ANNONSØRINNHOLD

Den beste investeringen du gjør for terrassen din

Massasjebad og basseng

Øk verdien på uteområdet samtidig som du gir hverdagen et glimt av luksus og velvære!

Det er ikke uten grunn at aktive idrettsutøvere setter pris på en ordentlig massasje etter endt treningsøkt, og med et moderne utendørs massasjebad kan også du og din familie få den samme følelsen av luksus i hverdagen.

Se vår sjekkliste lenger ned i saken før du bestemmer deg.

Et moderne massasjebad fungerer like godt som hendene til en erfaren massør, og gir fantastisk restitusjon. Best av alt: Massasjebadet vil stå stå klar til bruk med en perfekt temperatur 365 dager i året, til en helt minimal daglig kostnad.

Hverdagsluksus for hele familien

Les også:

Derfor slikker hunden på deg

Hvis du har lurt på hvorfor hunden slikker på deg, da bør du lese dette.

Uansett om du har en aktiv familie eller bare trenger et avbrekk fra hverdagen, vil varmen i vannet øke blodsirkulasjonen og gjøre underverker for dine slitne og ømme muskler.

Det fine med et massasjebad er selvsagt at det er til like stor glede for gammel som for ung. Har du barn som vegrer seg for å bli med på hytta er dette noe du bør merke deg.

Kan du friste ungdommene i huset med et herlig utendørs massasjebad som belønning etter en lang dag i skibakken, blir det nemlig ekstra vanskelig å si nei.

 

 

Les også:

4 måter å få en fargerik uteplass på

Gjør noe annet ut av uteplassen din ved hjelp av fire forskjellige metoder. Få inspirasjon her!

Enkelt og langt billigere enn du tror

Alt du trenger for å plassere massasjebadet er et flatt underlag, og siden du selv kan velge om du vil ha badet frittstående på plenen, på en platting eller nedsenket i terrassen, er plasseringsmulighetene tilnærmet uendelige.

Siden massasjebadet alltid står varmt og klart til bruk, er det greit, en gang for alle, å avlive myten om at det er dyrt å holde badet i drift: Et moderne massasjebad er nemlig så godt isolert,  og jobber så effektivt at strømutgiftene sjelden overstiger 200 kroner i måneden.

Her er det heller aldri behov for lang oppvarmingstid. I praksis er det kun snakk om å justere varmen opp til din favorittemperatur, og hoppe oppi.

I tillegg er renholdet enkelt: Moderne massasjebad har gode renseanlegg, og med dagens vannkjemi har du alltid et bakteriefritt og krystallklart vann å senke kroppen ned i.  

Les også:

De har reddet over 6.000 norske kjellere

Sliter du med fukt i kjelleren er valget enkelt: Velg den eneste løsningen på markedet som er godkjent av Nemko.

 

 

Hva skal du se etter?

Det å kjøpe et massasjebad skal være en investering som gir deg glede i mange år. Problemet er selvsagt at det nesten er umulig å se med det blotte øye hvorvidt et massasjebad er av god eller dårlig kvalitet.

Det beste du kan gjøre er derfor å velge en produsent og leverandør som har vært, og vil være der den dagen du trenger deler og service. Med over 20 års erfaring fra å selge massasjebad til fornøyde kunder i Norge håper selvsagt vi i HotSpring at du velger oss, men her er uansett sjekklisten vi mener du bør følge.

 

Sjekkliste:

  • Prioriter leverandører som kan dokumentere en solid økonomi og som har hatt produkter i markedet i flere år

  • God isolasjon og konstruksjon gir lave driftskostnader og mindre vedlikehold: Hvordan er strømforbruket?

  • Sjekk at badet har et pålitelige rensesystem som er enkelt å betjene

  • Et massasjebad må være dypt nok. Prøvesitt og prøvebad derfor alltid badet før kjøp

  • Skal badet stå på terrassen eller inntil huset? Da lønner det seg å prioritere en leverandør som kan tilby modeller som avgir lite støy og har få vibrasjoner


NYSGJERRIG? Les mer om Hotspring her - og besøk oss gjerne!

5. oktober 2018
Mer om Massasjebad og basseng
Annonsørinnhold

Fem helsefordeler med massasjebad

Massasjebad og basseng Massasjebad er mer enn bare hygge og sosialt samvær.

Annonsørinnhold

Spabad mot ømme skuldre og hodepine

Massasjebad og basseng Tulla Sneve (60) sliter med ømme ledd og hodepine. Hun byttet ut boblekaret med et spabad.

Drømmer du om å bygge svømmebasseng i hagen?

Massasjebad og basseng Her er noen ting du bør tenke på før du virkeliggjør drømmen om å bygge svømmebasseng i hagen.

Riktig utebad for din familie

Massasjebad og basseng Mange drømmer om et utendørs massasjebad på terrassen, i hagen eller ved hytta. Utebadet er blitt stedet for rekreasjon og familiehygge etter en hektisk hverdag. Nyt vårt kresne utvalg!

Lag et flott uterom rundt massasjebadet

Massasjebad og basseng En ting er å velge massasjebad, en annen ting er å lage det ekstra hyggelig rundt familiens nye samlingssted. 


Naturtomt med boblebad

Massasjebad og basseng Det var under utenlandsreiser og vinterlige spa-bad at drømmen om et eget boblebad ble født…

Badestamp i skogbrynet

Massasjebad og basseng På sin landelige eiendom ved Steinsfjorden har Lene og Are Vestrum bygget et deilig masasjebad og omliggende terrasse godt tilpasset terrenget.

Basseng etter forskriftene

Massasjebad og basseng Det er viktig å sette seg inn i gjeldende regler og lovverk før du starter byggingen av et svømmebasseng i hagen.

Bygg basseng i hagen

Massasjebad og basseng Å bygge basseng i hagen er en drøm for mange. Vi har snakket med en familie på Jar i Bærum som har laget svømmebasseng i hagen.

Monter spa ute

Massasjebad og basseng Salget av boblebad til privatbruk har steget kraftig de siste årene. De fleste monteres utendørs.

Boblende velvære

Massasjebad og basseng Ønsker du å nyte badelivets gleder og det gode liv utendørs gjennom hele året - uten å friste tilværelsen som isbader - da kan et privat spa være løsnin...

Bad under stjernene

Massasjebad og basseng En utendørs, vedfyrt badestamp har du glede av hele året. Det føles nesten magisk å kunne sitte utendørs en mørk vinterkveld i oppvarmet badestamp og...

Basseng på flatmark

Massasjebad og basseng Det er fullt mulig å bygge svømmebasseng på en flat tomt uten å måtte grave opp jorden. her viser vi en løsning der hagens "blå lagune" er bygget opp til samme nivå på bolighuset.

Turkisblått i hagen

Massasjebad og basseng Svømmebasseng nær helårsboligen er en drøm for mange og kan erstatte lengselen etter både sommerhus og middelhavsstemning. En "blå vannjuvel" utendørs...

Bad under åpen himmel!

Massasjebad og basseng Kan du tenke deg noe mer avslappende enn et privat spa rett utenfor stuedøren, gjerne på terrassen, tilgjengelig akkurat når du måtte ønske det.