Alt om hage - Hagetips og hageideer

Les mer Skjul
Sorter etter:
Hage
Det milde været har tatt med seg flåtten - og det er til stor irritasjon for dine firbente venner. Men det kan også få konsekvenser for deg.
Drivhus
Drømmer du om drivhus? Her får du inspirasjon til å velge det riktige til ditt budsjett – enten du vil ha et flyttbart minidrivhus til urter eller et...
Hagestue, vinterhage og lysthus
Annonsørinnhold
3 tips og masse inspirasjon til hvordan du lager drømmehagen!
Drivhus
Annonsørinnhold
Dette må du tenke på når du starter med drivhus.
Hagestue, vinterhage og lysthus
Annonsørinnhold
Har du først blitt vant til luksusen fra en hagestue vil du aldri klare deg uten.
Hage
En isolert vinterhage kan nytes hele året og forlenger hagesesongen, innenfor. Se her hva du bør tenke over når du går å drømmer om en vinterhage.
Hage
Epletre, kirsebærtre og plommetrær - alle frukttrær må beskjæres hvert år for å holde seg fine og for å gi en god høst. Vi i Villa gir deg noen råd...
Hage
Hvis du ser en hareunge ligge alene og sammenkrøpet, kan det fort se ut som den har blitt etterlatt av moren. Det er imidlertid ingen grunn til bekymr...
Blomster og planter
Her er Susanna Roséns spalte om hagen i februar måned.
Dyrking og planting
Når du først har tatt deg tid til å dyrke krydderurter, må du ikke la dem gå til spille. Vi viser deg hvordan du tørker krydderurter.
Hage
Norges Astma- og Allergiforbund har allerede registrert den første pollen i luften. Sesongen har startet ca. en måned tidligere enn vanlig.
Hage
Grønnkål er en supergrønnsak som kan brukes til mye! Den er også enkel å dyrke, selv om mange skadedyr også liker å spise den. Grønnkål kan dyrkes på...
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no