Annonsørinnhold

Fem helsefordeler med massasjebad

Massasjebad og basseng

Massasjebad er mer enn bare hygge og sosialt samvær.

Det finnes mange grunner til å skaffe seg et massasjebad. Den deilige og avslappende følelsen det varme vannet gir etter en lang dag, samt den rolige atmosfæren og muligheten for en hyggestund med familien. Men massasjebad kan faktisk være så mye mer! Blant annet byr det på en rekke helsefordeler. Her kommer fem av dem.

1. Bedrer nattesøvnen

Varmt vann har en avslappende og beroligende effekt på kroppen. Når kroppstemperaturen stiger slapper musklene av og du blir søvnig. Et varmt bad før leggetid kan gjøre underverker for nattesøvnen. Ikke bare sovner du fortere, men søvnen blir gjerne dypere og roligere. I tillegg utløses kroppens naturlige endorfiner som reduserer smerte og gir bedre søvnkvalitet.

HotSpring har et stort utvalg av massasjebad til alle formål, enten du vil ha et enkelt og funksjonelt bad eller unner deg litt hverdagsluksus. 

Les også:

Lag et flott uterom rundt massasjebadet

En ting er å velge massasjebad, en annen ting er å lage det ekstra hyggelig rundt familiens nye samlingssted. 


 

2. Reduserer stress

Et massasjebad kan hjelpe deg med å stresse ned i en hektisk hverdag. Stress fører gjerne til stive muskler, hodepine og søvnmangel. En kombinasjon av varmt vann, oppdrift og massasje reduserer spenninger og stress, perfekt for deg som liker å koble ordentlig av etter en lang dag.

De varierte massasjedysene fra HotSpring fokuserer på typiske stressområder som for eksempel nakke og skuldre, og løsner opp og lindrer smerter. Massasje bidrar også til at stresshormonet kortisol brytes ned.

Les også:

Mangoliatreet – hagens stolte skjønnhet

Magnoliatreet lyser opp med sine vakre blomster. Les mer om hvordan du får det eksotiske treet til å trives og pryde hagen din i mange år.

 

3. Vekttap og forbrenning

Ingenting er som å forbrenne kalorier mens man ligger og slapper av i deilig, brusende vann! Et bad setter skjoldbruskkjertelen i arbeid og det dannes mer av hormonet tyroksin, og det setter fart på kaloriforbrenningen. Det varme badet er også effektivt for å holde blodsukkernivåene nede.

 

Les også:

Høst inn neste års blomster

Nå er tiden inne for å høste frø til neste års blomster.4. Restitusjon i forbindelse med trening

Massasjebad fra HotSpring tilbyr hydroterapi, noe som er svært gunstig dersom du er mye i aktivitet. Avslappende hydroterapi lindrer smerter fra skader og overbelastning, og løsner godt opp i såre muskler etter trening. Et massasjebad kan derfor være ekstra bra for restitusjon i forbindelse med trening og gjør kroppen sterk og klar for nye aktiviteter og utfordringer.

5. Økt blodsirkulasjon

Massasjebad kan gjøre underverker for sirkulasjonssystemet og får blodet i bevegelse. Det varme vannet gjør at blodet lettere transporteres rundt i kroppen og kan hjelpe på symptomene ved dårlig blodsirkulasjon. I tillegg kan jevnlig bruk av massasjebad bidra til å senke en tilstand hvor blodtrykket er for høyt. Husk å unngå at overgangen fra varme til kulde ikke blir for høy, så slipper du å føle deg svimmel og ør.

 

Nysgjerrig på massasjebad? Hos HotSpring kan du til og med prøvebade, finn din nærmeste forhandler her. Massasjebadene står klare, alt du trenger å gjøre er å pakke med deg badetøy og håndkle!

 

Annonsørinnhold: Dette er en kommersiell artikkel skrevet av Bonnier Creative Studio. 

 

4. mai 2018
Mer om Massasjebad og basseng
Annonsørinnhold

Spabad mot ømme skuldre og hodepine

Massasjebad og basseng Tulla Sneve (60) sliter med ømme ledd og hodepine. Hun byttet ut boblekaret med et spabad.

Drømmer du om å bygge svømmebasseng i hagen?

Massasjebad og basseng Her er noen ting du bør tenke på før du virkeliggjør drømmen om å bygge svømmebasseng i hagen.

Riktig utebad for din familie

Massasjebad og basseng Mange drømmer om et utendørs massasjebad på terrassen, i hagen eller ved hytta. Utebadet er blitt stedet for rekreasjon og familiehygge etter en hektisk...

Lag et flott uterom rundt massasjebadet

Massasjebad og basseng En ting er å velge massasjebad, en annen ting er å lage det ekstra hyggelig rundt familiens nye samlingssted. 


Solvarmet bassengvann

Massasjebad og basseng Varm opp bassenget med vannbaserte solfangere.

Naturtomt med boblebad

Massasjebad og basseng Det var under utenlandsreiser og vinterlige spa-bad at drømmen om et eget boblebad ble født…

Badestamp i skogbrynet

Massasjebad og basseng På sin landelige eiendom ved Steinsfjorden har Lene og Are Vestrum bygget et deilig masasjebad og omliggende terrasse godt tilpasset terrenget.

Basseng etter forskriftene

Massasjebad og basseng Det er viktig å sette seg inn i gjeldende regler og lovverk før du starter byggingen av et svømmebasseng i hagen.

Bygg basseng i hagen

Massasjebad og basseng Å bygge basseng i hagen er en drøm for mange. Vi har snakket med en familie på Jar i Bærum som har laget svømmebasseng i hagen.

Monter spa ute

Massasjebad og basseng Salget av boblebad til privatbruk har steget kraftig de siste årene. De fleste monteres utendørs.

Boblende velvære

Massasjebad og basseng Ønsker du å nyte badelivets gleder og det gode liv utendørs gjennom hele året - uten å friste tilværelsen som isbader - da kan et privat spa være løsnin...

Bad under stjernene

Massasjebad og basseng En utendørs, vedfyrt badestamp har du glede av hele året. Det føles nesten magisk å kunne sitte utendørs en mørk vinterkveld i oppvarmet badestamp og...

Basseng på flatmark

Massasjebad og basseng Det er fullt mulig å bygge svømmebasseng på en flat tomt uten å måtte grave opp jorden. her viser vi en løsning der hagens "blå lagune" er bygget opp til samme nivå på bolighuset.

Turkisblått i hagen

Massasjebad og basseng Svømmebasseng nær helårsboligen er en drøm for mange og kan erstatte lengselen etter både sommerhus og middelhavsstemning. En "blå vannjuvel" utendørs...

Bad under åpen himmel!

Massasjebad og basseng Kan du tenke deg noe mer avslappende enn et privat spa rett utenfor stuedøren, gjerne på terrassen, tilgjengelig akkurat når du måtte ønske det.