ANNONSØRINNHOLD

Varmepumpe - også til bruk på sommeren!

God hjelp mot både pollenplager, hetebølger og regntunge sommerdager.

Varme dager og mye pollen i lufta gjør at mange nordmenn holder seg inne eller flykter til havet for nedkjøling. Visste du at en varmepumpe kan hjelpe deg både med pollenplager og hetebølger, i tillegg til at den holder deg varm på regntunge dager?

De fleste vet at varmepumper kan brukes til å redusere oppvarmingskotsnadene i norske hjem, men få vet at varmepumpene også kan brukes som aircondition eller klimaanlegg på varme sommerdager. 

 

Varmepumper med kjølemodus og pollenfilter

Faktisk kan alle moderne luft-til-luft varmpepumper settes i «kjølemodus», noe som betyr at varm luft fra utsiden kjøles ned og blåses inn i boligen. En ekstra fordel med varmepumper er at de filtrerer vekk pollen og andre små partikler som kan irritere luftveiene, noe som betyr at varme pollenallergikere kan puste inn frisk luft hjemme i boligen sin.

Kjølemodusen bruker i tillegg mindre strøm sammenliknet med den vanlige varmepumpefunksjonen, noe som betyr at du ikke trenger å ha dårlig samvittighet for å kjøle ned boligen din på sommeren.

Bestevarmepumpe.no kan du sammenlikne prisen på varmepumper fra ulike leverandører, slik at du kan finne den varmepumpen som passer best til dine behov.

 

 

Ulike typer varmepumper

Det finnes mange typer varmepumper, med ulike funksjoner. Det kan derfor være svært nyttig å sammenlikne varmepumper, slik at du finner den som passer best for deg. Kjølefunksjonen som passer perfekt til varme dager er det for eksempel bare luft-til-luft varmepumper som har.

Varmepumper finnes også i ulike design. Mange ser kanskje for seg en hvit boks som henger på veggen, men en varmepumpe trenger nødvendigvis ikke se sånn ut lenger. Bestevarmepumpe.no samarbeider med varmepumpeleverandører som leverer alt fra tradisjonelle varmepumper til prisbelønnede designvarmepumper.

Ved å fylle ut det enkle skjemaet på Bestevarmepumpe.no får du veiledning fra flere leverandører, slik at du kan finne ut hvilken varmepumpe som passer best for deg - enten du er pollenallergiker, trenger klimaanlegg til varme dager, eller fryser som bare rakkern og skulle ønske boligen din var varmere.

 

Annonsørinnhold: Dette er en kommersiell artikkel.

2. juli 2018
Mer om Varmepumpe

Hvilken varmepumpe passer best til din bolig?

Varmepumper blir stadig vanligere og har erstattet elektriske panelovner og oljefyr. Den er en god investering for både miljøet og lommeboken. Men hvilken varmepumpe passer best til din bolig?

Hvilken varmepumpe bør du velge?

Har du lenge vurdert å montere en varmepumpe, men er usikker på hvilken du skal velge? Vi har rådene som tilpasser seg din bolig.

10 ting du må vite om varmepumper

Varmepumper er praktisk, miljøvennlig og strømbesparende, men hva skiller egentlig de ulike variantene fra hverandre? Vi hjelper deg å finne riktig...

Het sommer for varmepumper

Norge er i toppen når det gjelder boliger med varmepumper. Den varme sommeren i år fikk mange til å oppdage at varmepumper har to funksjoner. 

Slik blir varmepumpen aircondition

På de varmeste sommerdagene er det behagelig å kunne kjøle seg ned, og din egen aircondition trenger ikke være langt unna. De fleste nye vann-til-vann...

Bytt ut oljefyren med varmepumpe

Med høye priser på olje og parafin kan du redusere energikostnadene betraktelig ved å bytte fra olje og parafin til varmepumpe.

Fungerer varmepumpa på kalde dager?

Lurer du på om varmepumpa fungerer på svært kalde dager? Svaret er ja!

Hvilken varmepumpe passer for deg?

Det finnes ulike systemer for varmepumper. Hvilken varmepumpe passer boligen din best?

Slik utnytter du varmepumpa best

Utnytt varmepumpa riktig og oppnå best mulig effekt.

Ta vare på varmepumpa

Få mest mulig ut av varmepumpa med godt vedlikehold.

Varme fra kjølig fjellgrunn

Kjølig fjellgrunn kan gi varme boliger.

Gir info om varmepumper

Nytt nettsted skal gi informasjon til varmepumpeinteresserte.

Gir varmepumper luftveisproblemer?

Er varmepumper et reelt alternativ for mennesker med luftveisproblemer?

Varmepumper

Varmepumper henter energi fra naturens egne kilder; jord, sjø, berg og luft.

Hvor bør du plassere varmepumpen?

Hvor du plasserer varmepumpen, har mye å si for hvor effektiv den er.