Sorter etter:
Energisparing
Energisparing Trekker det ved vinduene eller dørene? Sett av en helg til å fikse det, og du kan spare store strømkostnader.
Dør og vindu
Dør og vindu Å bytte tetningslister på dører og vinduer kan spare deg store strømkostnader. Her lærer du når du bør bytte, hva du bør vite og hvordan du monterer...
Øvrig
Annonsørinnhold
Øvrig Boligalarmer.no er en gratis, uforpliktende anbudstjeneste som hjelper deg å finne riktig alarm tilpasset ditt behov.
Dør og vindu
Dør og vindu Kom været i forkjøpet og sørg for å gjøre de viktige reparasjonene før vinteren kommer! Vi viser deg hvordan.
Øvrig
Annonsørinnhold
Dør og vindu
Dør og vindu Vinduene holder seg mye lenger, hvis du maler dem, mens de fortsatt er pene. Her får du vite hvordan du går frem for å få et perfekt resultat.
Dør og vindu
Dør og vindu Håndverkerne har gode råd når du skal arbeide med vinduer, både når du monterer og renoverer slik at det blir litt enklere neste gang du fikser vindue...
Dør og vindu
Dør og vindu Det er lett å bytte ut vinduslistene selv, hvis du følger den enkle guiden som vår Gjør-det-selv-ekspert har gjort.
Dør og vindu
Dør og vindu Når du har tatt beslutningen om å innrede det tomme loftet, må det planlegges lys og luft til de nye rommene. Det beste alternativet er ett eller fl...
Dør og vindu
Dør og vindu Problem: Isolerglasset er punktert, og årsaken kan være råte i bunnlista. Løsning: Vi skifter ruta og sjekker samtidig bunnlista . Ei punktert rute...
Dør og vindu
Dør og vindu Selvfølgelig kan du bytte vinduer selv. Vi i Villas hussnekker Jan Ohlis viser deg hvordan.
Dør og vindu
Dør og vindu En vakker og solid ytterdør forsterker førsteinntrykket av huset. Her viser vi hvordan du river ned den gamle og monterer den nye døren.
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no