Sorter etter:
Hage inspirasjon
Ingenting er bedre enn å bruke sommeren til å fikse opp i hagen. Vi viser deg 10 små og store prosjekter som vil forandre hagen din.
Hage inspirasjon
ANNONSØRINNHOLD
Rebecca Strömblad fra Willab Garden gir deg tips til hvordan du kan forvandle balkongen og verandaen til en bugnende liten hage, full av spiselige...
Hage inspirasjon
Hagen kan være et grått og trist skue på vinteren. Men med disse fine og hardføre plantene kan du skape liv og farger i hagen likevel.
Hage inspirasjon
Vinteren er hard for små pinnsvin. Hva du gjør i din hage kan ha utslag for om pinnsvinet klarer seg gjennom vinteren eller ikke.
Hage inspirasjon
Drømmer du om et massasjebad i hagen? Det kan bli fort bli virkelighet, men først bør du tenke gjennom et par ting.
Hage
Liten plass og mange planter? Bruker du plassen i flere etasjer får du plass til mange flere planter, og mye frodigere omgivelser!
Hage inspirasjon
Annonsørinnhold
Veien til en pen og velstelt hage kan virke lang og slitsom, men med disse fem tipsene vil du få drømmehagen på null komma niks.
Hage inspirasjon
Det er hyggelig å mate småfugl på høsten og vinteren. Det er mindre hyggelig å gi dem mat som de kan bli syke eller dø av.
Hage inspirasjon
Mange frostsikre potter sprekker om vinteren. Her får du vite hvilke potter som faktisk tåler kulde og frost, og varer helt til våren.
Hage inspirasjon
En myte sier at humler er for tunge til å fly. Vi undersøkte saken, og fant forklaringen - både på myten og flyvedyktigheten.
Hage inspirasjon
Har du en trestubbe du ikke vet hva du skal gjøre med? Fortvil ei. Vi har tipsene.
Hage inspirasjon
Har du noen leca- eller murblokker liggende? Ikke kast dem! Her er 10 spennende ideer til hva du kan bruke dem til.
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no