Annonsørinnhold

Er massasjebad strømsluk og bakteriebombe?

Massasjebad og basseng

Myter og fakta om massasjebad. Dette visste du garantert ikke!

Drømmer du om et massasjebad hjemme eller på hytta? Rett utenfor døra? Litt luksus i en ellers hektisk og travel hverdag? Det finnes mye informasjon om massasjebad der ute og det er ikke alltid like lett å orientere seg om hva som stemmer og ikke. Vi har tatt for oss noen av mytene om massasjebad - visste du dette fra før?

 

1. Sluker massasjebad mye strøm?

En av de største mytene rundt massasjebad er at det er et strømsluk uten like. Det stemmer ikke. Strømforbruket på ulike massasjebad kan likevel variere. HotSpring har det laveste dokumenterte strømforbruket i bransjen, hele 2-5 ganger så lavt som mange andre massasjebad. HotSpring har testet massasjebadene sine, og resultatet viste at dersom massasjebadet ble brukt seks ganger i uken holdt strømforbruket seg under 200 kroner i måneden. Det er en luksus det må være lov å unne seg!

 

Les også:

Slik fjerner du sot på ovnsglasset

Er du lei av nedsotede glassdører i vedovnen? Det finnes hjelp å få!

2. Er massasjebad en bakteriebombe?

Massasjebad er definitivt ingen bakteriebombe. Med enkel oppfølging av vannkjemi vil badet stå klart til bruk på kort tid hele året. HotSpring har i tillegg kontinuerlig rensing som gir rent og klart vann, noe som gir mer tid til velvære og nytelse!

 

 

Les også:

8 ting du ikke skal brenne i vedovnen eller peisen

Ovn og peis er skapt for ved. Legger du andre ting på flammene, kan det få konsekvenser.

3. Massasjebad er like bra om vinteren som om sommeren

Massasjebad kan brukes året rundt! På hytta eller hjemme. Inne eller ute. Med et isolerende lokk er varmetapet, og dermed kostnadene, minimale. Opplevelsen derimot blir om mulig enda bedre, spesielt om vinteren. Det er lite som er så magisk som stjerneklar vinterhimmel i kuldegrader mens kroppen holdes god og varm. Muskler og ledd er mer utsatt for påkjenninger under trening i kaldt vær, og et bad etter trening er perfekt restitusjon for kropp og sjel. Inviter familie og venner til en hyggelig og sosial stund. Et massasjebad samler oss på tvers av generasjoner.  

 

4. Massasjebad føles deilig, men gir det ordentlig massasje?

Les også:

Superoppfinnelsen som gir deg fyr i peisen - hver gang!

Problemer med å få fyr i peisen? Denne morsomme og idiotsikre oppfinnelsen kan brukes av alle!

I et massasjebad er det tre faktorer som spiller inn: varme, oppdrift og massasje. Denne kombinasjonen gir en effektiv og avslappende hydromassasje som gjør underverker for kroppen. HotSpring bruker ulike massasjedyser med forskjellige funksjoner, alt etter dine behov, enten du trenger kraftig ryggmassasje eller bløtere massasje i nakke og skuldre. Man trenger ikke profesjonelle massørhender for å bli kvitt ømhet og smerter i muskler og ledd. HotSpring gjør jobben!

 

 

5. Gir massasjebad god helse?

Massasjebad er bra for både kropp og sjel! Ikke nok med at massasjebadet gir en god og real omgang til muskler og ledd - badet kan også ha en innvirkning på det psykiske. Et massasjebad kan faktisk hjelper deg med å stresse ned og bedre nattesøvnen. Perfekt avkobling i en hektisk hverdag og sterkt vanedannende!

Nysgjerrig på massasjebad? Hos HotSpring kan du til og med prøvebade, finn din nærmeste forhandler  her. Massasjebadene står klare, alt du trenger å gjøre er å pakke med deg badetøy og håndkle!

Sjekk ut videoen under for mer inspirasjon om massasjebad fra HotSpring.

 

Annonsørinnhold: Dette er en kommersiell artikkel skrevet av Bonnier Creative Studio.

 


 

3. september 2018
Mer om Massasjebad og basseng
Annonsørinnhold

Fem helsefordeler med massasjebad

Massasjebad og basseng Massasjebad er mer enn bare hygge og sosialt samvær.

Annonsørinnhold

Spabad mot ømme skuldre og hodepine

Massasjebad og basseng Tulla Sneve (60) sliter med ømme ledd og hodepine. Hun byttet ut boblekaret med et spabad.

Drømmer du om å bygge svømmebasseng i hagen?

Massasjebad og basseng Her er noen ting du bør tenke på før du virkeliggjør drømmen om å bygge svømmebasseng i hagen.

Riktig utebad for din familie

Massasjebad og basseng Mange drømmer om et utendørs massasjebad på terrassen, i hagen eller ved hytta. Utebadet er blitt stedet for rekreasjon og familiehygge etter en hektisk hverdag. Nyt vårt kresne utvalg!

Lag et flott uterom rundt massasjebadet

Massasjebad og basseng En ting er å velge massasjebad, en annen ting er å lage det ekstra hyggelig rundt familiens nye samlingssted. 


Naturtomt med boblebad

Massasjebad og basseng Det var under utenlandsreiser og vinterlige spa-bad at drømmen om et eget boblebad ble født…

Badestamp i skogbrynet

Massasjebad og basseng På sin landelige eiendom ved Steinsfjorden har Lene og Are Vestrum bygget et deilig masasjebad og omliggende terrasse godt tilpasset terrenget.

Basseng etter forskriftene

Massasjebad og basseng Det er viktig å sette seg inn i gjeldende regler og lovverk før du starter byggingen av et svømmebasseng i hagen.

Bygg basseng i hagen

Massasjebad og basseng Å bygge basseng i hagen er en drøm for mange. Vi har snakket med en familie på Jar i Bærum som har laget svømmebasseng i hagen.

Monter spa ute

Massasjebad og basseng Salget av boblebad til privatbruk har steget kraftig de siste årene. De fleste monteres utendørs.

Boblende velvære

Massasjebad og basseng Ønsker du å nyte badelivets gleder og det gode liv utendørs gjennom hele året - uten å friste tilværelsen som isbader - da kan et privat spa være løsnin...

Bad under stjernene

Massasjebad og basseng En utendørs, vedfyrt badestamp har du glede av hele året. Det føles nesten magisk å kunne sitte utendørs en mørk vinterkveld i oppvarmet badestamp og...

Basseng på flatmark

Massasjebad og basseng Det er fullt mulig å bygge svømmebasseng på en flat tomt uten å måtte grave opp jorden. her viser vi en løsning der hagens "blå lagune" er bygget opp til samme nivå på bolighuset.

Turkisblått i hagen

Massasjebad og basseng Svømmebasseng nær helårsboligen er en drøm for mange og kan erstatte lengselen etter både sommerhus og middelhavsstemning. En "blå vannjuvel" utendørs...

Bad under åpen himmel!

Massasjebad og basseng Kan du tenke deg noe mer avslappende enn et privat spa rett utenfor stuedøren, gjerne på terrassen, tilgjengelig akkurat når du måtte ønske det.