Annonsørinnhold

VELUX Bonus - et bonusprogram for montører

At god luft er viktig for alle, er nemlig noe VELUX tar på alvor, og gjør sitt beste for å bidra til, men vi kunne aldri klart det uten montøren! 

VELUX ønsker derfor å gi noe tilbake, og har nå lansert VELUX Bonus - et bonusprogram for montører av VELUX takvinduer. Du som montør kan ta ut bonus på VELUX takvinduer,vinduer for flate tak og solskjerming, som er kjøpt og montert etter 1. januar 2019. 

Det vil si at etter en dag på taket med montering av takvinduer, har du ikke bare tjent penger på jobben – du har også tjent bonuskroner, som du kan bruke på akkurat det du eller familien har lyst på! 

VELUX Bonus gir deg som montør bonuspoeng på utvalgte VELUX produkter, poengene kan du ta ut i digitale gavekort fra en av VELUX sine samarbeidspartnere; XXL, IKEA og CDON.com. Da ble det ikke så vanskelig å spare til ny TV i stua, likevel?

Det er enkelt å melde seg inn i programmet – bare ha organisasjonsnummeret klart så oppretter du profilen din på velux.no/bonus og så kan du starte opptjeningen av bonus med det samme. Det er bare å laste opp et bilde av fakturaen du har fått fra din forhandler og så kommer bonuskronene inn på din bonuskonto.

I 2019 kan du som bonusregistrert montør få kr 100 i bonus per VELUX takvinduvindu for flate tak eller lystunell, som du kjøper og installerer for din kunde. Du kan få opptil kr 300 i bonus om du kjøper og installerer et VELUX INTEGRA, samt kr 75 i bonus for hver VELUX solskjerming. Det skal altså ikke mye til før du har et gavekort på 500,- som brenner i lomma. 

Bonusen kan du velge å samle opp – kanskje du sparer til noe, eller du kan ta ut enkeltvis etter hvert som det inntjenes. Du velger helt selv hvor mye du vil ta ut og hva det skal brukes på. Alternativt kan firmaet velge å få bonuskronene utbetalt direkte.

16. mai 2019
Mer om Vinduer
Annonsørinnhold

Ta kontroll for et sunt inneklima

Har du noen gang tenkt over hvor mye du egentlig befinner deg innendørs? Trolig er du ikke i nærheten av svaret.

Automatiske Velux-vinduer kan gjøre underverker med et rom.
Annonsørinnhold

Julegaven hele familien vil elske!

Årets julegave kan gjøre underverker i hjemmet!

Annonsørinnhold

Løsningen for dagslys i hus med flate tak!

Med et vindu montert i flate hustak forvandles hjemmets mørkeste krok til en opplyst oase.

Annonsørinnhold

Puss opp med takvinduer!

Mange erfarer at etter hvert som tiden går og familien vokser, så oppstår behovet for modernisering og oppdatering av huset.

Forleng vinduets levetid - 9 tips til hvordan du gjør det selv

Du kan selv forlenge vinduets levetid - vi viser deg hvordan.

Finn ditt perfekte vindu

Å skifte vinduer er en investering med flere viktige aspekter – utseende, funksjon, vedlikehold og pris. Hvilke passer deg og ditt hus best? Her får du...

Smart maling av vinduer

Har vinduskarmene begynt å flasse? Uten maling trekker det fukt inn i treverket, så gjør noe med saken før vinduet blir ødelagt. Vi viser deg den beste framgangsmåten for å friske opp vinduene utendørs.

Ikke skift ut eldgamle vinduer

Har du vinduer fra før 1940, bør du tenke deg godt om før du bytter dem ut. Eldre vinduer er ofte langt bedre enn nye.

Når bør du bytte vinduene?

Begynner husets øyne å se litt slitne ut? Gamle vinduer kan fint repareres, men noen ganger lønner det seg å kjøpe nye. Estetikk og energiforbruk er to...

Ro og fred med støydempende vinduer

Støydempede vinduer gir deg ro innendørs selv om trafikken dundrer forbi utendørs. Her får du vite mer om vinduer som holder støyen ute.

Velg vinduer med god u-verdi

Jo lavere u-verdi det er på vinduet ditt, desto større isoleringsevne har det. Varmetapet gjennom vinduet måles i u-verdi, derfor er det viktig at du...

Vedlikehold av vinduer

Enten vinduene i boligen er nye eller gamle, trenger de regelmessig vedlikehold.

Norske vinduer best i verden

I Norge produseres verdens beste trevinduer. Det hevder SINTEF Byggforsk.

Bør du bytte vinduer?

Bør du bytte vinduer? U-verdien avgjør.

Mer enn bare glass

Valget av vindusglass påvirker energiutgifter, inneklima, støynivå og sikkerhet.