Kolleksjonen Xplorer inneholder en variasjon av tursekker, klær og tilbehørtil både menn og kvinner.
Kolleksjonen Xplorer inneholder en variasjon av tursekker, klær og tilbehørtil både menn og kvinner. Bilde: PR

Overraskende: Husqvarna lanserer ny kleskolleksjon til utendørs bruk

Den nye fritids-kolleksjonen er designet slik at du kan føle deg komfortabel uansett om du skal utforske verden eller slappe av.

Fleecegenser, t-skjorter, capser, luer og sekker. Er du mye ute? Da vet du godt at det ikke finnes dårlig vær bare dårlig klær. Helt riktig tøy kan være uunnværlig når du skal ut å utforske naturen på tross av vind og vær - og nå har en overraskende spiller kommet på banen med en splitter ny kolleksjon av fritidsklær til dedikerte turfolk.  

Designet med tanke på hverdagen utenfor

Det er den populære svenske hagemaskin produsenten Husqvarna, som nettopp har lansert kolleksjonen med fritidsklær; Xplorer. Klærne er designet av fagfolk innenfor skog og park med tanke på hverdagen utenfor, og resultatet er en kolleksjon som er i myke, varme, pustende, vindtette og vannavstøtende materialer, basert på formålet med klærne. 

Og den nye kolleksjonen er kanskje ikke så overraskende som det kanskje virker. 

Husqvarna har nemlig lenge spesialisert seg i å skape produkter til folk som er mye ute, både profesjonelt og til hobbybruk. Derfor er den nye kolleksjonen også skapt med fokus på komfort hvor materialer, funksjon og design er nøye utvalgt for å kunne fungere til både å slappe av og til en aktiv dag utenfor i all slags vær. 

Klær, bagger og tilbehør 

Kolleksjonen Xplorer inkluderer et utvalg av sekker, bagger, klær og tilbehør til både menn og kvinner. På klesfronten kan du blant annet få fleecejakke, hettegenser og flere kort- og langermet gensere. Hertil kommer flere capser,luer og en beanie. Du kan også få både ryggsekker, reisebager og trolley. Til sist inkluderer kolleksjonen en vannflaske og en termokopp som er lett å ha med i farta. 

Et utvalg av Husqvarnas nye kolleksjon, Xplorer.

Klær utviklet av fagfolk 

Kolleksjonen er utviklet i samarbeid med H-team - en internasjonal gruppe med fagfolk som jobber med park- og skogbruk. Teamet har hjulpet Husqvarna å utvikle flere av produktene.

 

10. september 2019
Mer om Hage

Grønne tomater – hva kan de brukes til?

Hva skal man gjøre med alle de grønne og umodne tomatene på høsten? Er det smaksopplevelsen du går etter? Gå for grønne tomater i maten! Få gode oppskrifter på stekte og syltede grønne tomater her. 

Rabarbra - hagens enkleste plante

Slik får du størst høst av rabarbra. Slik deler du rabarbraplantene - og denne delen av planten er giftig.

Mandag er den internasjonale biedagen

Bienes verden er fascinerende og jobben de gjør, bestøvning av ville planter er utrolig viktig. Det synes FN også, derfor er den 20.mai utnevnt til...

Slik rengjør du grillen

Vips, så var våren her igjen. Lengre kvelder og varmere temperaturer betyr mer tid ute – gjerne rundt grillen. Tar du vårrengjøringen av grillen tidlig i år, unngår du å gå glipp av minnerike måltider.

Slik forhindrer vi biedød

En forskningsrapport viser at 40% av alle insektarter er synkende. Intektene er viktige for pollineringen. Her er ekspertenes tips på hvordan du kan...

Plantekasser i kjøkkenhagen og blomsterhagen

Med plantekasser i hagen får du en pen og lett måte å dyrke både grønnsaker, krydderier og sommerblomster! Vi viser deg hvordan du kan forlenge sesongen...

Ugress i plenen: Forny plenen din

Falmer gresset på plenen, mens mose og ugress stadig tar over? Da er det på tide å starte plenens bli-ny-kur. Den inneholder å gi gresset de beste forholdene – slik at gresset ikke blir overtatt av mose og ugress.

Tre undervurderte blomster til vårkrukken

Begynn hage sesongen med å plante blomster som tåler både sol, vind og kuldegrader! Her er forslag på tre blomster som tåler vårkulden og hvordan du...

Slik takler plantene vårfrost og snø

Våren er her, men både frosten og snøen ligger fortsatt mange steder i landet. Hvordan takler egentlig plantene og blomstene vårfrosten og snøen? Dette...

Slik får du flere blomster på orkideen din

Orkideer blomstrer lenge, men en dag så tar det slutt. Blomstene drysser av og så er det ikke mye mer ved orkideen. Men ikke kast planten, den kan blomstre igjen og igjen!

Tomat er ikke en grønnsak og jordbær er ikke en frukt

Du har sikkert hørt diskusjonene og alle teoriene før. Jordbæret er ikke et bær, det er egentlig en nøtt. Men er det sant? Vi har funnet svaret!

10 triks – tomater i drivhuset

Hvis det oppstår problemer ved å dyrke tomater i drivhuset, så er det som regel en veldig god grunn til hvorfor det skjer. Derfor finnes det ofte en...

Rene fliser ute – Slik gjør du

Alger, flekker og ugress er uvelkomne gjester hos de fleste huseiere med terrasse. Men med forskjellige former for rengjøring kan du få pene fliser igjen og du kan samtidig gjøre mye for å forhindre at det kommer tilbake.

Slik setter du georginer og får dem til å blomstre

Enkle og brukbare plantetips til hvordan du kan plante georgineknoller i hagen og i krukker. Hvis knollen kommer ordentlig i jorden, på det rette tidspu...

Legg fliser selv – les her hvordan du gjøre det

Du kan helt fint selv legge fliser i innkjørselen, på terrassen eller lage en gangsti rundt huset ditt, men det er hardt arbeide og du skal ha stor...