Bytt form på kjøkkenbordet

I stedet for et langt spisebord, som tok stor plass, ville vi ha et rundt bord. Det skulle passe til plassen nær vinduet i det åpne kjøkkenet. Bordplatens diameter på 120 cm er stor nok til å gi bra plass til fire windsorstoler rundt kjøkkenbordet.

 

bildetekst
Slik lager du bordet

 

Et snekkerverksted har behandlet den opprinnelige spisebordsplaten av 45 mm massiv teak. Der ble det saget ut to sirkelrunde plater som ble limt sammen.

 

Dersom du ønsker et større sirkelrundt bord kan du i tillegg få sagd til to sirkler til som limes sammen av tynnere materialer. Under hver halvsirkel plasserer du tre klosser, slik at de ligger presist utenfor teakskivens diameter. Klossene holder sammen platene når du låser dem med hengsler.

 

23. oktober 2008
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no