Annonsørinnhold
Bilde: Huseiernes landsforbund

Denne avtalen gir 40 % rabatt og gratis lånehenger

Bygging

Med opp til 40 prosent rabatt på byggevarer er det ikke rart at medlemmene i Huseiernes Landsforbund er ivrige kunder hos Norges største byggevarekjede.

At Huseiernes Landsforbund er Norges største private forbrukerorganisasjon, og daglig bistår sine 220.000 medlemmer med boligrelaterte spørsmål var du kanskje klar over.

Men visste du at medlemskapet også gir deg gode rabatter?

(sidestill bildet)

Gjør et kupp hos byggevarekjeden Montér

– Ja, det er hyggelig å kunne bekrefte at avtalen mellom oss og Huseiernes Landsforbund er svært populær, sier Ole-Jørgen Mo, regionsdirektør for Montér og Optimera vestlandet (til høyre). 

– Bare i 2016 hadde vi over 110.000 registrerte kjøp fra deres medlemmer, så dette er et strålende eksempel på en avtale som faktisk blir brukt. Det er bra både for oss og Huseiernes Landsforbund, men det er jo spesielt fint for alle medlemmene som gjør et godt kjøp, fortsetter han.

– En del av grunnen til at denne avtalen fungerer så bra er at vi har bygget sten for sten. Dette startet jo først som del av en regional kampanje, men etter å ha høstet erfaringer derfra utvidet vi i 2016 konseptet til å gjelde i alle våre butikker over hele landet. Det betyr at medlemmer i Huseiernes Landsforbund kan handle i alle Montérs byggevarehus, samt i Optimeras anlegg i Trondheim og Ålesund, og være sikker på at de gjør en god handel, sier Mo. 

Det høres fristende ut. Men hvor mye er det egentlig medlemmene får i rabatt?

– Tilbudene vil variere fra produsent til produsent, men som alltid er det noen spesielle gullkorn som er verdt å merke seg, sier Mo.

Medlemmene får for eksempel hele 40 prosent på vinduer og verandadører fra Gilje, Natre og Uldal, og får i tillegg 25 prosent på takstein. Drømmer du om nytt kjøkken eller nytt gulv er det også verdt å følge med. Det gis nemlig 20 prosent på alle kvalitetskjøkken fra Aubo og 15 prosent på parkett, så her er det virkelig mulig å gjøre gode kjøp.

LYST TIL Å BLI MEDLEM? Se hva Huseiernes Landsforbund gjør for deg her!

Dette må du gjøre

– Når du går inn i et Montér-byggevarehus er det bare å henvende seg i den skranken der det står Montér Byggeservice.

– Der vil du bli møtt av dyktige medarbeidere som kjenner avtalen slik at du får full oversikt over hvilke rabatter du har krav på, og som i tillegg har den kompetansen som trengs for å gjøre ditt byggeprosjekt så vellykket som mulig, sier Mo. 

Øyvind Tønnesen hjelper deg i Byggeservice-skranken ved Montér Sørlandsparken.

 

– Vil du heller bestille varene fra din egen stue får du samme rabatt på monter.no som i byggevarehuset sier Mo. Hvor mye rabatt du får på de ulike varene vil du se i handlevognen din når du er innlogget som medlem fra Huseiernes Landsforbund. Framgangsmåten er beskrevet her, men kontakt gjerne Montér kundeservice eller kom  innom et av våre byggevarehus så hjelper vi deg i gang.

– Vil du handle over disk i den fysiske butikken kan du uansett glede deg over en annen fordel, sier Mo:

Medlemmer i Huseiernes Landsforbund får nemlig låne tilhenger gratis for å frakte varene hjem.

Bare husk …

Siden grunnbetingelsen for å få disse rabattene er at du er medlem hos Huseiernes Landsforbund må du vise fram medlemskortet ditt. Har du glemt medlemskortet er det likevel ingen grunn til panikk: Du kan nemlig få tilsendt en bekreftelse direkte til din mobiltelefon ved å sende en SMS til 2007 med teksten "Huseier", og dette skal bli godtatt i butikken.

– Det er også verdt å merke seg at rabatten gis på veiledende priser, og ikke gjelder på lokale- og nasjonale kampanjepriser, sier Mo.

– Det finnes likevel unntak. Når Huseiernes Landsforbund åpnet sitt distriktskontor på Kongsvinger ga vi ikke bare inntil 40 prosent på byggevarer. Vi ga også 10% ekstra rabatt på alt, for å markere åpningen. For medlemmer som er på jakt etter gode kjøp gjelder det altså å følge med, avslutter Mo.

FRISTET? Bli medlem i Huseiernes Landsforbund her!

Vil du ha flere tips om hus og bygging? meld deg på vårt nyhetsbrev her!

30. mai 2017
Mer om Bygging

15 fabelaktige byggefeil

Bygging Noen ganger blir selv de enkleste byggeprosjekter altfor vanskelige. 

Slik setter du trestolper i jorda

Bygging En trestolpe eller -påle er viktig at sitter godt i bakken og tåler mye. Her er 9 tips til hvordan du får trestolpen godt ned i jorda, og blir der.

Hot trend: Sexy snekkershorts

Bygging Vi har fått nyss om håndverkermoten for 2018. I år skal det være lårkort og luftig.

Annonsørinnhold

Derfor bør du spyle rørene dine nå

Bygging Spar tid, penger og frustrasjon ved å rense avløpsrørene før de blir tette. 

Slik legger du mikrosement

Bygging Mikrosement er et sterkt og lettpåført materiale som kan gi rommene dine et realt ansiktsløft. Her får du oppskrift til hvordan du legger på mikrosement...

Annonsørinnhold

Drømmen om en lengre sommer

Bygging Drømmer du et ekstra rom i hagen der du kan kontrollere vær og vind? Da bør du følge med på månedens kupp.

Annonsørinnhold

Skal du jobbe i høyden? Les dette og unngå skader!

Bygging Et stillas er billigere enn du tror. Og langt tryggere enn en stige!

Annonsørinnhold

Denne duken er gull verdt

Bygging Med PVC-duk fra TIL-TAK kan du gi uteplassen helt nytt liv.

Annonsørinnhold

7 grunner til å fundamentere med jordskruer

Bygging Hvorfor støpe dyrt fundament når du bare kan stikke en skrue i bakken?