Se så lekkert lys det blir.
Se så lekkert lys det blir. Bilde: Kilde skrevet lengre ned.

8 tøffe lamper du kan lage selv

Interiør - møbler - maling

Ikke gå og kjøp lampe - lag den selv. Det er mye billigere og i tillegg blir den unik. Vi har samlet åtte tøffe lampe-prosjekter til deg.

Ta naturen inn

Kvist lampe

Her har de blandet det moderne med det ekte – nemlig naturen. Se så stilig denne spisestue-lampen er. Ut og finn en artig kvist og kjøp noen tøffe lyspærer. Verre er det ikke. Kilde: Decor8blog

Et kunstverk

Boble taklampe

Boble lampe

Se denne vakre lysekronen! Ikke er den vanskelig å lage heller. På nettbutikken CB2 får du kjøpt boblene fra 16 kr stykket og på Mintlovesocialclub står oppskriften. Kilde: MintLoveSocialClub.

Ralph Lauren-kopi

diy lampe

Denne stilige lampen er ikke den letteste å lage, men tiden det tar må være verdt det. Denne lampen er en kopi av Ralph Lauren Dustin taklampe, som opprinnelig koster 3400 kroner. Bruk mye mindre og lag den selv! Kilde: Viewalongtheway.

Les også:

Disse fargene bør du bruke på soverommet

Fargevalget kan ha betydning for hvor behagelig og god søvn du får.

Lampe av bakepapir 

bakepapir lampe

Det ser ut som skjell, men den er faktisk laget av  bakepapir og vokspapir. Perfekt på stua eller soverommet. Kilde: Designsponge.

Resirkuler plastskjeer

lampe av skjeer

Hvem skulle tro at plastikk-skjeer kunne bli noe så stilig?  Kjøp en 5 liters flaske med vann og en pose med skjeer. Knekk skjeene og lim på. Denne lampen tar ikke lang tid å lage. Kilde: Futurenow.

Vi liker gjenbruk

rivjern lampe

Denne er perfekt til å ha over kjøkkenøya eller spisebordet.  I tillegg skader det ikke at alt er gjenbruk. En tjukk planke og slitte rivjern – ble lampe på 1-2-3. Kilde: Recyclart.

Les også:

10 ting du må vite før du pusser opp badet

Skal du pusse opp badet eller bygge nytt? Her er tipsene og reglene du må kunne før du setter i gang.

Supertrendy

norges glass

Å lage lekre lykter var superpopulært i 2014. Hva med å ta steget videre i 2015 og lage en lekker taklampe. Kilde: Etsy.

På barnerommet

barnelampe

Se på denne søte sky-lampen. Lampen er skjært ut av treverk., mens skyene rundt er klippet ut av kartong. Skjær ut den figuren du selv, eller barnet ditt, måtte ønske. Kilde: Sheharzad Arshad.

2. februar 2015
Mer om Interiør - møbler - maling

Dette er fargetrendene for 2018

Interiør - møbler - maling I år skal interiøret være rødbrunt, gyllent, grønt, blågrønt og nøytralt.  

5 fakta om maskeringsteip du bør kunne

Interiør - møbler - maling Maskeringsteip er helt nødvendig når du maler. Men det gjelder å unngå feil teip og feil bruk.

Handleliste: 10 ting du må ha når du skal male

Interiør - møbler - maling Følg denne handlelisten før du skal male, så slipper du å måtte avbryte jobben for å gå på shopping.

Gjør det selv: Bygg en returstasjon

Interiør - møbler - maling Stina Abenius var lei av alle kassene med tomme glass og aviser. Nå er alt gjemt i hjemmets «returstasjon». Du kan lett ­snekre en selv, eller som Stina; la en annen gjøre det.

Gjør-det-selv: Male gulvet hvitt

Interiør - møbler - maling Fiks et nytt gulv i løpet av helgen! Mal gulvet hvitt og få et lysere rom på kjøpet. Godt grunnarbeid gir et perfekt resultat.

Gi gulvet ny glød med maling

Interiør - møbler - maling Et slitt tregulv kan bli like fint som nytt igjen med litt maling. Hvis du våger å male gulvene hvite vil rommet virke lysere og større. Her får du...

Gi gamle møbler et lysere liv

Interiør - møbler - maling Å skape en lysere stemning innendørs er fort gjort med litt maling. Her har en gammel Ikea-hylle fått nytt liv med dueblå strøk.

Lag ditt eget mosaikkspeil

Interiør - møbler - maling I stedet for å kjøpe et standardspeil kan du lage et eget med glassmosaikk. På den måten kan du forandre fargestilen på badet i en håndvending, avhengig...

Gjør det selv: Male barnestol i ubehandlet tre

Interiør - møbler - maling Med noen strøk maling og litt dekor i friske farger kan et lite furumøbel bli en morsom og personlig gave til et barnebarn, nevø eller niese.

Gjør det selv: Mal til du blir gul og blå

Interiør - møbler - maling I denne guiden tar vi utgangspunkt i hjemmets forskjellige bygningsdeler og inventar og gir deg en innsikt i hvilke typer maling du med fordel kan bruke til de forskjellige oppgavene.

Gjør det selv: Hylla alle kan lage

Interiør - møbler - maling Denne kvadrathylla er lett å lage. Det er ikke nødvendig med noe vanskelig saging. Du trenger ikke spesialverktøy, og du får gjort alt på ei helg....

Gjør det selv: Møbler med vakker patina

Interiør - møbler - maling Gjør møblene eldre! Slitasjen lager du med slipepapir, maling og litt arbeid.

Stickers er den nye interiørtrenden

Interiør - møbler - maling Stickers er den nye trenden i interiørverdenen. Dekorer slettveggen på 1-2-3 og skap din helt unike look.

Stolen som går i arv

Interiør - møbler - maling Tripp Trapp-stolen er en klassiker vi alle kjenner til.

Gi stolen nytt trekk

Interiør - møbler - maling Gamle, slitte spisestuestoler kan få nytt liv ved hjelp av enkle håndgrep. Jobben kan du gjøre selv.