Sorter etter:
Gressplen
Gressplen Ønsker du deg fin gressplen neste sommer? Da bør du ta grep om gresset allerede nå i høst.
Gressplen
Gressplen Når gressplenen blir tørr og gul er det fristende å gi den ekstra mye vann. Men det behøver du ikke, sier gartner.
Gressplen
Gressplen Gi plenen verdifull næring - helt gratis.
Gressplen
Gressplen Smaragdgrønn, nyklippet og fri for løvetann - det er den ultimate plendrømmen for mange hageeiere. Men virkeligheten svarer ofte ikke til ambisjonene....
Gressplen
Gressplen Alle vil ha en perfekt plen! Men bakken bør bli skikkelig tørr etter vinteren før man steller og gjødsler den.
Hagemaskiner - hageredskaper
Hagemaskiner - hageredskaper Oktober markerer et tydelig skille mellom sommersesongen og vintersesongen. Her er tingene du må skynde deg å gjøre før oktober er over.
Gressplen
Gressplen Sunn fornuft sier NEI, men er det så enkelt? Og hva skal man gjøre hvis det ikke er noen vei utenom? Her er 7 gode tips til regnværsklipperen.
Gressplen
Gressplen Den perfekte plen kommer ikke av seg selv, men krever en innsats av deg som eier. Vi gir deg rådene.
Gressplen
Gressplen Men om ikke mange månedene, kan det bli forbudt.
Gressplen
Gressplen Hvis du vil ha grønn hage i en fei, er ferdigplen på rull tingen for deg. Slik får du det til på første forsøk.
Hagemaskiner - hageredskaper
Hagemaskiner - hageredskaper Når snøen smelter spretter mange hobbygartnere entusiastiske ut i hagen, klare med saksa eller motorsagen. Men passer du ikke på ryker fort en tå...
Dyrking og planting
Dyrking og planting Ikke kast teposen etter bruk – den er nemlig en liten gjødslingsbombe og fungerer utmerket til å skremme bort mus!
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no