Annonsørinnhold
Bilde: Huseiernes landsforbund

Denne avtalen gir 40 % rabatt og gratis lånehenger

Med opp til 40 prosent rabatt på byggevarer er det ikke rart at medlemmene i Huseiernes Landsforbund er ivrige kunder hos Norges største byggevarekjede.

At Huseiernes Landsforbund er Norges største private forbrukerorganisasjon, og daglig bistår sine 220.000 medlemmer med boligrelaterte spørsmål var du kanskje klar over.

Men visste du at medlemskapet også gir deg gode rabatter?

(sidestill bildet)

Gjør et kupp hos byggevarekjeden Montér

– Ja, det er hyggelig å kunne bekrefte at avtalen mellom oss og Huseiernes Landsforbund er svært populær, sier Ole-Jørgen Mo, regionsdirektør for Montér og Optimera vestlandet (til høyre). 

– Bare i 2016 hadde vi over 110.000 registrerte kjøp fra deres medlemmer, så dette er et strålende eksempel på en avtale som faktisk blir brukt. Det er bra både for oss og Huseiernes Landsforbund, men det er jo spesielt fint for alle medlemmene som gjør et godt kjøp, fortsetter han.

– En del av grunnen til at denne avtalen fungerer så bra er at vi har bygget sten for sten. Dette startet jo først som del av en regional kampanje, men etter å ha høstet erfaringer derfra utvidet vi i 2016 konseptet til å gjelde i alle våre butikker over hele landet. Det betyr at medlemmer i Huseiernes Landsforbund kan handle i alle Montérs byggevarehus, samt i Optimeras anlegg i Trondheim og Ålesund, og være sikker på at de gjør en god handel, sier Mo. 

Det høres fristende ut. Men hvor mye er det egentlig medlemmene får i rabatt?

– Tilbudene vil variere fra produsent til produsent, men som alltid er det noen spesielle gullkorn som er verdt å merke seg, sier Mo.

Medlemmene får for eksempel hele 40 prosent på vinduer og verandadører fra Gilje, Natre og Uldal, og får i tillegg 25 prosent på takstein. Drømmer du om nytt kjøkken eller nytt gulv er det også verdt å følge med. Det gis nemlig 20 prosent på alle kvalitetskjøkken fra Aubo og 15 prosent på parkett, så her er det virkelig mulig å gjøre gode kjøp.

LYST TIL Å BLI MEDLEM? Se hva Huseiernes Landsforbund gjør for deg her!

Dette må du gjøre

– Når du går inn i et Montér-byggevarehus er det bare å henvende seg i den skranken der det står Montér Byggeservice.

– Der vil du bli møtt av dyktige medarbeidere som kjenner avtalen slik at du får full oversikt over hvilke rabatter du har krav på, og som i tillegg har den kompetansen som trengs for å gjøre ditt byggeprosjekt så vellykket som mulig, sier Mo. 

Øyvind Tønnesen hjelper deg i Byggeservice-skranken ved Montér Sørlandsparken.

 

– Vil du heller bestille varene fra din egen stue får du samme rabatt på monter.no som i byggevarehuset sier Mo. Hvor mye rabatt du får på de ulike varene vil du se i handlevognen din når du er innlogget som medlem fra Huseiernes Landsforbund. Framgangsmåten er beskrevet her, men kontakt gjerne Montér kundeservice eller kom  innom et av våre byggevarehus så hjelper vi deg i gang.

– Vil du handle over disk i den fysiske butikken kan du uansett glede deg over en annen fordel, sier Mo:

Medlemmer i Huseiernes Landsforbund får nemlig låne tilhenger gratis for å frakte varene hjem.

Bare husk …

Siden grunnbetingelsen for å få disse rabattene er at du er medlem hos Huseiernes Landsforbund må du vise fram medlemskortet ditt. Har du glemt medlemskortet er det likevel ingen grunn til panikk: Du kan nemlig få tilsendt en bekreftelse direkte til din mobiltelefon ved å sende en SMS til 2007 med teksten "Huseier", og dette skal bli godtatt i butikken.

