Annonsørinnhold

Grønt Fokus

– En ledende aktør i over 25 år.

Grønt Fokus

Siden starten i 1992 har Grønt Fokus satset på å fylle kundenes uterom. I begynnelsen var det drivhus og drivhusprodukter som stod sentralt, og det var også fokus på videreutvikling av disse produktene med tanke på både barske norske forhold og det rent funksjonelle.

I en lengre periode var det å levere innhold til drivhus, som småplanter og frø, en viktig del av bedriften. Kompetansen på dette området økte og firmaets posisjon i drivhusmarkedet styrket seg. Grønt Fokus var fra begynnelsen av en drivende aktør innen postordre og utvidet i 1996 med flere ansatte. Sortimentet ble samtidig utvidet til også å gjelde hagestuer.

I år 2000 gikk firmaet online via egen nettbutikk. Grønt Fokus har i de senere år også vært en ledende aktør innenfor andre produktområder, men har hele tiden holdt fast på tanken om ”uterommet” og med særlig kompetanse innen segmentet hagestuer og drivhus. Firmaet inngikk i 2010 avtale med Skånska Byggvaror, som i 2012 også overtok driften av Grønt Fokus. Dette har medført en styrking innenfor segmentene Grønt Fokus allerede stod sterkt i, i tillegg til økt fokus også innenfor andre sortimentsområder.

I 2014, 2015 og 2016 omsatte Grønt Fokus for henholdsvis 58, 99 og 126 millioner norske kroner, og denne sterke økningen førte til nyinvesteringer i bl.a. flere butikker.

Grønt Fokus hovedkontor er i Songdalen kommune, like utenfor Kristiansand. I tillegg kan man altså besøke en av våre fire butikker utenfor Kristiansand, på Alnabru i Oslo, på Forus utenfor Stavanger og i Os utenfor Bergen. Her kan du se et utvalg av våre produkter der vi fokuserer spesielt på hagestue og drivhus. Men vi leverer våre varer over hele Norge, uansett hvor du bor, som vi alltid har gjort.

Hvis du har spørsmål om våre produkter må du ikke nøle med å ta kontakt.

Grønt Fokus
Adresse: Mjåvannsveien 54, 4628 Kristiansand
Telefon: 38 18 18 18
Annonse

Produktnyheter, tjenester og tilbud

  • Hos Grønt Fokus har vi solgt drivhus til norske hager i over 25 år. Fra rimelige økonomimodeller til eksklusive modeller med utsøkte detaljer. Hvert år oppfyller vi drømmer om kortreist mat og grønne fingre. Se vårt store utvalg, og kontakt oss gjerne for råd og veiledning.

    Les mer på grontfokus.no

  • Grønt Fokus er Norges største leverandør av hagestuer. Med kunnskaper om norske forhold, gode priser og høy kvalitet, hjelper vi hvert år flere hundre nordmenn i å gjøre sommeren lenger. Velg skyvedører, tak og reisverk hver for seg, eller få en komplett pakke.

    Les mer på grontfokus.no

vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no