Annonsørinnhold
Foto: Nikolas Birkevold Farstad
Foto: Nikolas Birkevold Farstad

Lei av kaos i garasjen?

Hele familien vil elske denne løsningen når det kommer til å holde orden på ski og sykler!

Aktive familier har mye moro, men alt utstyret som trengs gjør at de fleste har en overfylt sportsbod og en garasje hvor det såvidt er plass til å parkere bilen.

Kjenner du deg igjen?

Da kan du trøste deg med at løsningen er nær.

Smart oppbevaring av ski og sykler

- Vi opplevde jo selv at det å oppbevare sykler og ski til en aktiv familie er plasskrevende, sier Sondre Aakre fra norske Store Away. Sykler som står i garasjen tar svært mye gulvareal, og det å henge skiene i taket gjør at de blir tilnærmet utilgjengelige for de minste i familien.

- Målet var altså å flytte utstyret bort fra gulvet, samtidig som vi ville at det skulle være enkelt å få tak i. Vi ble imidlertid ikke overbevist over løsningene som eksisterte, så når muligheten til å overta Store Away kom, bestemte vi oss for å slå til.

Flytt rundt - eller bygg ut

- Store Away er kort fortalt et rent modulbasert system som kan tilpasses akkurat de behovene du har i dag, samtidig som du kan flytte modulene rundt og utvide etterhvert som behovene endrer seg, sier Sondre.

- Det hele starter med en veggmodul som du skrur fast i veggen. Deretter er det bare å henge  de ulike festene akkurat der du vil. Har du små barn i huset kan du for eksempel starte med festene plassert et stykke ned på veggmodulen, for så å øke høyden etterhvert som barna vokser til og trenger lengre ski. 

Hva er produktene laget av? 

- Selve veggmodulen er sort, mens de ulike festene er røde. Fellestrekket er imidlertid at alt er laget av stål, og det har vært helt bevisst fra vår side. Vi ville at Store Away skulle være laget for å vare, og da gjelder det å styre unna hardplast, sier Sondre.

Når du henger syklene på veggen sparer du ikke bare gulvareal, det blir også lett å rengjøre gulvet under syklene. Foto: Store Away

Når du henger syklene på veggen sparer du ikke bare gulvareal, det blir også lett å rengjøre gulvet under syklene. Foto: Store Away

Dekker alle behov

Veggmodulene til Store Away kommer i ulike størrelser, men den desiderte storselgeren har en bredde på 100 centimeter.

- Skal du henge opp skiutstyr vil for eksempel vår Ski- og stavpakke ha plass til 8 par alpinski, eller hele 20 par langrennski og tilhørende staver på kun en meter. Løsningen sparer deg altså for plass, samtidig som utstyret er lett tilgjengelig slik at det blir lett å finne riktig skipar, sier Harald Aakre. 

Med den populære ski- og stavpakken på 100 cm er du klar til vinteren. Foto: Store AwayMed den populære ski- og stavpakken på 100 cm er du klar til vinteren. Foto: Store Away

- For langrennsentusiastene er det også verdt å merke seg at Store Away passer fint mot skøyteski. De har jo ofte svært smale skitupper, så derfor har vi laget spesielle gummilister som sørger for å holde skøyteskiene ordentlig på plass.

- Det at Store Away har dedikert løsninger uansett om du skal feste en sykkel, skøyteski, snowboard eller randonee-utstyr er noe vi ser at kundene setter pris på. Mange starter jo ofte med en startpakke, for eksempel rettet mot ski, og når de ser hvor bra det fungerer utvider de med en sykkelpakke når sommersesongen nærmer seg, avslutter Sondre Aakre.

ER DU OGSÅ FRISTET? LES MER PÅ STORE AWAYS NETTSIDER!

 

1. november 2017
Mer om Garasje

3 feil du må unngå når du lager carport

Skal du bygge carport, er det særlig 3 ting du skal ta høyde for før du begynner. 

6 ting du ikke burde oppbevare i garasjen

Oppbevarer du maling eller tremøbler i garasjen? De burde du slutte med en gang – hvis du ikke ønsker at tingene skal bli ødelagt.

Scanporten
Annonsørinnhold

Åpne garasjen med kun én finger

Med en fingerscanner mister du aldri nøkkelen eller glemmer koden til garasjeporten igjen.

Kommunen nektet Eric å bygge garasje

Han tok saken i egne hender, og kom opp med en genial løsning. 

Bli kvitt rotet i garasjen

Er du en av de som har full kontroll på hver hammer og drill i garasjen? Eller er du en av mange som rydder aller sist nettopp der? Med riktig innrednin...

Kan du bygge garasje eller carport uten å søke?

Går du med planer om å bygge garasje eller carport? Eller frykter du at naboen skal gjøre det? Nye byggeregler fra 1. juli 2015 gjør at man slipper å...

Velg rett garasjeport

To parallelle trender preger den nye generasjonen garasjeporter. Sikkerhet og nyskapende design. Her er noen av portene som er aktuelle i vår.

Ny garasjeport

En garasjeport skal tåle daglig bruk, være solid og funksjonell og passe til omgivelsene i form og farge. Bilen i garasjen byttes ut av og til, men...

Tips til deg som skal bygge garasje

Sven Ove Carlsen og Vidar Myhre fra 1-2-Tre-garasjen, har gode råd til deg som går med garasjeplaner.

Rydd opp i garasjen

Ikke lenger plass til bilen i garasjen? Da er tiden moden for opprydning.

Riktig plassering av garasje

Riktig plassering av garasjen krever at du følger en del regler og forskrifter.

Garasje i stil med huset

Med ferdig montert elementgarasje slipper du unna med noen dagers byggeperiode

Nytt liv i garasjen

Det ble nytt liv i garasjen da familien pusset den opp og gjorde garasjen om til et lekerom for barna.

ABC om garasjeportåpnere

En garasjeportåpner er strengt tatt ikke nødvendig, men veldig komfortabel å ha.

Velg riktig garasje

Mange drømmer om stor garasje, der bilen kan stå tørrskodd og med god plass til verktøykasser og sportsutstyr. Her gir vi de garasjeløse noen gode...