Sorter etter:
Hage
Liten plass og mange planter? Bruker du plassen i flere etasjer får du plass til mange flere planter, og mye frodigere omgivelser!
Hage inspirasjon
Annonsørinnhold
Veien til en pen og velstelt hage kan virke lang og slitsom, men med disse fem tipsene vil du få drømmehagen på null komma niks.
Hage
Annonsørinnhold
Frister tanken på å synke ned i et varmt, boblende spabad? Med over 40 varmegrader, hele året? Men hvorfor har du det da ikke på hytta eller hjemme?...
Hage inspirasjon
Det er hyggelig å mate småfugl på vinteren. Det er mindre hyggelig å gi dem mat som de kan bli syke eller dø av.
Hage inspirasjon
Mange frostsikre potter sprekker om vinteren. Her får du vite hvilke potter som faktisk tåler kulde og frost, og varer helt til våren.
Hage inspirasjon
En myte sier at humler er for tunge til å fly. Vi undersøkte saken, og fant forklaringen - både på myten og flyvedyktigheten.
Hage inspirasjon
Har du en trestubbe du ikke vet hva du skal gjøre med? Fortvil ei. Vi har tipsene.
Hage inspirasjon
Har du noen leca- eller murblokker liggende? Ikke kast dem! Her er 10 spennende ideer til hva du kan bruke dem til.
Interiør inspirasjon
I hagen til Tina og Tore Lindgjerdet står det et ganske så uvanlig lekehus – nemlig Mummihuset. Sammen med to små døtre har de bygget det helt selv.
Blomster og planter
Årets store blomstertrend er å fylle hagen med en romantisk blomsteregn. Vi viser deg hvordan du lett lager din egen unike blomstereng.
Hage inspirasjon
Når du flytter inn i en nybygd villa, eller et eldre hus uten ferdig hage, er det som å starte med et blankt lerret. Her er tips til tre ulike hagesti...
Norges Vakreste Hage
Hageblogger og Norges Vakreste Hage-dommer Espen Skarphagen forteller om hagelivet, og om å nyte det som blomstrer og gror nå.
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no