ANNONSØRINNHOLD

De har reddet over 6.000 norske kjellere

Fukt og drenering

Sliter du med fukt i kjelleren er valget enkelt: Velg den eneste løsningen på markedet som er godkjent av Nemko.

Har du fått fukt i huset?

Murtørkeren til EPS-Fuktsikring har allerede reddet over 6.000 norske kjellere og er den eneste løsningen på markedet som er sertifisert av Nemko.

 

Sliter du med fukt i kjelleren er det lett å tenke seg at drenering er svaret på alt. Før du bruker masse tid og penger på å grave opp hagen gjelder det imidlertid å tenke seg godt om.

 

EPS-Fuktsikring har nemlig spesialisert seg på å hindre at grunnmuren tar til seg fuktighet, og siden du slipper å grave opp hagen blir det en langt billigere og ikke minst raskere måte å fjerne fukten på.

Les også:

Dette er de største kjøkkentrendene i 2017

Mindre hvitt, mer sosialt og fortsatt funksjonelt er noen av nøkkeltrendene for det moderne kjøkkenet.

Se skrekkeksemplene og hvordan deres metode fungerer her!

 

Det sikre alternativet

- Vi nordmenn skiller oss fra våre naboland ved at vi i langt større grad bruker kjellerne som soverom og oppholdsrom. Det gjør det enda viktigere å velge en løsning som fungerer optimalt mot norske grunnforhold, klima og byggeskikk, sier Tor Heimdal fra EPS-Fuktsikring.

- Siden vi startet med vår patenterte løsning i 1986 har våre murtørkere tørket over 6.000 norske kjellere, sier Heimdal. Med flere aktører i bransjen har det imidlertid vært en utfordring at det har manglet en felles standard som bekrefter hva kundene faktisk kjøper. I praksis har man kun hatt en tradisjonell  CE-merking av produktene, og den er dessverre tilnærmet verdiløs.

Les også:

Slik steller du amaryllis

Amaryllis er julens staseligste blomst. Du får den både som løk og som snittblomst. Slik tar du vare på den.

 

- En CE-merking er tross alt bare en egenerklæring fra produsenten om at de oppfyller myndighetenes minstekrav til helse, miljø og sikkerhet. Når man i tillegg får jevnlige påminnelser i media om aktører som jukser med CE-merkingen, er derfor resultatet at mange kunder ikke stoler på merkingen, og at de som likevel stoler på den blir utsatt for en falsk trygghet.

 

Det bestemte vi i EPS-Fuktsikring oss for å gjøre noe med. For å gi våre kunder en tryggere hverdag har vi derfor valgt å innhente en nøytral kvalitetsvurdering fra en helt uavhengig tredjepart, sier Heimdal.

 

Les også:

Disse tingene er det lettest å få solgt på Finn.no

Planlegger du å legge ut noe til salgs på FINN.no? Se listen over tingene som blir solgt raskest på det digitale bruktmarkedet.

NYHET: EPS-Fuktsikring er Nemko-sertifisert!

- At vår EPS-sentral er Nemko-godkjent er en tydelig bekreftelse på at den tilfredsstiller alle krav og normer innen giftstoffer og stråling, i tillegg til brannsikkerhet. Siden enhver murtørker står  tilkoblet døgnet rundt er dette betryggende for våre kunder, samtidig som det også er godt for oss som er opptatt av å levere kvalitet og sikkerhet i alle ledd, sier Heimdal.

 

- Vi er derfor svært stolte over vår Nemko-godkjenning, og vår oppfordring til deg som kunde er derfor enkel:

Vurder gjerne flere alternativer om du får fukt i kjelleren, men ta deg alltid tid til å kontrollere om de har en nøytral og uavhengig godkjenning på plass før du signerer kontrakten. Da får du en løsning med dokumenterbar effekt, og vil spare deg selv for mye unødvendig tid og frustrasjon, avslutter Heimdal.

 

PS: Visste du at EPS-Fuktsikring gir deg helt gratis og uforpliktende befaring?

 

 

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Bonnier Creative Studio for Fuktspesialisten.

 

 

9. august 2018
Mer om Fukt og drenering

Derfor bør du LUKKE vinduet i sommer

Fukt og drenering Er du blant dem som lufter ekstra mye i sommervarmen? Da bør du tenke deg god om. Lufta du slipper inn kan skape trøbbel i underetasjen.

Derfor bør du sjekke boligen for fukt, muggsopp eller radongass nå

Fukt og drenering Eksperter mener at de kaldeste vintermånedene er den beste tiden å sjekke boligen for fukt, muggsopp eller radongass.

Mugg- og råtesopper og skadedyr trives i krypkjelleren

Fukt og drenering Er du klar over at huset ditt har krypkjeller? Hvis ikke bør du sjekke nå - for her kan muggsopp, råtesopp og skadedyr trives.

Annonsørinnhold

Kom fuktskader i forkjøpet

Fukt og drenering Trenger boligen din drenering? Sjekk grunnmuren og avløpsrørene dine i dag.

Slik oppdager og  fjerner du muggsopp

Fukt og drenering Oppdager du muggsopp i huset eller på badet bør du fjerne det raskt. Her får du tips om symptomer på mugg, helseskader og hvordan du fjerner muggen.

Derfor må du være på vakt mot vedmusling på husveggen

Fukt og drenering Vedmusling bryter ned cellulosen i treverket og gjør at det råtner raskere. Er skadene store nok, må alt treverk byttes ut.

Slik sjekker du om boligen tåler klimaendringene

Fukt og drenering Endret klima byr på store utfordringer for norske boliger. Derfor bør du lære hvordan du beskytter boligen din mot klimaendringene.

Annonsørinnhold

Ser kjelleren din slik ut?

Fukt og drenering Ta bildetesten og sjekk om du kan løse problemet uten å grave opp hagen.

Slik lukter du deg fram til fuktskader

Fukt og drenering Hvert år får tusenvis av norske hjem problemer med fuktskader, muggsopp og hussopp. Nesen din kan være et viktig redskap for tidlig inngripen.

5 tips for å fuktsikre huset

Fukt og drenering Rundt 60 000 hus rammes av ­fuktskader hvert år. Les mer om de vanligste tegnene på fukt og hvordan du forebygger fuktskader. 

Greit å lagre klær i råkjeller?

Fukt og drenering Ja, hvis du har kontroll på fukten, mener Anticimex.

Unngå helseskader med etterisolering

Fukt og drenering Visste du at fukt kan gi deg allergi og luftveisinfeksjoner? Færre enn én av ti husstander har likevel reparert påviste skader på grunnmur og kjeller,...

Hundre tusen nye hull i kongeriket?

Fukt og drenering Nye fuktmålingsstandarder vil få store konsekvenser. Blir det konkurs for boligbyggere eller bedre bygg og mindre krangel? Nasjonalt fuktseminar vil belyse spørsmålet. 

Er julepynten din skadet av fukt på loft eller kjeller?

Fukt og drenering Julepynt av naturmaterialer kan fortelle deg om du har fuktproblemer på loftet eller i kjelleren.

Mange fuktskader etter mangelfull oppussing

Fukt og drenering En av de vanligste årsakene til alvorlige vannskader i hus og hytter, er at ivrige hobbysnekkere utfører prosjekter de ikke har nok kunnskaper om.