank har akrylforseglet lakk og gir deg en miljøvennlig og vedlikeholdsfri fasade med 25 års garanti.

Les mer om Steni Plank 

29. april 2014
Mer om Annonse - Fasadetipset
Annonsørinnhold

4 tips som kan øke verdien på boligen din

Med noen enkle grep kan du tjene noen hundretusener.

Annonse: Denne Villatipssiden presenteres av en Vi i Villa-partner. Spørsmål som gjelder sidens innhold besvares av avsenderen.

Så enkelt er det å få en pen, vedlikeholdsfri grunnmur

Murte grunnmurer vil alltid kreve hyppig vedlikehold, og konsekvensene av dårlig vedlikehold er ikke bare skjemmende, det kan også gjøre skade på bakenf...

Annonsørinnhold

En vedlikeholdsvennlig grunnmur på 1-2-3

Trenger grunnmuren din et løft? Se hvordan du enkelt kan få en ny og flott grunnmur som varer i minst 25 år.

Annonsørinnhold

Vedlikeholdsvennlig grunnmur i minst 25 år

Etter en lang og kald vinter kommer alt som har vært gjemt under snøens beskyttende teppe rundt huset ditt frem igjen.

Annonsørinnhold

Brannsikring av lavtbyggende varmegulv med elektriske kabler

Det er veldig mye å tenke på når du skal legge varmekabler i et gulv i boligen din.

Annonsørinnhold

Dette bør du tenke gjennom før du velger fasade

Sol og regn, varme og kulde. En fasadeplate skal tåle mye. Den skal være sterk, stabil og vakker gjennom flere tiår. Det er nettopp hva Steni fasadeplat...

Annonse: Denne Villatipssiden presenteres av en Vi i Villa-partner. Spørsmål som gjelder sidens innhold besvares av avsenderen.

Er din bolig kledd for ekstremvær?

Går du for en luftet fasade når du skal renovere eller bygge nytt, vil du være godt sikret mot ekstremvær i mange ti-år framover. Og vedlikehold trenger du heller ikke tenke på!