Gi benken en omgang olje

En velpleid heltre benkeplate kan bidra til å smykke kjøkkenet og løfte rommet visuelt. Men som kjent - det er bare diamanter som varer evig.

Av: Trond Folckersahm, 23. oktober 2008

Bøk, eik, lerk eller andre treslag. Varmt levende, gyllent treverk, godt å ta på, vakkert å hvile øynene på. Arbeidsplass, frasettingsplass, for mange kjøkkenets mest anvendte område, rikt på bruksmuligheter. Men, etter en tids bruk falmer treverket, og benkeplaten antar en grå, anonym farge. Borte er glans og status som kjøkkenets smykke. Heldigvis finnes det råd, ved hjelp av enkle hjelpemidler og noen timers innsats, kan fordums glans gjenoppstå.

En solid omgang med grønnsåpevann for å fjerne smuss og skitt, og deretter en omgang med olje gjør underverker, og du kan igjen glede deg over en gyllen, vakker benkeplate.

 

Vær ikke beskjeden med oljen. Påfør nye lag så lenge benkeplaten suger.

 

Kjøkkenbenken fremstår som blank og innbydende.23. oktober 2008 Trond Folckersahm
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no