Annonsørinnhold
Hako Ground & Garden
Hako Ground & Garden

Denne gressklipperen får slutt på nabokranglene én gang for alle

Bevar husfreden med en gressklipper som kjører så stille at ikke engang naboen merker den.

Forestill deg at du har satt deg ut en deilig og varm søndagsettermiddag, med godboken på fanget og solbrillene balanserende på nesa. Og så plutselig durer og bråker det fra naboens hage.

Han har satt i gang gressklipperen.

Nesten ingenting setter sinnet i kok hos folk like mye som de tingene naboen gjør galt. Faktisk er nabokrangler hovedgrunnen til at man tar kontakt med advokaten sin.

Særlig gressklipping på røde dager få enkelte til å fly i flint. Telemarksavisa skrev i 2015 om en 44 år gammel mann fra Porsgrunn som ble rasende da han ble vekket av naboens gressklipper en søndag formiddag.

Ikke bare løp den 44 år gamle mannen ut døra relativt lettkledd, men han jaget også den stakkars naboen inn i en dynge av brennesle.

For noen er det ikke så viktig å holde hviledagen hellig, men faktum er at det faktisk er forbudt. I verste fall kan det straffes med bøter.

Vinn-vinn-situasjon

Hvis du helst vil unngå å havne i bråk med naboen, bør du i hvertfall ikke gå til anskaffelse av den mest bråkete gressklipperen der ute. 

Skaffer du deg en robotgressklipper, er det vinn-vinn-situasjon for både deg og naboen.

'Wiper Premium'-modellene fra Hako Ground & Garden klipper gresset så stille at noen velger å la den gå på natten.

Du velger selv ønsket ukedag og tidspunkt for når roboten skal begynne å kjøre ut i hagen, og du kan styre den via Bluetooth.

Modellen Wiper RXH kan kjøre i 6 timer i strekk. Foto: Hako Ground & Garden

Dermed kan du stille den inn til ikke å kjøre på søndager eller helligdager. Selv om den er stillegående, anbefaler vi deg (for husfredens skyld) å gi robotklipperen en pause mens naboen oppholder seg ute.

Takler ulendt terreng

Du trenger verken ha en flat, jevn eller symmetrisk hage for at robotgressklipperen skal fungere, slik som mange tror. Ved å sette opp et slags usynlig gjerde med en signal-kabel, holder robottrimmeren seg innenfor grensene du har satt opp.

I tillegg er den såpass robust at den klarer seg fint i ulendt terreng.

Litt avhengig av modellen, kan robotklipperen gå fra 2 timer til 10 timer av gangen, og kan dekke omtrent 200 kvadratmeter i timen.

Med andre ord har du ingen grunn til å plage naboen med støy fra gressklipperen.

18. mai 2016
Mer om Gressklipper
Annonsørinnhold

Slipp gressklipperen fri – det er sommer!

Gressklippersesonen er i gang! Her får du tipsene til en finere hage og en mer velfungerende klipper.  

Hako Ground & Garden
Annonsørinnhold

Denne gressklipperen går så stille at du ikke merker den

Med en hjelpende hånd som kjører hele natten, kan du våkne opp til en nystelt og ferdigklippet gressplen om morgenen. 

Hvorfor velge en robotgressklipper?

Det er flere grunner til å velge robotgressklippere og de er ikke kun for de eldre eller de med flere mål tomt - les hvorfor!

3 gressklippere

Et godt tips er å ta gressklipperen og kjøre en siste runde over alt løvet som ligger på plenen. De oppklipte løvene er bra for gressmattens vinterdvale. Hvis jeg skulle kjøpt meg ny gressklipper, ville jeg valgt en av de følgende ...

Gressklippertips fra fem eksperter

For å gjøre jobben så enkel som mulig når du skal klippe plenen bør du velge gressklipper som er tilpasset ditt behov. Her får du smarte råd fra fem...

Slik blir gressklipperen sesongklar

Slurvet du med vedlikeholdsrådene før du parkerte gressklipperen for vinteren? Da bør du sjekke dette før årets klippesesong.

Gi gressklipperen riktig vedlikehold

En gressklipper trenger ikke så mye vedlikehold, og ved hjelp av noen enkle tiltak kan gressklipperen din få betydelig lengre levetid.

Robotgressklipper gjør hagearbeidet enklere

En robotgressklipper tar seg av gressplenen din, mens du sitter i sola. Robotgressklipperen kartlegger først hagen, så tar den seg frem på egenhånd.

Vårens gressklippernyheter

Vi har tatt en titt på vårens nyheter innen gressklippere.

Takk gressklipperen for i år

Det nærmer seg tid for siste plenklipp denne høsten. Etterpå må du gi gressklipperen en omgang.

Web-TV: Hvilken gressklipper skal du velge?

Velg gressklipper ut i fra størrelsen på plenen din.

Kjøpe gressklipper - Bioklipp gjør jobben lettere og penere

Gressklippere med bioklipp gir plenen klipp og gjødsling på en og samme tid. Dette bør du tenke på når du skal kjøpe gressklipper.

Gressklipperguide: enklere jobb med riktig gressklipper

En god gressklipper er viktig for å oppnå en velstelt plen. Hva slags klipper du skal velge er avhengig av hagestørrelse og lommebok.

Før gressklipperen settes bort

Her er 7 ting du bør gjøre før gressklipperen settes bort for sesongen.

Sjekkpunkter ved gressklipperkjøp

Hvert år kjøper vi mer enn 100 000 gressklippere i Norge. Her har du 12 sjekkpunkter for å finne fram til en som holder.