Annonsørinnhold

Derfor bør du bytte strømleverandør - nå!

Strømprisene har skutt i været de siste ukene - og aldri har det vært lettere eller billigere å bytte. Sjekk om du bør velge en annen leverandør her.

De siste ukene har store deler av landet hatt svært lave temperaturer, langt under det man vanligvis opplever. Dette medfører høye strømpriser, og mange nordmenn bytter derfor strømleverandør for å unngå en smell på strømregningen.


Høye strømpriser

Tall fra strømbørsen Nordpool viser at strømprisene fra januar 2017 til januar i år økte med mellom 50 og 80%. De nyeste tallene viser at nå i februar økte strømprisene ytterligere med 30 %. Denne prisøkningen vil de fleste merke godt på strømregningen. Mange nordmenn bruker strøm til oppvarming av bolig, og dette blir ekstra dyrt når temperaturene synker.

Strøm.no konkurrerer strømleverandørene om å gi deg den billigste avtalen. Slik sparer du både tid og penger. Bytt strømleverandør nå.

Den gode nyheten for forbrukere er at det faktisk er veldig lett å bytte strømleverandør. Minst en gang i året bør man undersøke om strømavtalen man har fortsatt er god sammenlignet med det andre selskaper tilbyr. Er det en stund siden sist, kan dette være et svært godt tidspunkt å bytte strømleverandør.

 

 

 

Enkelt å bytte strømleverandør

Er du en av dem som allerede har fått ny strømmåler, vil det være svært lett å bytte leverandør, du trenger ikke engang lese av strømmen. Utover dette krever det ingen oppsigelse eller annet papirarbeid med mindre du har bindingstid på ditt nåværende abonnement.

Strøm.no kan du enkelt fylle ut et skjema, så blir du kontaktet av flere strømleverandører i ditt område som tilbyr sine beste avtaler. Dersom du benytter Strøm.no slipper du å ringe rundt til mange leverandører selv og du sparer tid og penger. Du blir kontaktet og får gode tilbud, men står fritt til å takke ja eller nei.

Mange leverandører tilbyr også gjennomfakturering, så om du velger et annet selskap enn de som eier nettet, vil du kun få én faktura for både strøm og nettleie.

Fyll ut skjema her:

13. mars 2018
Mer om Energi
Annonsørinnhold

Skandinavias mest solgte panelovner er mer populære enn noen gang

Har du lyst på en enklere og mer behagelig hverdag for hele familien? Da gjelder det å kombinere et lekkert og tidløst design med full fjernstyring av varmen.

Å grave opp et monster som dette er komplisert og kostbart. Derfor bør du vurdere å tømme den istedet.
Annonsørinnhold

300.000 nordmenn har en tikkende bombe i hagen

En lekk oljetank kan bli en rådyr opplevelse. Heldigvis er løsningen enklere enn du tror.

Varmepumper er et energieffektivt alternativ som kan erstatte de aller fleste varmekilder, og sparer både lommeboken og miljøet.
Annonsørinnhold

Derfor bør du velge varmepumpe

Unngå de skyhøye strømregningene og spar miljøet på samme tid. En varmepumpe er et ”Kinderegg”-produkt du burde vite mer om!

Kom i julestemning med ny peis.
Annonsørinnhold

Den fineste julegaven til familien og hjemmet

Det er få ting som ringer julen inn som levende ild fra drømmepeisen! Begynner du nå, kan du også få julestemningen inn i hjemmet!

Det er mange gode grunner for at du burde gi hjemmet smartløsninger nå! FOTO: Eidsiva
Annonsørinnhold

Spar strøm med smarte produkter

Smartprodukter sparer deg ikke bare for mye penger, det gir deg også komfort, trygghet og kontroll i hverdagen. Og det er mye enklere enn du tror!

Oljetanken kan koste deg huset

Det finnes ca. 300 000 nedgravde oljetanker i Norge, og bruken av fyringsolje blir snart forbudt. Det er ditt ansvar om den gamle tanken springer lekk,...