Annonsørinnhold

Vedlikeholdsvennlig grunnmur i minst 25 år

Etter en lang og kald vinter kommer alt som har vært gjemt under snøens beskyttende teppe rundt huset ditt frem igjen.

Gresset gror, blomstene spirer og hekken strekker grenene mot solen. Dessverre gjelder det også grunnmuren som sårt trenger vedlikehold, men som du ikke har hatt tid eller råd til å gjøre noe med. Før nå.

Hvis grunnmuren på huset ditt er skadet kan du stå overfor store problemer. Frostsprengning og soppdannelse kan føre til fuktskader inne, og derfor bør du handle raskt hvis det har oppstått sprekker og hull.

Vanligvis har det vært krevende og vanskelig å få gjort en skikkelig jobb med grunnmuren. Dessuten må du skrive opp mye utstyr på handlelisten: Sementblander, mørtel, murerskje, maling, trillebår – bare for å nevne noe. Og hvis du ikke er handyman trenger du hjelp av fagfolk. Alt dette blir fort tidkrevende og dyrt, så da lar du det heller vente til neste år…

For som de fleste av oss er du sikkert ikke overbegeistret for å tilbringe våren og sommeren med ryggen mot solen for å pusse, male og flikke – i hvert fall ikke når du vet at du må på’n igjen om et år. Tenk om du heller kunne brukt ferien og fritiden sammen med familien?

Du kan øke verdien på boligen din

Det kan du! Med STENI Terra grunnmursplater kan du nyte den varme årstiden med familien i 25 år fremover – garantert. Med en ny og flott fasade kan du også øke verdien på huset ditt.

Det eneste du trenger å ta stilling til er hvilken farge du vil ha på den nye grunnmuren din. Du kan nemlig få STENI Terra i tre farger – hvit, grå og sort.

«Med en ny og flott fasade kan du også øke verdien på huset ditt»

STENI Terra monteres som luftet kledning. Det beskytter grunnmuren bak og gjør at den holder seg tørr, frostsprengning og soppdannelse reduseres og isolasjonsevnen forbedres. Selve monteringen er enkel, og du kan gjøre den selv: Fest lektere på grunnmuren, stift på lektefolie og skru fast platen. Og det er det.

Hvis du vil se hvor enkel prosessen er, kan du se denne videoen som viser deg alt på mindre enn ett minutt.

Du sparer tid og penger

Etter at platene er montert kan du slappe av og glemme vedlikehold. Alt du behøver å gjøre er å bruke høytrykkspyleren en gang i blant.

En liten investering nå kan spare deg for store summer i fremtiden. Monterer du STENI Terra grunnmursplater kan du nyte sommeren – og ha god samvittighet om vinteren – i mange år fremover. Faktisk helt frem til 2041. God sommer! Eller rettere sagt: Gode somre!

24. april 2018
Mer om Annonse - Fasadetipset
Annonsørinnhold

4 tips som kan øke verdien på boligen din

Med noen enkle grep kan du tjene noen hundretusener.

Annonse: Denne Villatipssiden presenteres av en Vi i Villa-partner. Spørsmål som gjelder sidens innhold besvares av avsenderen.

Så enkelt er det å få en pen, vedlikeholdsfri grunnmur

Murte grunnmurer vil alltid kreve hyppig vedlikehold, og konsekvensene av dårlig vedlikehold er ikke bare skjemmende, det kan også gjøre skade på bakenf...

Annonsørinnhold

En vedlikeholdsvennlig grunnmur på 1-2-3

Trenger grunnmuren din et løft? Se hvordan du enkelt kan få en ny og flott grunnmur som varer i minst 25 år.

Annonsørinnhold

Brannsikring av lavtbyggende varmegulv med elektriske kabler

Det er veldig mye å tenke på når du skal legge varmekabler i et gulv i boligen din. 

Annonsørinnhold

Dette bør du tenke gjennom før du velger fasade

Sol og regn, varme og kulde. En fasadeplate skal tåle mye. Den skal være sterk, stabil og vakker gjennom flere tiår. Det er nettopp hva Steni fasadeplat...

Annonsørinnhold

Slik kan du få vedlikeholdfri kledning

Skal du skifte kledning på bolig eller garasje har du i dag langt flere valg enn tidligere. I Norge er ytterkledning i tre det vi er vant til, men...

Annonse: Denne Villatipssiden presenteres av en Vi i Villa-partner. Spørsmål som gjelder sidens innhold besvares av avsenderen.

Er din bolig kledd for ekstremvær?

Går du for en luftet fasade når du skal renovere eller bygge nytt, vil du være godt sikret mot ekstremvær i mange ti-år framover. Og vedlikehold trenger du heller ikke tenke på!