Sorter etter:
Solskjerming ute
Solskjerming ute Markiseduken bør rengjøres vår og høst, ellers risikerer du jordslag og grønske på grunn av pollen, veistøv og sur nedbør.
Hage
Annonsørinnhold
Hage Telt og Fritid tilbyr et bredt utvalg av telt, drivhus, hagepaviljoner, hagemøbler, hageboder og parasoller. Alle firmaets ansatte har lang erfaring...
Solskjerming ute
Solskjerming ute Vi går inn i en tid hvor solskjerming er et hett tema for mange boligeiere. Her får du hjelp til å velge løsningen som passer for ditt hjem!
Hage
Annonsørinnhold
Hage – En ledende aktør i over 25 år.
Solskjerming ute
Solskjerming ute Sol er vel og bra, men det kan bli for mye lys og varme. Her får du en oversikt over fordeler og ulemper ved de vanligste solskjermingsmetodene.
Solskjerming inne
Solskjerming inne Takvinduer er flott og slipper inn masse dagslys. Men noen ganger kan det bli litt mye, særlig når du skal sove, eller når det er veldig varmt ute.
Solskjerming ute
Solskjerming ute Endelig er det blitt sommervarme i luften! Men når solen er på sitt mest intense kan den til og med være litt plagsom. For å nyte utelivet maksimalt...
Solskjerming ute
Solskjerming ute En sommervarm terrasse kan fort bli en svett opplevelse dersom du ikke kan skjerme deg for solstrålene. Her viser vi deg noen eksempler på solskjermin...
Solskjerming ute
Solskjerming ute Både stolputer og parasoll kan være vanskelige å vaske. Slik får du dem rene.
Solskjerming ute
Solskjerming ute Markiser, utvendige persienner eller screens – hvilken type solskjerming passer best for deg? Hvordan vedlikeholde for lengst mulig levetid? Her får...
Solskjerming ute
Solskjerming ute Parasoller gjør utelivet levelig nå i sommervarmen. Og det er mye spennende å velge mellom.
Solskjerming ute
Solskjerming ute Går du med planer om solskjerming, er råd og veiledning fra en faghandel gull verd, mener familien Havn.
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no