Annonsørinnhold

Igland Garasjen

Tre av Norges største garasjeleverandører; Igland Garasjen, Norges Garasjen og Grimstad Garasjen er nå samlet under ett felles merkenavn. På denne måten kan vi tilby våre kunder den største produktbredden, flest valgmuligheter, lengst erfaring og best kompetanse på garasjer.

Igland Garasjen

Født i Grimstad. Oppvokst over hele landet

Norges garasjeeventyr begynte i Grimstad høsten 1963. Bilsalget var nettopp blitt fritt, og bilparken begynte å vokse. Samtidig vokste det også frem et behov for å ha en garasje og parkere den nye bilen i. Dette så Nere Igland i Grimstad møbler, som fikk en idé om en prefabrikert elementgarasje, klargjort for nevenyttige selvbyggere.

Den gode ideen viste seg å treffe markedet godt, så godt at møbelproduksjonen ble nedprioritert. I stedet ble det satset for fullt på garasjer, og Grimstad Garasjen ble født. I 1992 ble selskapet delt i to og litt lengre ned i gaten vokste også Igland Garasjen frem. Siden den gang har de to selskapene solgt mer enn 100 000 garasjer over hele landet, og sammen gjort sørlandsbyen Grimstad til Norges garasjeby nr 1.

I 2015 er firmaene igjen samlet under Igland-navnet, og er en del av Igland Garasjen. Samlet erfaring og kunnskap om markedet blir nå brukt til å lage garasjer av god kvalitet til en fornuftig pris. Ved bruk av egenproduserte maskiner og teknologi i store, moderne industrilokaler er resultatet blitt den mest moderne og rasjonelle garasjefabrikken i Skandinavia. Alt til fordel for våre kunder.

For drømmegarasjen, den kommer fortsatt fra Grimstad.

Igland Garasjen
Adresse: Reddalsveien 47, 4886 Grimstad
Telefon: 37 25 70 70
Annonse

Produktnyheter, tjenester og tilbud

  • Hva må du tenke på, og hvilke faktorer spiller inn i prisen når du skal kjøpe en dobbelgarasje? Alle undersøkelser viser at de viktigste kriteriene til garasjekjøperne er pris og kvalitet. Disse henger jo også naturligvis sammen.

    Les mer på garasjer.no

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no