Denne varmer lengre enn du kan forestille deg

Kjøper du en Contura kakkelovn hos Varmefag, gjør du en oppgradering av verdien på huset ditt – av flere grunner. 

RIMELIG, KLASSISK OG MODERNE: Du vil bli overrasket over den lave prisen på denne kakkelovnen hos Varmefag. I stedet for hvite kakler har Contura Duo 103 en slett hvitmalt overflate som gjør den både klassisk og moderne. Forøvrig har den alle de samme kvalitetene som de øvrige kakkelovnene. Les mer om pris og informasjon her.

Mange mener en klassisk kakkelovn er det vakreste møblet som finnes. I tillegg er en kakkelovn en effektiv og meget økonomisk varmekilde, på grunn av sin ekstreme varmelagringskapasitet. Fyrer du i to timer med en kakkelovn, er den fortsatt varm i opptil 24 timer etter avsluttet fyring. Mange med kakkelovn benytter den derfor som hovedoppvarming i huset. På grunn av den lave overflatevarmen, sørger også kakkelovnen for en behagelig oppvarming og et godt innemiljø.

Historie: Den svenske kakkelovnen ble oppfunnet allerede på 1700-tallet, da vedmangel utløste en energikrise. Det oppstod et behov for en mer energigjerrig oppvarmingsmetode til husholdninger. Løsningen ble kakkelovner med buktende røykkanaler for å ivareta varmen. I løpet av 1800-tallet og begynnelsen av 1900-tallet var kakkelovner den viktigste varmekilden.

Conturas kakkelovner er bygget opp etter kakkelovnsprinsippet og har det klassiske utseendet. Hos Varmefag kan du velge mellom mange ulike modeller og kjeden har spesialkompetanse på montering av kakkelovner.

Den flotte klassiske kakkelovnen Contura Herregård Classic 201 får du kjøpt hos Varmefag. Les mer om priser og valgmuligheter her.

28. august 2014
Mer om Annonse - Ovn og peistipset
Annonsørinnhold

Se høstens hotte peisnyheter

Denne høsten har Contura sluppet mange spennende nyheter. Ser du noen som frister, kan du se nærmere på godbitene hos din nærmeste Varmefagbutikk.

Annonsørinnhold

Derfor bør du bytte ut din gamle vedovn

Har du en gammel ovn fra 90-tallet eller eldre og ønsker en god unnskyldning for å bytte den ut? Det er ikke vanskelig. Her er flere…

Contura i5 er en av mange peisinnsatser fra Contura du kan velge blant hos   Varmefag dersom du ønsker å designe peisen din selv.
Annonsørinnhold

Slik designer du peisen selv - enkelt og moro

Ønsker du en peis ingen andre har maken til, eller en som glir rett inn i stilen til stuen din? Synes du det kan være litt morsomt å ha designet husets...

Contura 35T med kleberstein.
Annonsørinnhold

Derfor er disse peisene ekstra lønnsomme

Ønsker du en peis eller ovn som fortsetter å varme flere timer etter at du har sluttet å fyre i den? Stadig flere ønsker den muligheten og hos Varmefag er utvalget stort.

Annonsørinnhold

Disse skjuler en lønnsom hemmelighet

Har du vokst opp med en peis i stua, forbinder du gjerne det med en lun og god følelse. I dag vil mange gjerne også utnytte varmen fra veden, noe de...

Contura 26K har en vakker og hvit kakkel, med mulighet for ekstra varmelagring.
Annonsørinnhold

Med disse får du kakkelovn på lavbudsjett

Visste du at du kan få i pose og sekk? Varmefag har fem helt ulike Contura peisovner som er kledd med vakker kakkel av høyeste kvalitet.

Annonse: Denne Villatipssiden presenteres av en Vi i Villa-partner. Spørsmål som gjelder sidens innhold besvares av avsenderen.

Dette er folk opptatt av når de skal kjøpe ny peis eller ovn

I dag finnes det en jungel av peiser og ovner. Utfordringen er derfor ikke utvalget, men tvert imot hva man skal velge. Så hva er folk egentlig opptatt av når de skal kjøpe seg ny ovn?