Den gamle kommodeskuffen fikk et nytt strøk maling - vips, ble det tryllet om til et enkelt og fint nattbord. Kilde: Dohiy.com
Den gamle kommodeskuffen fikk et nytt strøk maling - vips, ble det tryllet om til et enkelt og fint nattbord. Kilde: Dohiy.com

Lag hylle eller nattbord av en gammel skuff

Ikke kast den gamle kommoden – tryll om skuffene til et fint nattbord eller en original hylle hvor du kan stille ut favoritt-tingene dine. 

Av: Tekst: Heidi Sinding-Larsen, 16. april 2015
 • Romantisk oppbevaring

  Denne skuffen har beholdt originalmalingen, men bakveggen er kledd med romantisk, småblomstret tapet. Du kan også bruke stoffrester eller ekstra fint gavepapir – mulighetene er mange. Til bakveggen er det festet en klemme hvor du kan henge opp for eksempel invitasjoner. 
  Foto: INA Agency

 • Still ut kjøkkentingene

  Heng opp flere skuffer i samme størrelse, men mal dem i ulike pasteller. Bruk dem som oppbevaringsplass for de fineste kjøkkentingene dine. Det er attpåtil plass til nips på toppen av hyllene! Kilde: Shelterness.com

 • Stramt tilbehør

  Om du ikke vil skru hyllen permanent fast i veggen, kan du feste et dekorativt belte rundt og henge det på en spiker/skrue. Et eget sted for oppbevaring av solbrillene er et smart tips til entreen! 
  Kilde: Truebluemeandyou.com

 • Fra skuff til bokhylle

  Denne shabby stilen på denne skuffen passer perfekt til en nostalgisk oppbevaring av gamle barnebøker. Hylla er skrudd fast i veggen gjennom bakveggen på skuffen. 
  Kilde: diyforlife.com

 • Smykker som synes

  Bittesmå skuffer er her brukt til å lage en samling stilleben av vakre smykker. Bakveggen kan dekoreres med gamle fotografier som her, tapetrester, maling eller innpakningspapir. 
  Kilde: Hgtv.com

Vis alt innhold
16. april 2015 Tekst: Heidi Sinding-Larsen