Vis oss dine oppussingsprosjekter før-og-etter

Interiør - møbler - maling

Har du gitt nytt liv til et gammelt møbel? Eller kanskje fullstendig forvandlet et helt rom? Vis oss prosjektet ditt – og vinn fine premier!

Send inn bilder av ditt beste oppussingsprosjekt!
Send inn bilder av ditt beste oppussingsprosjekt! Bilde: Getty Images og Irlin Englund

Nordmenn er gale etter oppussing og gjør-det-selv-prosjekter. Kanskje det er alle disse kjedelige, mørke månedene som setter fart på skaperlysten? Eller så er vi bare et veldig kreativt folkeslag. Uansett elsker vi prosjekter i hage og hjem, og det er mange flinke folk der ute. 

Er du én av dem?

Har du reddet et falleferdig møbel fra skraphaugen med kløktig fingernemhet? Eller kanskje funnet fram til en helt genial løsning i et tilsynelatende ubrukelig rom? Kanskje til og med pustet nytt liv i et gammelt oppussingsobjekt? Da vil vi gjerne høre fra deg! 

Send oss bilder av prosjektet ditt, både hvordan det så ut før og ikke minst hvor flott det ble etter forvandlingen din. Send bilder og en liten beskrivelse av hvordan du har oppnådd det strålende resultatet. Stort eller smått - vi vil se hva du har fått til!

Vi vil vise fram de innsendte bidragene på Viivilla.no, til inspirasjon og glede for leserne våre.

De beste bidragene blir dessuten premiert med noe som garantert vil være til nytte i framtidige oppussingsprosjekter. 

Send tekst og bilder til [email protected]

Her kan du se noen vellykkede oppussingsprosjekter vi har skrevet om tidligere:

Flere inspirerende før-og-etter-saker ser du også hos BoligPluss. 

Husk også å abonnere på vårt nyhetsbrev. Da holder du deg oppdatert om nytt og nyttig til hus og hage. Meld deg på her! 

16. februar 2017
Mer om Interiør - møbler - maling

Dette er fargetrendene for 2018

Interiør - møbler - maling I år skal interiøret være rødbrunt, gyllent, grønt, blågrønt og nøytralt.  

5 fakta om maskeringsteip du bør kunne

Interiør - møbler - maling Maskeringsteip er helt nødvendig når du maler. Men det gjelder å unngå feil teip og feil bruk.

Handleliste: 10 ting du må ha når du skal male

Interiør - møbler - maling Følg denne handlelisten før du skal male, så slipper du å måtte avbryte jobben for å gå på shopping.

Gjør det selv: Bygg en returstasjon

Interiør - møbler - maling Stina Abenius var lei av alle kassene med tomme glass og aviser. Nå er alt gjemt i hjemmets «returstasjon». Du kan lett ­snekre en selv, eller som Stina; la en annen gjøre det.

Gjør-det-selv: Male gulvet hvitt

Interiør - møbler - maling Fiks et nytt gulv i løpet av helgen! Mal gulvet hvitt og få et lysere rom på kjøpet. Godt grunnarbeid gir et perfekt resultat.

Gi gulvet ny glød med maling

Interiør - møbler - maling Et slitt tregulv kan bli like fint som nytt igjen med litt maling. Hvis du våger å male gulvene hvite vil rommet virke lysere og større. Her får du...

Gi gamle møbler et lysere liv

Interiør - møbler - maling Å skape en lysere stemning innendørs er fort gjort med litt maling. Her har en gammel Ikea-hylle fått nytt liv med dueblå strøk.

Lag ditt eget mosaikkspeil

Interiør - møbler - maling I stedet for å kjøpe et standardspeil kan du lage et eget med glassmosaikk. På den måten kan du forandre fargestilen på badet i en håndvending, avhengig...

Gjør det selv: Male barnestol i ubehandlet tre

Interiør - møbler - maling Med noen strøk maling og litt dekor i friske farger kan et lite furumøbel bli en morsom og personlig gave til et barnebarn, nevø eller niese.

Gjør det selv: Mal til du blir gul og blå

Interiør - møbler - maling I denne guiden tar vi utgangspunkt i hjemmets forskjellige bygningsdeler og inventar og gir deg en innsikt i hvilke typer maling du med fordel kan bruke til de forskjellige oppgavene.

Gjør det selv: Hylla alle kan lage

Interiør - møbler - maling Denne kvadrathylla er lett å lage. Det er ikke nødvendig med noe vanskelig saging. Du trenger ikke spesialverktøy, og du får gjort alt på ei helg....

Gjør det selv: Møbler med vakker patina

Interiør - møbler - maling Gjør møblene eldre! Slitasjen lager du med slipepapir, maling og litt arbeid.

Stickers er den nye interiørtrenden

Interiør - møbler - maling Stickers er den nye trenden i interiørverdenen. Dekorer slettveggen på 1-2-3 og skap din helt unike look.

Stolen som går i arv

Interiør - møbler - maling Tripp Trapp-stolen er en klassiker vi alle kjenner til.

Gi stolen nytt trekk

Interiør - møbler - maling Gamle, slitte spisestuestoler kan få nytt liv ved hjelp av enkle håndgrep. Jobben kan du gjøre selv.