Annonsørinnhold
Velux, vindu, takvindu, oppgradere, bytte ut, skifte, automatiske vinduer
Automatiske Velux-vinduer kan gjøre underverker med et rom. Bilde: Velux

Julegaven hele familien vil elske!

Årets julegave kan gjøre underverker i hjemmet! 

Alle ønsker seg en enklere og mer behagelig hverdag, og boligene våre blir stadig mer digitale.

For nordmenn handler hjemmekomfort i høy grad om inneklima og energieffektivisering. Enten du allerede er i gang med å digitalisere hjemmet eller lurer på hvilken smarthus-funksjon du skal starte med, vil automatisering av takvinduene være en fornuftig prioritering.

Stadig flere boliger har installert teknologi som muliggjør styring av lys, luft og temperatur. Styringen gjøres fra digitale paneler i huset eller fra mobilen. Snart kommer også de stemmestyrte hjemmeassistentene til Norge.

I 2019 skal alle strømmålere være digitale og sender automatiske oppdateringer om forbruket til energileverandørene. I det kalde landet vi bor i er energieffektive løsninger og kontroll over inneklima viktig både for økonomi og trivsel.

Skreddersy morgenlyset og våkne til frisk luft i stedet for vekkerklokken!

La deg vekke av dagslys og frisk luft (Foto: Velux).

  

Automatiske takvinduer handler om å gjøre hverdagen både enklere og tryggere. Kvalitetsvinduer med god ventilasjon og isolasjon er i tillegg avgjørende for å holde strømforbruket nede. Ved å oppgradere takvinduene i boligen får du full kontroll over tilgangen til frisk luft og dagslys med bare et tastetrykk.

Automatiser vinduene på 1-2-3

I motsetning til hva du kanskje tror er det ukomplisert å oppgradere de takvinduene du har i dag. Selve monteringen tar under én time! Styringen av takvinduene leveres både som elektrisk- og solcelledrevne. Oppgraderingskit med solceller og regnsensor kan du enkelt montere selv uten ledningsføring og tilgang på elektrisk strøm.

Smart og komfortabelt inneklima

Dersom du har takvinduer hjemme, er marerittet å komme hjem til en vanndam på gulvet eller vått sengetøy. Det er ganske kjedelig å måtte snu på vei til jobb fordi det begynner å regne og du vet at du har glemt å lukke vinduet.

Med VELUX INTEGRA slipper du å bekymre deg for vær og vind (Foto: Velux).

 

De automatiske takvinduene har innebygget regnsensor. Det betyr at hvis du glemmer å lukke vinduene, vil de lukke seg automatisk dersom det begynner å regne. Selv om vinduene lukker seg automatisk, vil lufteklaffen forbli åpen, slik at du får optimal ventilasjon selv når vinduene er lukket. Det finnes også et bred utvalg VELUX gardiner for automatisk eller manuell solskjerming.

PS: Det er også verdt å nevne at nyere takvinduer har easy-clean og antidugg-belegg, som sikrer klar sikt. Hvis du allikevel vil vaske dem, er det bare å rotere dem 180 grader slik at du enkelt får vasket dem på utsiden - innefra!

Les mer om VELUX INTEGRA-systemet her.

Ønsker du flere nyttige tips? Abonner på vårt nyhetsbrev 

25. september 2017
Mer om Vinduer
Annonsørinnhold

VELUX Bonus - et bonusprogram for montører

At god luft er viktig for alle, er nemlig noe VELUX tar på alvor, og gjør sitt beste for å bidra til, men vi kunne aldri klart det uten montøren! 

Annonsørinnhold

Ta kontroll for et sunt inneklima

Har du noen gang tenkt over hvor mye du egentlig befinner deg innendørs? Trolig er du ikke i nærheten av svaret.

Annonsørinnhold

Løsningen for dagslys i hus med flate tak!

Med et vindu montert i flate hustak forvandles hjemmets mørkeste krok til en opplyst oase.

Annonsørinnhold

Puss opp med takvinduer!

Mange erfarer at etter hvert som tiden går og familien vokser, så oppstår behovet for modernisering og oppdatering av huset.

Forleng vinduets levetid - 9 tips til hvordan du gjør det selv

Du kan selv forlenge vinduets levetid - vi viser deg hvordan.

Finn ditt perfekte vindu

Å skifte vinduer er en investering med flere viktige aspekter – utseende, funksjon, vedlikehold og pris. Hvilke passer deg og ditt hus best? Her får du...

Smart maling av vinduer

Har vinduskarmene begynt å flasse? Uten maling trekker det fukt inn i treverket, så gjør noe med saken før vinduet blir ødelagt. Vi viser deg den beste framgangsmåten for å friske opp vinduene utendørs.

Ikke skift ut eldgamle vinduer

Har du vinduer fra før 1940, bør du tenke deg godt om før du bytter dem ut. Eldre vinduer er ofte langt bedre enn nye.

Når bør du bytte vinduene?

Begynner husets øyne å se litt slitne ut? Gamle vinduer kan fint repareres, men noen ganger lønner det seg å kjøpe nye. Estetikk og energiforbruk er to...

Ro og fred med støydempende vinduer

Støydempede vinduer gir deg ro innendørs selv om trafikken dundrer forbi utendørs. Her får du vite mer om vinduer som holder støyen ute.

Velg vinduer med god u-verdi

Jo lavere u-verdi det er på vinduet ditt, desto større isoleringsevne har det. Varmetapet gjennom vinduet måles i u-verdi, derfor er det viktig at du...

Vedlikehold av vinduer

Enten vinduene i boligen er nye eller gamle, trenger de regelmessig vedlikehold.

Norske vinduer best i verden

I Norge produseres verdens beste trevinduer. Det hevder SINTEF Byggforsk.

Bør du bytte vinduer?

Bør du bytte vinduer? U-verdien avgjør.

Mer enn bare glass

Valget av vindusglass påvirker energiutgifter, inneklima, støynivå og sikkerhet.