Annonsørinnhold

Formica

Formica Group er en ledende leverandør av merke designoverflate-løsninger for kommersielle og privatkunder over hele verden. Som verdens største produsent av høytrykkslaminat (HPL), opprettholder vårt internasjonale nettverk av design, produksjon, distribusjon og salgsvirksomhet anerkjennelsen av Formica® som et globalt merke.

Formica

Formica Groups arv og merkets omdømme har blitt grunnlagt på kvalitet, service og innovative produktlinjer. Vi har utviklet unik kompetanse som sikrer at våre laminatprodukter oppfyller kundens behov og deres spesifiserte behov, for innvendige og utvendige byggeprosjekter.

Ved å arbeide tett med arkitekter, designere, fabrikanter, spesialister og utviklere, er selskapet strategisk posisjonert for å tilby nye produkter og overflateløsninger som utfyller dagens designtrender. Vårt pågående produktdesign og utviklingsprosess bekrefter vårt engasjement for innovasjon.

I mai 2007 ble Formica Group-kjeden kjøpt av Fletcher Building, en av Australias og New Zealands største byggfirmaer. Oppkjøpet resulterte i etableringen av verdens største produsent av dekorative overflater og høytrykkslaminat.

Formica
Adresse:
Telefon: 800 13 016
Annonse

Produktnyheter, tjenester og tilbud

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no