Annonsørinnhold
Nå kan du få nabolagets største, fineste og enkleste julepynt!
Nå kan du få nabolagets største, fineste og enkleste julepynt! Bilde: Montejaur

Har du flaggstang? Gratulerer!

Hage

Når du har en flaggstang er det dumt at den bare er i bruk når solen er ute på flaggdager. Nå kan flaggstangen bli like viktig hele julesesongen som den er på 17. mai!

Høsten har kommet for fullt, og om ikke lenge er vi i desember måned, og det skal pyntes til julesesongen. Å pynte huset og eiendommen til jul er både koselig, stemningsfylt og pent å se på – men vi kommer ikke unna at det er en tidkrevende og slitsom prosess å skulle dandere utallige lyslenker og lysnett rundt trær, busker, vinduer og dører.

Du kan gjøre julepyntingen mye lettere og mer effektiv slik at du får mer tid i årets travleste måned. Har du en flaggstang? Gratulerer! Med den kan du nemlig få nabolagets mest unike og fine julepynt, og best av alt – julepyntingen vil bare ta et par minutter! 

Til tross for at lysnettet tar lite plass under oppbevaring, gir den et enormt lysbilde! Foto: Montejaur.

Den enkleste og fineste julepynten 

Lysgran fra Montejaur er et lysnett som heises opp i flaggstangen på samme måte som du ville heist opp et flagg. Når den ikke er i bruk kan den rulles sammen og legges i originalforpakningen. Pakket ned tar ikke lysgranen stort større plass enn et annet lysnett til utendørsbruk – til tross for det enorme lysbildet den gir når den er montert på flaggstangen. I tillegg er lysgranen miljøvennlig, som til tross for sine mange stemningsfulle lyskilder, bruker lite strøm.        

Det har aldri vært lettere å pynte eiendommen til til vintermånedene! Lysnettet heises som et flagg opp i flaggstangen. Foto: Montejaur. 

Lys opp mørketiden

Lys i hagen trenger heller ikke utelukkende å være julepynt. Vintermånedene i Norge er lange, mange og mørke – og å lyse opp i hagen med en lysgran i flaggstangen kan gjøre mørketiden både lettere og finere!  

4. november 2016
Mer om Hage

Slik gjenoppliver du et gammelt frukttre

Hage Det finnes håp om gjenoppstandelse selv for gamle, neglisjerte epletrær. Men det tar minst tre år å få treet tilbake til «normalen».

Dette må du tenke på når du henger opp fuglekasse

Hage Skal du sette opp en fuglekasse? Da er det særlig én ting du bør ta hensyn til.

Så sunn blir du av hagearbeid

Hage Forskning fra hele verden viser at hagearbeid er sunt for kropp og sjel. – Man burde skrive ut hagearbeid på resept, mener dansk lage.

Vår = tid for frisørtime i hagen

Hage Tidlig vår er tid for beskjæring av frukttrær, bærbusker, roser, og en del prydbusker og prydtrær. 

Vi i villas hagekalender

Hage Hagesesongen er full av små og store oppgaver som bør gjøres til bestemte tider. Her er en guide til hva du kan gjøre i hagen i månedene som kommer.

Når er egentlig den første vårdagen?

Hage Når er det riktig å erklære våren for ankommet? Er det en dato, en temperatur eller rett og slett en følelse?

Hønsegjødsel gjør hagen godt

Hage Hønsegjødsel er helsekost for hagen. Plantene får det meste av det de trenger av næringsstoffer og innholdet av mold i jorda øker.