Den romantiske liggestolen, Olivia.
Den romantiske liggestolen, Olivia.

10 liggestoler og solsenger til en deilig sommer i hagen

Liggestoler er et bredt begrep. Her har vi valgt 10 helt forskjellige solsenger og liggestoler fra både kjente leverandører til mindre produsenter. Finn inspirasjon til din neste solseng eller liggestol her i galleriet så kan du selv velge din egen favoritt. 

Solsenger til enhver smak 

Når solsengene og liggestolen blir båret ut, vet man at sommeren er på vei For liggestolen er innbegrepet av sommer. Her er 10 inspirerende liggestoler fra små og store produsenter.  

1. Solseng Nordstrand 

 

Dette er en praktisk, minimalistisk solseng i stål og textil. Stolen er justerbar i ryggen og kan fint brukes uten puter.  Solsengen måler 57 x 195 x 27 cm.

Pris 799,- /stk på Jysk

2.  Spagetti Solstol 

En italiensk retorklassiker som både er flott og bekvem. Stolen fås i syv forskjellige nyanser og skaper liv på en hver terrasse. Liggestolen måler  61 x 129 x 38 cm.

Pris 2410,- /stk på Rum 21 

3. Tropiske vibber 

Denne bambus solsengen, Bamble fra Jysk, gir et tropisk utseende til terrassen og hagen. Her får du stemning av sommer, sol og tropiske drinker.  Solsengen måler 73 x 200 x 30 cm.

Pris 1.699,- /stk på Jysk

4. En klassiker 

En sann klassiker. Den klassiske fluktstol er designet med en høy rygg som gir en imponerende komfort, komfortable armlen og en integrert fotstøtte. Solsengen er 58 x 100 x 163 cm.

Pris 9.095,-/stk på Rum 21  

5.  Praktisk, enkel og transporterbar solseng 

Lettstelt solseng i UV-bestandig polyester på stålramme. Stolen kan lett slås sammen for smidig transport og oppbevaring. Solsengen er 188 x 59 x 30 cm.

Pris 499,-/stk på Plantasjen 

6. 

 

Den romantiske, flette chaiselong-liggestol fra forsiden av denne artikkelen er produsert av Silka-Design. Stolen er vedlikeholdsfri og produsert i polyuretan. Solstolen er 71 x 150 x 86 cm.

Pris 5.036,-/stk på Living in Hamony

7. Sittegruppe til koselige stunder 

Atlanta er en allsidig sittegruppe som du kan sette sammen slik det passer hos deg. Enten du ønsker en koselig sofakrok eller et sted å slappe av. Den består av 2 hjørnemoduler, samt 2 flate moduler og bord med herdet glassplate. Komfortable puter.

  • Størrelse bord 41 x 71 x 52,5 cm
  • Størrelse hjørnemodul 2x 94 x 72 x 66 cm
  • Størrelse flatmodul 2x 63 x 84 x 32,5 cm

Pris. 4.999,-/ hele settet på Europris 

8.  2 i 1 - Solseng og sofa  

Sofa som kan gjøres om til solseng! Supert for det lille terrasse eller deg som ønsker en to-i-en løsning på hagemøblementet. Sortimentet og priser kan variere i de ulike Hageland hagesentrene. 

9.  Liggestol av akasietre 

ÄPPLARÖ solseng fra IKEA er oppkalt etter en øy i Stockholms skjærgård, som I dag er et naturreservat. Det finnes flere hagemøbler i serien. Liggestolen er 199 x 71 x 33 cm.

Pris 1.299,-/stk på IKEA  

10. Romantiske lenestol med skammel

Denne  nye klassikeren Amalfi lenestol fra Home & Cottage er laget i vedlikeholdsfri PU-flett og aluminiumsramme som ikke ruster, med impregnerte puter. En perfekt stol til deg som vil ha det romantiske look og hygge, uten å bekymre deg for den noen ganger utilregnelige norske sommerværet. Lenestolen er 79 x 91 x 80 cm – skammel: 69 x 50 x 42 cm. 

Pris. 5.490 ,-/stk på Home & Cottage

3. juli 2019
Mer om Hage

Grønne tomater – hva kan de brukes til?

Hva skal man gjøre med alle de grønne og umodne tomatene på høsten? Er det smaksopplevelsen du går etter? Gå for grønne tomater i maten! Få gode oppskrifter på stekte og syltede grønne tomater her. 

Rabarbra - hagens enkleste plante

Slik får du størst høst av rabarbra. Slik deler du rabarbraplantene - og denne delen av planten er giftig.

Mandag er den internasjonale biedagen

Bienes verden er fascinerende og jobben de gjør, bestøvning av ville planter er utrolig viktig. Det synes FN også, derfor er den 20.mai utnevnt til...

Slik rengjør du grillen

Vips, så var våren her igjen. Lengre kvelder og varmere temperaturer betyr mer tid ute – gjerne rundt grillen. Tar du vårrengjøringen av grillen tidlig i år, unngår du å gå glipp av minnerike måltider.

Slik forhindrer vi biedød

En forskningsrapport viser at 40% av alle insektarter er synkende. Intektene er viktige for pollineringen. Her er ekspertenes tips på hvordan du kan...

Plantekasser i kjøkkenhagen og blomsterhagen

Med plantekasser i hagen får du en pen og lett måte å dyrke både grønnsaker, krydderier og sommerblomster! Vi viser deg hvordan du kan forlenge sesongen...

Ugress i plenen: Forny plenen din

Falmer gresset på plenen, mens mose og ugress stadig tar over? Da er det på tide å starte plenens bli-ny-kur. Den inneholder å gi gresset de beste forholdene – slik at gresset ikke blir overtatt av mose og ugress.

Tre undervurderte blomster til vårkrukken

Begynn hage sesongen med å plante blomster som tåler både sol, vind og kuldegrader! Her er forslag på tre blomster som tåler vårkulden og hvordan du...

Slik takler plantene vårfrost og snø

Våren er her, men både frosten og snøen ligger fortsatt mange steder i landet. Hvordan takler egentlig plantene og blomstene vårfrosten og snøen? Dette...

Slik får du flere blomster på orkideen din

Orkideer blomstrer lenge, men en dag så tar det slutt. Blomstene drysser av og så er det ikke mye mer ved orkideen. Men ikke kast planten, den kan blomstre igjen og igjen!

Tomat er ikke en grønnsak og jordbær er ikke en frukt

Du har sikkert hørt diskusjonene og alle teoriene før. Jordbæret er ikke et bær, det er egentlig en nøtt. Men er det sant? Vi har funnet svaret!

10 triks – tomater i drivhuset

Hvis det oppstår problemer ved å dyrke tomater i drivhuset, så er det som regel en veldig god grunn til hvorfor det skjer. Derfor finnes det ofte en...

Rene fliser ute – Slik gjør du

Alger, flekker og ugress er uvelkomne gjester hos de fleste huseiere med terrasse. Men med forskjellige former for rengjøring kan du få pene fliser igjen og du kan samtidig gjøre mye for å forhindre at det kommer tilbake.

Slik setter du georginer og får dem til å blomstre

Enkle og brukbare plantetips til hvordan du kan plante georgineknoller i hagen og i krukker. Hvis knollen kommer ordentlig i jorden, på det rette tidspu...

Legg fliser selv – les her hvordan du gjøre det

Du kan helt fint selv legge fliser i innkjørselen, på terrassen eller lage en gangsti rundt huset ditt, men det er hardt arbeide og du skal ha stor...