Annonsørinnhold
Contura i5 er en av mange peisinnsatser fra Contura du kan velge blant hos   Varmefag dersom du ønsker å designe peisen din selv.
Contura i5 er en av mange peisinnsatser fra Contura du kan velge blant hos Varmefag dersom du ønsker å designe peisen din selv.

Slik designer du peisen selv - enkelt og moro

Ønsker du en peis ingen andre har maken til, eller en som glir rett inn i stilen til stuen din? Synes du det kan være litt morsomt å ha designet husets viktigste møbel helt selv? I så fall har du alle muligheter til det. Og det er enklere enn du tror… Hos Varmefag har de alt du trenger – inkludert gode råd og hjelp.

Dette trenger du

En peisinnsats som veden skal brenne i. En peisomramming. Kan bygges av spesielle plater eller blokker. Pipedeler for å kople peisinnsatsen til pipen.

Se hvordan denne fornøyde huseieren fornyet peisen sin

Sett bort det du ikke kan

Hvis du ikke er veldig ”handy” gjør du designjobben selv og overlater monteringsjobben til de som er proffe.

Går du til din lokale Varmefag-butikk kan de hjelpe deg med alt.  Her får du både råd til hvilke peisinnsatser som passer best til huset ditt og designønskene dine.

I tillegg får du kvalifiserte råd om hva du bør tenke på når du designer omrammingen. Det er viktig at peisen får nok luft til forbrenningen og ventiler som slipper varmen inn i rommet.  

Her anbefaler vi at du søker råd hos fagfolk for å få peisen til å fungere best mulig!

Mye å velge blant

Varmefag har en rekke flotte og nye Contura peisinnsatser du kan velge blant. Enten du trenger liten, mellomstor eller stor, rett- eller hjørnemodell, bred eller høy, så har Contura en peisinnsats for deg.

De siste nyhetene har stilig hevedør som forsvinner opp i peisen når den åpnes og kan utstyres med et stort varmemagasin som tar vare på varmen.

Contura har innsatser i alle formater og prisklasser. Klikk på bildene for å få opp mer info om pris, størrelse, forhandler m.m.

Contura i4 er en stilig, liten og prisgunstig peisinnsats

 

Contura i5 er en smart liten innsats som passer lett inn i åpne peiser fra 70- og 80-tallet

 

Contura i6 er en stilig innsats i nett størrelse som passer fint til og bygges inn etter  eget ønskel.

 

Contura i30 er en ny mellomstor rettveggsinnsats med hevedør

 

Contura i40 er en ny mellomstor hjørneinnsats med hevedør

 

Contura 11 er en stor innsats i widescreenformat

 

Contura 21 er en stor innsats i høydeformat

27. august 2014
Mer om Annonse - Ovn og peistipset
Annonsørinnhold

Se høstens hotte peisnyheter

Denne høsten har Contura sluppet mange spennende nyheter. Ser du noen som frister, kan du se nærmere på godbitene hos din nærmeste Varmefagbutikk.

Annonsørinnhold

Derfor bør du bytte ut din gamle vedovn

Har du en gammel ovn fra 90-tallet eller eldre og ønsker en god unnskyldning for å bytte den ut? Det er ikke vanskelig. Her er flere…

Denne varmer lengre enn du kan forestille deg

Kjøper du en Contura kakkelovn hos Varmefag, gjør du en oppgradering av verdien på huset ditt – av flere grunner.

Contura 35T med kleberstein.
Annonsørinnhold

Derfor er disse peisene ekstra lønnsomme

Ønsker du en peis eller ovn som fortsetter å varme flere timer etter at du har sluttet å fyre i den? Stadig flere ønsker den muligheten og hos Varmefag er utvalget stort.

Annonsørinnhold

Disse skjuler en lønnsom hemmelighet

Har du vokst opp med en peis i stua, forbinder du gjerne det med en lun og god følelse. I dag vil mange gjerne også utnytte varmen fra veden, noe de...

Contura 26K har en vakker og hvit kakkel, med mulighet for ekstra varmelagring.
Annonsørinnhold

Med disse får du kakkelovn på lavbudsjett

Visste du at du kan få i pose og sekk? Varmefag har fem helt ulike Contura peisovner som er kledd med vakker kakkel av høyeste kvalitet.

Annonse: Denne Villatipssiden presenteres av en Vi i Villa-partner. Spørsmål som gjelder sidens innhold besvares av avsenderen.

Dette er folk opptatt av når de skal kjøpe ny peis eller ovn

I dag finnes det en jungel av peiser og ovner. Utfordringen er derfor ikke utvalget, men tvert imot hva man skal velge. Så hva er folk egentlig opptatt av når de skal kjøpe seg ny ovn?