Annonsørinnhold
En god vårvask kan få deg til å bli glad i tingene dine på nytt.
En god vårvask kan få deg til å bli glad i tingene dine på nytt. Bilde: Nilfisk

Slik blir utemøblene som nye

Visste du at vårvasken er sunn for kropp og sjel, bra for tingene dine og kan gjøre deg forelsket igjen?

Våren er her, med varmere vær, lysere dager og avdekking av hvor hardt vintermånedene har fart med utstyret du bruker i sommerhalvåret.

For det er gjerne sånn - våren kaster lys på terrassen, på utemøblene, hellene, sykkelen og andre ting som har blitt tæret på av vinter og snø og stillstand, og som nå ser ut som de er mer klare for dynga enn solskinnsdager.

Da er det lett å miste håpet og tenke at skadene er uopprettelige, svinedyre å reparere eller at man må kjøpe nytt for å få det fint igjen.

Men det er nettopp da du trenger vaskeverktøy som er lett å bruke og som funker så bra at de får deg til å elske tingene dine igjen. 

 

Eller for å si det med denne geniale videoen; Love your stuff again!

Videoen setter riktignok saken på spissen, men det er flere studier som viser at rydding og vasking er sunt både for den fysiske og psykiske helsen, og kan bidra til fornyet lykkefølelse ovenfor dine nyvaskede ting.

Les også: Slik vedlikeholder du stakittgjerdet

Så hvis du vil vaske bort gammel skitt og bli nyforelsket i de gamle tingene dine denne våren, har vi et par gode tips til deg:

 

1. Nilfisk E 150 høytrykksvasker

Den kraftige høytrykksrenseren fra Nilfisk utfører effektiv og hyppig rengjøring og store rengjøringsoppgaver. Fra skånsom rengjøring av mykere og sarte overflater til effektiv fjerning av fastgrodd smuss. Høytrykksrenseren har en solid induksjonsmotor med lang levetid, og den har en stor rekkevidde med 10 meter stålarmert høytrykksslange. Maksimalt trykk på 150 bar.

Les mer om Nilfisk E 150 her

 

2. Nilfisk Power Patio terrassevasker

Power Patio’en er tøff mot vanskelig skitt, alger og mose – men snill mot brukeren, siden den jobber helt uten vannsprut. Og med trykkregulerte dyser for forskjellig underlag og 20 % mer effekt enn liknende maskiner, vil den garantert hjelpe deg å bli glad i uteplassen din igjen.

Les mer om Nilfisk Power Patio her

 

3. Click & Clean Super Skumsprayer med beholder

Alle som har gjort en stor utvendig vaskejobb vet at det å påføre såpe er en sentral del av jobben. Og med Nilfisks nye Super Skumsprayer er mye av jobben gjort. Denne gir såpen et tykt, heftende skum som jobber ekstra effektivt mot smusset, inntil det skylles vekk.

Se Nilfisk Click & Clean Super Skumsprayer  i aksjon her

 

4. Velg riktig såpe til jobben

Apropos såpe, det lønner seg selvfølgelig å bruke egnet rengjøringsmiddel. I så måte har Nilfisk spesialproduserte produkter for de fleste oppgaver, som for eksempel Car Combi Cleaner, som gir bilvask og –voks i en og samme operasjon. Mens tre- og husvasken Stone og Wood Cleaner er et ypperlig rensemiddel for stein, mur, treverk og fasader.

Med dette håper vi at du har fått tips til vårrengjøringen og motivasjon til å vaske de gamle tingene og gjøre dem til nye igjen.

God vårvask! 

Les også: 30 tips til deg som skal legge belegningsstein

Ønsker du flere gode tips om hjem og hage? Meld deg på vårt nyhetsbrev her! 

 

Annonsørinnhold: Dette er en kommersiell artikkel skrevet av Bonnier Creative Studio 

20. mars 2019
Mer om Hagemøbler

Slik vedlikeholder du hagemøbler i tre

Her følger noen gode råd til vedlikehold av hagemøbler i tre. Tre er fra naturens side et materiale som krever vedlikehold og etterbehandling for å holde seg pent i mange år.

Bygg sommerens fineste hagebord

Bygg et superfint hagebord – ­perfekt til sommerens terrassekos!

Gi trampolinen et nytt liv

Alle liker å hoppe på trampoline, men ingenting varer evig. Så da er spørsmålet hva bruker man trampolinen til når den ikke lenger brukes eller er...

Du kan male hagemøblene med dør- og vindusmaling

Er det på tide å friske opp hagemøbelene? Bruk dør- og vindusmaling!

Se vårens nye hagemøbler!

Gi uterommet en piff! Her er de beste kjøpetipsene til hage og uteplass – enten du er på jakt etter møbler, pergola eller hengekøye. 

Gi utemøbler i tre fotpleie

Hvis du har utemøbler i tre bør du gi dem litt fotpleie, da holder de lenger.

Hva er egentlig kunstrotting?

Kunstrotting er blitt et populært material for utemøbler, kjent for å tåle mye og vare lenge. Men alt er ikke det samme. Det finnes feller å gå i, også ved kjøp av hagemøbler i kunstrotting.

Vårens nye utemøbler

Endelig er våren her og vi kan pynte opp og hygge oss i hagen. Her er en et lite innblikk i årets trender på utemøbelfronten.

Hagemøbler til en rimelig penge

Det er fullt mulig å bruke flere titusen kroner på hagemøbler, men ikke alle har råd til det. Her viser vi noen rimeligere alternativer som sørger for...

Sitt godt i utendørs-salongen

Fra mai til september er det utelivet som gjelder. Nordmenn bruket stadig mer penger på uteområdene sine. Terrasser og steinsettinger. Bugnende blomsterkrukker. Utekjøkken, gjerne med innlagt vann, grill og peiskos.

Kreative kurver

Kreative kurver i kunstrotting gjør utelivet litt morsommere.

Møbler til uteplassen

Gode møbler øker gleden ved uteplassen. Vi har tatt en titt på noe av det som finnes der ute.

Frokost i det grønne

Sommeren er her, og med den en hyggelig anledning til å samle venner og familie til fristende måltider og koselig samvær.

Det gode uteliv

Det gode utelivet starter med våren. Etter måneder innendørs er det igjen tid for å nyte utelivet på terrrassen og i hagen - og det er tid for en oppgra...

Vedlikehold av utemøbler

Teak/mahogni:Teak er meget slitesterk og tåler å stå ute i årevis uten noen form for vedlikehold. Treverket er motstandsdyktig mot sopp-angrep og...