Alt om hage - Hagetips og hageideer

Les mer Skjul
Sorter etter:
Hage
Høsten er høysesong for samling og kreative kreasjoner med kastanjer. Men visste du at hestekastanjer kan være giftig for kjæledyr og barn?
Hage inspirasjon
Drømmer du om et massasjebad i hagen? Det kan bli fort bli virkelighet, men først bør du tenke gjennom et par ting.
Dyrking og planting
Høsten er tiden for å planlegge våren! Ønsker du at hagen skal blomstre vakkert på våren, bør du sette igang med å plante løk allerede nå.
Hage
Hortensiaer har mye mer å tilby enn de fleste vet. De blomstrende buskene med de store, fargerike blomsterløkene er en fryd i hagen fra sommer til...
Hage
Med enkle grep sikrer du busker, trær og andre hagevekster mot snø og minusgrader. Tiden er inne for å gjøre hagen klar for vinteren.
Hage
Den nye fritids-kolleksjonen er designet slik at du kan føle deg komfortabel uansett om du skal utforske verden eller slappe av.
Hage
Flere land i Europa setter et forbud mot det effektive men kontroversielle ugressmiddelet.
Hage
Få glede av lyng året rundt ved å velge forskjellige arter. Her er de beste plantetipsene til lyng i bed og krukke, og beskrivelse av de mest populære...
Hage
Hvis disse delene løsner og flyr av vil det medføre skaderisiko for brukeren eller tredjeparter, derfor har produsenten nå tilbakekalt produktet.
Hage
Høsten er rett rundt hjørnet, men det betyr ikke at du bør pakke vekk grillen. Se her hvordan du klargjør grillen til høsten og vinterens kulde – og...
Hage
Du skal klippe stiklinger i vintermånedene, da vil de starte å vokse på våren, og du kan plante dem ut på høsten.
Hage
Drømmer du om å lage ekte italiensk pizza i hagen? Se her hvordan du bygger din helt egen pizzaovn, og gjør drømmen til virkelighet. Se her 4 forskjel...
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no