– Det er også verdt å merke seg at rabatten gis på veiledende priser, og ikke gjelder på lokale- og nasjonale kampanjepriser, sier Mo.

– Det finnes likevel unntak. Når Huseiernes Landsforbund åpnet sitt distriktskontor på Kongsvinger ga vi ikke bare inntil 40 prosent på byggevarer. Vi ga også 10% ekstra rabatt på alt, for å markere åpningen. For medlemmer som er på jakt etter gode kjøp gjelder det altså å følge med, avslutter Mo.

FRISTET? Bli medlem i Huseiernes Landsforbund her!

Vil du ha flere tips om hus og bygging? meld deg på vårt nyhetsbrev her!

30. mai 2017
Mer om Bygging

Du kan få overraskende mye penger for disse gamle gjenbruksvarene

Har du tenkt å kaste bunken med gamle byggematerialer som har ligget i hagen eller skuret i flere år? Da bør du lese dette først. Byggemateriale er nemlig utrolig dyrt å kjøpe nytt, derfor har de også en stor verdi i brukt tilstand. 

Slik unngår du dugg på ruten

Får du også kondensvann på innsiden av vinduene? Les her hvorfor problemet oppstår og hvordan du kan bli kvitt det.

Slik gjør du huset klart for kaldere tider

«Winter is coming». Det går mot kaldere tider, og det er på tide å ta en runde rundt huset for å ta en skikkelig høstsjekk. Her er sjekklisten du trenge...

10 råd til deg som vil ha en overbygd terrasse

En overbygd terrasse er en klar vinner, hvis man gjør det riktig. Sjekk denne listen med 10 gode råd som er smart å tenke over før du går i gang med å bygge en overbygd terrasse.

Guide til fugemasse – velg den riktige

Velg den riktige fugemassen når du skal fuge inne og ute. Akrylfugemasse, byggfugemasse, silikonfugemasse, glassilikon – det finnes mye å velge mellom....

Verdens høyeste trebygning – står i Norge

Mjøstårnet ble offisielt åpnet den 15. mars 2019, og tar over tittelen som verdens høyeste trebygning. Bygningen er 18 etasjer, som ligger i Brumunddal,...

Slik velger du riktig bor

Lær hvordan du ser forskjellen på et murbor, et metallbor og et trebor, og få gode tips til hvordan du får riktig boreteknikk.

Nordmenn inspireres av trender og mote farger – Danskene er mest...

Når det kommer til boliginnredning, er danskene mer konservative enn nordmenn og svensker. Både nordmenn og svensker lar seg i høyere grad inspirere av...

Rawlplug / Plugger - Slik velger du den riktige

Når du skal henge opp ting på veggen er det viktig at du vet om veggen bak er laget av gips, tre, betong eller murstein. Dette har betydning for hvilken...

Så enkelt henger man ting på en gipsvegg

Blogginnlegg: I de aller fleste hjem nå idag, så finner man gips på veggene. Bak gipsen kan man raskt finne tomrom. Hva gjør man da? Les videre nedover og se videoen for en full innføring i hvordan man løser det.

15 fabelaktige byggefeil

Noen ganger blir selv de enkleste byggeprosjekter altfor vanskelige.

Slik unngår du frostskader på hytta i vinter

Hver vinter opplever mange skader på hytta som følge av frostsprengte rør. Det kan fort bli en dyr affære for hus- og hytteeiere. Men hvis du følger...

Slik setter du trestolper i jorda

En trestolpe eller -påle er viktig at sitter godt i bakken og tåler mye. Her er 9 tips til hvordan du får trestolpen godt ned i jorda, og blir der.

Hot trend: Sexy snekkershorts

Vi har fått nyss om håndverkermoten for 2018. I år skal det være lårkort og luftig.