Den gamle kommodeskuffen fikk et nytt strøk maling - vips, ble det tryllet om til et enkelt og fint nattbord. Kilde: Dohiy.com
Den gamle kommodeskuffen fikk et nytt strøk maling - vips, ble det tryllet om til et enkelt og fint nattbord. Kilde: Dohiy.com

Lag hylle eller nattbord av en gammel skuff

Ikke kast den gamle kommoden – tryll om skuffene til et fint nattbord eller en original hylle hvor du kan stille ut favoritt-tingene dine. 

Romantisk oppbevaring

Denne skuffen har beholdt originalmalingen, men bakveggen er kledd med romantisk, småblomstret tapet. Du kan også bruke stoffrester eller ekstra fint gavepapir – mulighetene er mange. Til bakveggen er det festet en klemme hvor du kan henge opp for eksempel invitasjoner. 
Foto: INA Agency

Still ut kjøkkentingene

Heng opp flere skuffer i samme størrelse, men mal dem i ulike pasteller. Bruk dem som oppbevaringsplass for de fineste kjøkkentingene dine. Det er attpåtil plass til nips på toppen av hyllene! Kilde: Shelterness.com

Stramt tilbehør

Om du ikke vil skru hyllen permanent fast i veggen, kan du feste et dekorativt belte rundt og henge det på en spiker/skrue. Et eget sted for oppbevaring av solbrillene er et smart tips til entreen! 
Kilde: Truebluemeandyou.com

Fra skuff til bokhylle

Denne shabby stilen på denne skuffen passer perfekt til en nostalgisk oppbevaring av gamle barnebøker. Hylla er skrudd fast i veggen gjennom bakveggen på skuffen. 
Kilde: diyforlife.com

Smykker som synes

Bittesmå skuffer er her brukt til å lage en samling stilleben av vakre smykker. Bakveggen kan dekoreres med gamle fotografier som her, tapetrester, maling eller innpakningspapir. 
Kilde: Hgtv.com

Vis trinnvis
16. april 2015
Mer om Garderobe

Bygg smarte barneromsmøbler

Se hvordan Victoria utnyttet plassen på barneværelset maksimalt da hun laget seng med rikelig skapplass til jentene sine.

Gjør det selv: Utnytt plassen i garasjen

Det er ingen grunn til at bilen skal oppta all plassen i garasjen når den ikke er ute og kjører. Her er historien om hvordan vi innredet garasjen, slik...

Lag din egen skohylle

Her ser du løsningen på en praktisk skohylle som krever lite areal, i tillegg til å være elegant.