Liker du det du ser? Se oppskrift på disse og flere andre betongprosjekter lenger ned.
Liker du det du ser? Se oppskrift på disse og flere andre betongprosjekter lenger ned. Bilde: Kilder skrevet i teksten.

8 vakre betongprosjekter du kan starte på i dag

Vi har samlet åtte utrolig fine DIY-prosjekter til deg. En 15 kilos sekk med betong koster bare ett par hundre lapper, og med det har du nok til flere av disse betongprosjektene. 

Av: Madiken Wilberg, 22. januar 2018

1. Stemning i hagen

betongpeis

peis av betong

Samle venner, familie eller kjæreste rundt bålet og drikk kakao. Finere bålplass skal du lete lenge etter!

Kilde: Manmadediy

2. For deg med mange jakker

knagg

betongknagg

Med en slik knagg eller flere så skal du se du får plass til alle ytterjakkene. Disse betongknaggene tåler en støyt og tyngde - tøffe er de også.

Kilde: Instructables

 

3. Røffe materialer

betonglampe

Denne lampen er superenkelt å lage. Hovedingrediensene for å lage denne er en plastikkflaske, støpsel- og ledning og betong. Stilig, og veldig enkel å lage. Bare klikk deg inn på linken og se hvordan.

Kilde: Brit

4. Perfekt ved baking

ipad-holder

For en tøff iPad-holder. Denne er perfekt å ha når du skal bake. Bare søk opp ønsket oppskrift og plasser iPadn på stativet. Da er det bare å sette den fra seg på benken og titte når det trengs. 

Kilde: Instructables

5. Fine til både hverdags og fest 

drikkebrikker betong

Se så fine drikkebrikker! Du kan klippe former ut av en kortstokk, glossy magasiner eller annen papp med belegg. Begynner du i dag er de ferdig tørket til selskap på lørdag.

Kilde: Apieceofrainbow

6. Kun fantasien som stopper

betongbord

Det meste i et hus kan du lage av betong. Til og med et bord som er som skapt til servering. Sett frem kakene eller vinen.

Kilde: Diypete

7. En stol av kakeform

stol av betong

Setet på denne stolen lager du ved å fylle en kakeform med betong.  La det stå litt før du plasserer kobberrørene. Blir det en vakker gjestestol, eller bytter du ut alle de gamle?

Kilde: Homemade

 

8. For en forandring

betong benkeplate

Kjøkkenet til damen bak denne betong-oppskriften ble totalt forvandlet. Med betongbenken fikk kjøkkenet en fin kontrast og mer personlighet. Trykk på lenken for å se hvordan hun gjorde det.

Kilde: Abeautifulmess

Kommentarer

Når du kommenterer må du bruke ditt egentlige navn. Vær saklig, respekter andres meninger og husk at mange leser det du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse. 

22. januar 2018 Madiken Wilberg