Annonsørinnhold
Contura 26K har en vakker og hvit kakkel, med mulighet for ekstra varmelagring.
Contura 26K har en vakker og hvit kakkel, med mulighet for ekstra varmelagring.

Med disse får du kakkelovn på lavbudsjett

Visste du at du kan få i pose og sekk? Varmefag har fem helt ulike Contura peisovner som er kledd med vakker kakkel av høyeste kvalitet.

Modellene fås i både hvit blank og sandfarget eller sort matt utførelse. Velger du en av de høye modellene, kan du i tillegg velge et varmemagasin. Det sørger for at du får en ovn som varmer opp rommet raskt og holder lenge på varmen.

Klikk på bildene for å få opp mer info om pris, størrelse, forhandler m.m.

 

Contura 560K er en middels stor ovn med kakkel på sidene og på toppen.

 

Contura 26K lav, er en liten kraftpakke, dekket med kakkel, har et lite varmemagasin og med stort innsyn til flammene.

Contura 26K høy, er en voksen ovn dekket med kakler, med stort innsyn til flammene og med mulighet til bakerovn eller varmelagring.
 

Contura 660K er en ovn med kakler som passer for oppvarming av store hjem. Kan utstyres med bakerovn.

 

Contura 790K er slank og vakker. Den tar liten plass på gulvet og fås i enten hvite blanke eller sort matte kakler, og kan utstyres med et varmemagasin på 120 kg.

 

Er du mer glad i de klassiske kakkelovnene, kan du se Varmefags brede utvalg her.

27. august 2014
Mer om Annonse - Ovn og peistipset
Annonsørinnhold

Se høstens hotte peisnyheter

Denne høsten har Contura sluppet mange spennende nyheter. Ser du noen som frister, kan du se nærmere på godbitene hos din nærmeste Varmefagbutikk.

Annonsørinnhold

Derfor bør du bytte ut din gamle vedovn

Har du en gammel ovn fra 90-tallet eller eldre og ønsker en god unnskyldning for å bytte den ut? Det er ikke vanskelig. Her er flere…

Denne varmer lengre enn du kan forestille deg

Kjøper du en Contura kakkelovn hos Varmefag, gjør du en oppgradering av verdien på huset ditt – av flere grunner.

Contura i5 er en av mange peisinnsatser fra Contura du kan velge blant hos   Varmefag dersom du ønsker å designe peisen din selv.
Annonsørinnhold

Slik designer du peisen selv - enkelt og moro

Ønsker du en peis ingen andre har maken til, eller en som glir rett inn i stilen til stuen din? Synes du det kan være litt morsomt å ha designet husets viktigste møbel helt selv? I så fall har du alle muligheter til det. Og det er enklere enn du tror… Hos Varmefag har de alt du trenger – inkludert gode råd og hjelp.

Contura 35T med kleberstein.
Annonsørinnhold

Derfor er disse peisene ekstra lønnsomme

Ønsker du en peis eller ovn som fortsetter å varme flere timer etter at du har sluttet å fyre i den? Stadig flere ønsker den muligheten og hos Varmefag...

Annonsørinnhold

Disse skjuler en lønnsom hemmelighet

Har du vokst opp med en peis i stua, forbinder du gjerne det med en lun og god følelse. I dag vil mange gjerne også utnytte varmen fra veden, noe de...

Annonse: Denne Villatipssiden presenteres av en Vi i Villa-partner. Spørsmål som gjelder sidens innhold besvares av avsenderen.

Dette er folk opptatt av når de skal kjøpe ny peis eller ovn

I dag finnes det en jungel av peiser og ovner. Utfordringen er derfor ikke utvalget, men tvert imot hva man skal velge. Så hva er folk egentlig opptatt av når de skal kjøpe seg ny ovn?