Sorter etter:
Gjør det selv
Gjør det selv Mikrosement er et robust materiale med et kult utseende. Her viser Rune Haraldsen hvordan du lager et tøft bord med mikrosement.
Dør og vindu
Dør og vindu Å bytte tetningslister på dører og vinduer kan spare deg store strømkostnader. Her lærer du når du bør bytte, hva du bør vite og hvordan du monterer...
Gjør det selv
Gjør det selv Bli bedre kjent med Vi i villas nye handyman - Rune Haraldsen!
Interiør inspirasjon
Interiør inspirasjon I hagen til Tina og Tore Lindgjerdet står det et ganske så uvanlig lekehus – nemlig Mummihuset. Sammen med to små døtre har de bygget det helt selv.
Terrassen
Terrassen Å flislegge et terrassegulv krever mye fagkunnskap og ressurser. Men legg flis på systemgulv, så slipper du lim, fugemasse og frostsprengning.
I hagen og uterommet
I hagen og uterommet Urtehage trenger ikke være vanskelig. Vi viser deg hvordan du lager din egen minihage - i kjøkkenvinduet, i krukker eller i hagen.
I hagen og uterommet
I hagen og uterommet Trapper og fundamenter, levegger og blomsterbed - ja til og med grillplasser er noen av de tingene du kan støpe eller mure selv.
I hagen og uterommet
I hagen og uterommet Dyrk i høyden – det er perfekt for mindre hager og dessuten veldig fint! Slik bygger du en plantekasse i flere etasjer.
I hagen og uterommet
I hagen og uterommet Pernilla lagde en lekekiosk til femåringen av et par paller, noen gamle materialer og litt maling. Se hvordan hun gjorde det!
I hagen og uterommet
I hagen og uterommet Toppen av glede er å nyte hagen fra en hagebenk du selv har bygget. Den er lettbygd, og kan enkelt flyttes rundt etter behov.
Interiør - møbler - maling
Interiør - møbler - maling Følg denne handlelisten før du skal male, så slipper du å måtte avbryte jobben for å gå på shopping.
I hagen og uterommet
I hagen og uterommet Det finnes mange forskjellige gjerder - hvitmalt, PVC, plast, vedlikeholdsfritt - men byggeprinsippene er ofte like. Her ser du hvordan du setter opp...
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no