Fin pergola fra Jabo som kan trekkes ut ved behov. Kr 3390 hos Maxbo.
Fin pergola fra Jabo som kan trekkes ut ved behov. Kr 3390 hos Maxbo.

Vårens nye utemøbler

Våren er her, og det er på tide å friske opp uteområdene før en forhåpentligvis lang og varm sommer med mye utendørskos. Her får du noen gode ideer til hage og uteplass!

 • Holdbar hagebod

  Trenger du et sted å gjøre av alle redskapene dine? Hageskjulet Europa er laget i aluminium, og er  dermed holdbart og vedlikeholdsfritt. Med smarte hyller og en rekke opphengskroker har du plass til det meste av utstyr. Det låsbare skjulet har takrenner, tåler både storm og store snømengder, og finnes i flere størrelser. Boden kan også utvides med sidetak, til lagring av f.eks ved. Fra Biohort, fås kjøpt hos Bauhaus. Priseksempel: 156 x 244 cm, kr 11 990 inkludert levering. 

   

 • Blomsterpryd

  Hvitmalte blomsterkasser til uteplantene dine – fåes i flere størrelser. Fra kr 1190 for str. 40 x 40 cm, fra Jabo

 • Utendørs huskestue

  Barna fortjener også gode steder å hvile på. Her kan ungene kose seg i gyngestolen Svinga, kr 495 fra Ikea

 • Flat helt ut

  Disse solstolene er som skapt for å dra seg med en god bok. Stolene heter Äpplarö og kommer fra Ikea, kr 995 pr. stk. Ryggen kan stilles i fem ulike posisjoner, og de har hjul som gjør dem lettere å flytte rundt. Putene må kjøpes separat. 

 • Kull er gull

  Denne grillen fra Rusta heter Gourmet og har hev- og senkbar grillrist samt sammenleggbart bord med kroker. Hjulene gjør den lett å flytte rundt på uteplassen. Kr 1695.

 • Rimelig utesofa

  Sett sammen ditt eget loungesett! Møblene fra Rusta er i rotting med stålramme, og koster kr 3995 for fem deler – inkludert puter. Kan enkelt komplementeres med flere deler (hjørnedel kr 1495, midtdel kr 1295, fotskammel kr 995 og bord kr 995).

 • Praktisk putekasse

  Utemøblene dine varer lenger dersom du tar godt vare på putene. Denne putekassen er både praktisk og pen, og er foret med stoff. Den slipper også inn litt luft, slik at putene ikke blir ødelagte. Freshliving.no, kr 2990. 

 • Et streif av sol

  Gul hagestol i aluminium fra Bloomingville kr 1499. 

 • Lett å vedlikeholde

  Halden er en lett og vedlikholdsfri spisebordsstol til utemiddagene – i aluminium og textilene-materiale. Fra freshliving.no, kr 499.  

 • Stilig stol


  Sammenleggbar solstol fra Lafuma frisker opp på terrassen. Kr 650 hos Room21.no

 • Sitt med din kjære

  En toseters trebenk med gyngemeier legger til rette for en romantisk stund på terrassen. Fra Bloomingville, fåes kjøpt hos royaldesign.no for kr 2812.  

 • Fargerik hengekøye

  Hva med å slange seg i skyggen med en god bok? Hengekøye fra Åhléns, laget i bomull og polyester. Mål: 100 x 200 cm, kr 399.

 • Stilige stablestoler

  Boze stablestoler fra Bohus er både kule, praktiske og komfortable. Laget i kunstrotting og stål, fra kr 799 per stk.

 • En drøm av et lekehus

  Emil lekestue fra Grønt Fokus leveres i byggesett. Laget i ubehandlet tre (du kan male i de fargene du vil!) og vinduene er i 1,5 mm pleksiglass. Lekestua er på 3,2 kvadratmeter og bør plasseres på et fundament som er gravd ned til frostfri dybde. Gulv og takpapp følger med. Kampanjepris kr 7995.

 • Sittesekk til terrassen

  Det er bedre å sitte i en sekk enn å sitte som en sekk: Fatboy Buggle Up får du kjøpt for kr 2685 hos RoyalDesign.no. Sittesekken er laget i slitesterk nylon og tåler vann. 

 • Praktisk plantebord

  Plantebord til hjelp i hagearbeidet. Bordet har et avtakbart sinkbrett for stabilitet. Høyde 83 cm, kr 399 hos Europris.  

 • Nydelig rattanstol

  Rattanmøbler er en av årets trender, denne Bloomingville-stolen kommer i flere farger og fåes kjøpt for kr 2386 hos RoyalDesign.no

 • Spisebord og stoler

  Fin og komfortabel spisegruppe fra Skeidar. Nice spisebord koster kr 4999, mens stolene i samme serie koster kr 2999 per stk. 

   

Vis alt innhold
16. april 2015
Mer om Hagemøbler

Slik vedlikeholder du hagemøbler i tre

Her følger noen gode råd til vedlikehold av hagemøbler i tre. Tre er fra naturens side et materiale som krever vedlikehold og etterbehandling for å holde seg pent i mange år.

Bygg sommerens fineste hagebord

Bygg et superfint hagebord – ­perfekt til sommerens terrassekos!

Gi trampolinen et nytt liv

Alle liker å hoppe på trampoline, men ingenting varer evig. Så da er spørsmålet hva bruker man trampolinen til når den ikke lenger brukes eller er...

Du kan male hagemøblene med dør- og vindusmaling

Er det på tide å friske opp hagemøbelene? Bruk dør- og vindusmaling!

Gi utemøbler i tre fotpleie

Hvis du har utemøbler i tre bør du gi dem litt fotpleie, da holder de lenger.

Hva er egentlig kunstrotting?

Kunstrotting er blitt et populært material for utemøbler, kjent for å tåle mye og vare lenge. Men alt er ikke det samme. Det finnes feller å gå i, også...

Vårens nye utemøbler

Endelig er våren her og vi kan pynte opp og hygge oss i hagen. Her er en et lite innblikk i årets trender på utemøbelfronten.

Hagemøbler til en rimelig penge

Det er fullt mulig å bruke flere titusen kroner på hagemøbler, men ikke alle har råd til det. Her viser vi noen rimeligere alternativer som sørger for...

Sitt godt i utendørs-salongen

Fra mai til september er det utelivet som gjelder. Nordmenn bruket stadig mer penger på uteområdene sine. Terrasser og steinsettinger. Bugnende blomster...

Kreative kurver

Kreative kurver i kunstrotting gjør utelivet litt morsommere.

Møbler til uteplassen

Gode møbler øker gleden ved uteplassen. Vi har tatt en titt på noe av det som finnes der ute.

Frokost i det grønne

Sommeren er her, og med den en hyggelig anledning til å samle venner og familie til fristende måltider og koselig samvær.

Det gode uteliv

Det gode utelivet starter med våren. Etter måneder innendørs er det igjen tid for å nyte utelivet på terrrassen og i hagen - og det er tid for en oppgradering av uteplassen.

Vedlikehold av utemøbler

Teak/mahogni:Teak er meget slitesterk og tåler å stå ute i årevis uten noen form for vedlikehold. Treverket er motstandsdyktig mot sopp-angrep og...

Puss opp utemøbler

Nå kan du endelig sette ut hagemøblene dine igjen. Kanskje trenger utestoler og hagebord en oppfriskning? Her får du tipsene du har ventet på…