Annonsørinnhold
Nå kan du få nabolagets største, fineste og enkleste julepynt!
Nå kan du få nabolagets største, fineste og enkleste julepynt! Bilde: Montejaur

Har du flaggstang? Gratulerer!

Når du har en flaggstang er det dumt at den bare er i bruk når solen er ute på flaggdager. Nå kan flaggstangen bli like viktig hele julesesongen som den er på 17. mai!

Høsten har kommet for fullt, og om ikke lenge er vi i desember måned, og det skal pyntes til julesesongen. Å pynte huset og eiendommen til jul er både koselig, stemningsfylt og pent å se på – men vi kommer ikke unna at det er en tidkrevende og slitsom prosess å skulle dandere utallige lyslenker og lysnett rundt trær, busker, vinduer og dører.

Du kan gjøre julepyntingen mye lettere og mer effektiv slik at du får mer tid i årets travleste måned. Har du en flaggstang? Gratulerer! Med den kan du nemlig få nabolagets mest unike og fine julepynt, og best av alt – julepyntingen vil bare ta et par minutter! 

Til tross for at lysnettet tar lite plass under oppbevaring, gir den et enormt lysbilde! Foto: Montejaur.

Den enkleste og fineste julepynten 

Lysgran fra Montejaur er et lysnett som heises opp i flaggstangen på samme måte som du ville heist opp et flagg. Når den ikke er i bruk kan den rulles sammen og legges i originalforpakningen. Pakket ned tar ikke lysgranen stort større plass enn et annet lysnett til utendørsbruk – til tross for det enorme lysbildet den gir når den er montert på flaggstangen. I tillegg er lysgranen miljøvennlig, som til tross for sine mange stemningsfulle lyskilder, bruker lite strøm.        

Det har aldri vært lettere å pynte eiendommen til til vintermånedene! Lysnettet heises som et flagg opp i flaggstangen. Foto: Montejaur. 

Lys opp mørketiden

Lys i hagen trenger heller ikke utelukkende å være julepynt. Vintermånedene i Norge er lange, mange og mørke – og å lyse opp i hagen med en lysgran i flaggstangen kan gjøre mørketiden både lettere og finere!  

4. november 2016
Mer om Hage

Grønne tomater – hva kan de brukes til?

Hva skal man gjøre med alle de grønne og umodne tomatene på høsten? Er det smaksopplevelsen du går etter? Gå for grønne tomater i maten! Få gode oppskrifter på stekte og syltede grønne tomater her. 

Rabarbra - hagens enkleste plante

Slik får du størst høst av rabarbra. Slik deler du rabarbraplantene - og denne delen av planten er giftig.

Mandag er den internasjonale biedagen

Bienes verden er fascinerende og jobben de gjør, bestøvning av ville planter er utrolig viktig. Det synes FN også, derfor er den 20.mai utnevnt til...

Slik rengjør du grillen

Vips, så var våren her igjen. Lengre kvelder og varmere temperaturer betyr mer tid ute – gjerne rundt grillen. Tar du vårrengjøringen av grillen tidlig i år, unngår du å gå glipp av minnerike måltider.

Slik forhindrer vi biedød

En forskningsrapport viser at 40% av alle insektarter er synkende. Intektene er viktige for pollineringen. Her er ekspertenes tips på hvordan du kan...

Plantekasser i kjøkkenhagen og blomsterhagen

Med plantekasser i hagen får du en pen og lett måte å dyrke både grønnsaker, krydderier og sommerblomster! Vi viser deg hvordan du kan forlenge sesongen...

Ugress i plenen: Forny plenen din

Falmer gresset på plenen, mens mose og ugress stadig tar over? Da er det på tide å starte plenens bli-ny-kur. Den inneholder å gi gresset de beste forholdene – slik at gresset ikke blir overtatt av mose og ugress.

Tre undervurderte blomster til vårkrukken

Begynn hage sesongen med å plante blomster som tåler både sol, vind og kuldegrader! Her er forslag på tre blomster som tåler vårkulden og hvordan du...

Slik takler plantene vårfrost og snø

Våren er her, men både frosten og snøen ligger fortsatt mange steder i landet. Hvordan takler egentlig plantene og blomstene vårfrosten og snøen? Dette...

Slik får du flere blomster på orkideen din

Orkideer blomstrer lenge, men en dag så tar det slutt. Blomstene drysser av og så er det ikke mye mer ved orkideen. Men ikke kast planten, den kan blomstre igjen og igjen!

Tomat er ikke en grønnsak og jordbær er ikke en frukt

Du har sikkert hørt diskusjonene og alle teoriene før. Jordbæret er ikke et bær, det er egentlig en nøtt. Men er det sant? Vi har funnet svaret!

10 triks – tomater i drivhuset

Hvis det oppstår problemer ved å dyrke tomater i drivhuset, så er det som regel en veldig god grunn til hvorfor det skjer. Derfor finnes det ofte en...

Rene fliser ute – Slik gjør du

Alger, flekker og ugress er uvelkomne gjester hos de fleste huseiere med terrasse. Men med forskjellige former for rengjøring kan du få pene fliser igjen og du kan samtidig gjøre mye for å forhindre at det kommer tilbake.

Slik setter du georginer og får dem til å blomstre

Enkle og brukbare plantetips til hvordan du kan plante georgineknoller i hagen og i krukker. Hvis knollen kommer ordentlig i jorden, på det rette tidspu...

Legg fliser selv – les her hvordan du gjøre det

Du kan helt fint selv legge fliser i innkjørselen, på terrassen eller lage en gangsti rundt huset ditt, men det er hardt arbeide og du skal ha stor...