Sorter etter:
Fukt og drenering
Fukt og drenering Skal du jobbe med tre utendørs, bør treverket være tilstrekkelig tørt. Dette sjekker du enkelt med en fuktmåler.
Fukt og drenering
ANNONSØRINNHOLD
Fukt og drenering Sliter du med fukt i kjelleren er valget enkelt: Velg den eneste løsningen på markedet som er godkjent av Nemko.
Fukt og drenering
Fukt og drenering Er du blant dem som lufter ekstra mye i sommervarmen? Da bør du tenke deg god om. Lufta du slipper inn kan skape trøbbel i underetasjen.
Fukt og drenering
Annonsørinnhold
Fukt og drenering Trenger boligen din drenering? Sjekk grunnmuren og avløpsrørene dine i dag.
Fukt og drenering
Fukt og drenering Er du klar over at huset ditt har krypkjeller? Hvis ikke bør du sjekke nå - for her kan muggsopp, råtesopp og skadedyr trives.
Fukt og drenering
Fukt og drenering Oppdager du muggsopp i huset eller på badet bør du fjerne det raskt. Her får du tips om symptomer på mugg, helseskader og hvordan du fjerner muggen.
Sikkerhet
Sikkerhet Det er tre ganger så mye snø på Sør- og Østlandet som normalt. Dette kan forårsake uvanlig store flommer til våren.
Fukt og drenering
Fukt og drenering Eksperter mener at de kaldeste vintermånedene er den beste tiden å sjekke boligen for fukt, muggsopp eller radongass.
Hjelp! Vi bygger hus
Hjelp! Vi bygger hus Skal du bygge hus er det helt essensielt å sørge for at arbeidene med dreneringen blir gjort riktig. Hvis ikke kan det koste deg dyrt senere.
Fukt og drenering
Fukt og drenering Vedmusling bryter ned cellulosen i treverket og gjør at det råtner raskere. Er skadene store nok, må alt treverk byttes ut.
Fukt og drenering
Fukt og drenering Endret klima byr på store utfordringer for norske boliger. Derfor bør du lære hvordan du beskytter boligen din mot klimaendringene.
Fukt og drenering
Annonsørinnhold
Fukt og drenering Ta bildetesten og sjekk om du kan løse problemet uten å grave opp hagen.
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no