Annonsørinnhold

Disse skjuler en lønnsom hemmelighet

Har du vokst opp med en peis i stua, forbinder du gjerne det med en lun og god følelse. I dag vil mange gjerne også utnytte varmen fra veden, noe de gamle åpne peisene var dårlige på. Derfor har Contura laget en serie der du får begge deler. 

De to nye peis-seriene i31 og i41 fra Contura kan gjerne kalles Columbi-egg. Seriene har nemlig flere detaljer og fordeler som gjør de helt spesielle.

På innsiden kan peisen skjule en lønnsom hemmelighet, dersom du velger å utstyre den med det. Du kan nemlig få den levert med hele 200 kg varmelagrende stein, skjult i toppen. Det gjør at peisen varmer i mange timer etter at ilden har sloknet. 

Se flere varmelagrende peiser og ovner fra Varmefag og Contura

I tillegg har begge seriene hevedører som forsvinner opp i peisen når de åpnes. Du får derfor ikke den typiske peisdøren som står ut i rommet. Velg mellom omramming i sandstein, kleberstein eller hvit Contura artstone.

Du kan også legge til en benk med vedoppbevaring og dekorative detaljer i svart granitt. 

Du kan velge å kjøpe kun innsatsen og designe omrammingen selv. Det er enklere enn du tror og Varmefag kan hjelpe deg underveis. 

 

Contura i31 og i41 har mange varianter å velge mellom. Her er noen av dem. Klikk her for å se flere.

 

27. august 2014
Mer om Annonse - Ovn og peistipset
Annonsørinnhold

Se høstens hotte peisnyheter

Denne høsten har Contura sluppet mange spennende nyheter. Ser du noen som frister, kan du se nærmere på godbitene hos din nærmeste Varmefagbutikk.

Annonsørinnhold

Derfor bør du bytte ut din gamle vedovn

Har du en gammel ovn fra 90-tallet eller eldre og ønsker en god unnskyldning for å bytte den ut? Det er ikke vanskelig. Her er flere…

Denne varmer lengre enn du kan forestille deg

Kjøper du en Contura kakkelovn hos Varmefag, gjør du en oppgradering av verdien på huset ditt – av flere grunner.

Contura i5 er en av mange peisinnsatser fra Contura du kan velge blant hos   Varmefag dersom du ønsker å designe peisen din selv.
Annonsørinnhold

Slik designer du peisen selv - enkelt og moro

Ønsker du en peis ingen andre har maken til, eller en som glir rett inn i stilen til stuen din? Synes du det kan være litt morsomt å ha designet husets viktigste møbel helt selv? I så fall har du alle muligheter til det. Og det er enklere enn du tror… Hos Varmefag har de alt du trenger – inkludert gode råd og hjelp.

Contura 35T med kleberstein.
Annonsørinnhold

Derfor er disse peisene ekstra lønnsomme

Ønsker du en peis eller ovn som fortsetter å varme flere timer etter at du har sluttet å fyre i den? Stadig flere ønsker den muligheten og hos Varmefag...

Contura 26K har en vakker og hvit kakkel, med mulighet for ekstra varmelagring.
Annonsørinnhold

Med disse får du kakkelovn på lavbudsjett

Visste du at du kan få i pose og sekk? Varmefag har fem helt ulike Contura peisovner som er kledd med vakker kakkel av høyeste kvalitet.

Annonse: Denne Villatipssiden presenteres av en Vi i Villa-partner. Spørsmål som gjelder sidens innhold besvares av avsenderen.

Dette er folk opptatt av når de skal kjøpe ny peis eller ovn

I dag finnes det en jungel av peiser og ovner. Utfordringen er derfor ikke utvalget, men tvert imot hva man skal velge. Så hva er folk egentlig opptatt av når de skal kjøpe seg ny ovn?