Kolleksjonen Xplorer inneholder en variasjon av tursekker, klær og tilbehørtil både menn og kvinner.
Kolleksjonen Xplorer inneholder en variasjon av tursekker, klær og tilbehørtil både menn og kvinner. Bilde: PR

Overraskende: Husqvarna lanserer ny kleskolleksjon til utendørs bruk

Den nye fritids-kolleksjonen er designet slik at du kan føle deg komfortabel uansett om du skal utforske verden eller slappe av.

Fleecegenser, t-skjorter, capser, luer og sekker. Er du mye ute? Da vet du godt at det ikke finnes dårlig vær bare dårlig klær. Helt riktig tøy kan være uunnværlig når du skal ut å utforske naturen på tross av vind og vær - og nå har en overraskende spiller kommet på banen med en splitter ny kolleksjon av fritidsklær til dedikerte turfolk.  

Designet med tanke på hverdagen utenfor

Det er den populære svenske hagemaskin produsenten Husqvarna, som nettopp har lansert kolleksjonen med fritidsklær; Xplorer. Klærne er designet av fagfolk innenfor skog og park med tanke på hverdagen utenfor, og resultatet er en kolleksjon som er i myke, varme, pustende, vindtette og vannavstøtende materialer, basert på formålet med klærne. 

Og den nye kolleksjonen er kanskje ikke så overraskende som det kanskje virker. 

Husqvarna har nemlig lenge spesialisert seg i å skape produkter til folk som er mye ute, både profesjonelt og til hobbybruk. Derfor er den nye kolleksjonen også skapt med fokus på komfort hvor materialer, funksjon og design er nøye utvalgt for å kunne fungere til både å slappe av og til en aktiv dag utenfor i all slags vær. 

Klær, bagger og tilbehør 

Kolleksjonen Xplorer inkluderer et utvalg av sekker, bagger, klær og tilbehør til både menn og kvinner. På klesfronten kan du blant annet få fleecejakke, hettegenser og flere kort- og langermet gensere. Hertil kommer flere capser,luer og en beanie. Du kan også få både ryggsekker, reisebager og trolley. Til sist inkluderer kolleksjonen en vannflaske og en termokopp som er lett å ha med i farta. 

Et utvalg av Husqvarnas nye kolleksjon, Xplorer.

Klær utviklet av fagfolk 

Kolleksjonen er utviklet i samarbeid med H-team - en internasjonal gruppe med fagfolk som jobber med park- og skogbruk. Teamet har hjulpet Husqvarna å utvikle flere av produktene.

 

10. september 2019
Mer om Hage

Høst og vår - Dette skal du plante i hagen nå!

Når høsten kommer er det en plante fremfor noen nordmenn pynter hagene med - lyng. Men du skal også huske at det er nå du skal plante blomsterløk for en blomstrende hage til våren.

Kastanjer er giftig for hunden din

Høsten er høysesong for samling og kreative kreasjoner med kastanjer. Men visste du at hestekastanjer kan være giftig for kjæledyr og barn?

Sett farge på hagen hele året rundt med lyng i bed og krukker

Få glede av lyng året rundt ved å velge forskjellige arter. Her er de beste plantetipsene til lyng i bed og krukke, og beskrivelse av de mest populære...

Ikke bruk denne: Farlig hageprodukt tilbakekalles

Hvis disse delene løsner og flyr av vil det medføre skaderisiko for brukeren eller tredjeparter, derfor har produsenten nå tilbakekalt produktet. 

Derfor skal du gi grillen en høstrengjøring

Høsten er rett rundt hjørnet, men det betyr ikke at du bør pakke vekk grillen. Se her hvordan du klargjør grillen til høsten og vinterens kulde – og...

Så lett formerer du buskene dine

Du skal klippe stiklinger i vintermånedene, da vil de starte å vokse på våren, og du kan plante dem ut på høsten.

Hibiscus syriacus - Pryder hagen om sensommeren

Hibiscus syriacus eller syrisk rose utfolder sine eksotiske røde, lilla og blå blomster som en fantastisk finale på hagesesongen når de andre buskene og blomstene har avblomstret for lengst. Og den syriske rosen er hverken syrisk eller en rose.   

Er dette verdens minste tre?

Musøre-planten blir ikke høyere enn fem centimeter. Likevel kalles den for et tre.

Slik dyrker du japansk lønn i hagen og i krukke

Japansk lønn er et av de mest elegante trærne som finnes, og treet kan du fint dyrke i norske hager både som fullvoksende tre, i krukke eller i dverg...

Tips om gjødsling

Noen planter og vekster har spesifikke behov når det gjelder næring som det kan være lurt å tenke over. Hva skal du gjødsle? Finnes det en gjødsel som passer for alt du skal gjødsle eller må du ha flere varianter?  

Vanilje i stua – Slik dyrker du vanilje fra vaniljeorkideen

Drømmer du om å dyrke din egen vanilje? Det kan du godt – også i en gjennomsnittlig norsk bolig. Les her hvordan du får vaniljeplanten til å trives. Få...

Slik takler plantene vårfrost og snø

Våren er her, men både frosten og snøen ligger fortsatt mange steder i landet. Hvordan takler egentlig plantene og blomstene vårfrosten og snøen? Dette...

Slik får du flere blomster på orkideen din

Orkideer blomstrer lenge, men en dag så tar det slutt. Blomstene drysser av og så er det ikke mye mer ved orkideen. Men ikke kast planten, den kan blomstre igjen og igjen!

10 triks – tomater i drivhuset

Hvis det oppstår problemer ved å dyrke tomater i drivhuset, så er det som regel en veldig god grunn til hvorfor det skjer. Derfor finnes det ofte en...

Slik setter du georginer og får dem til å blomstre

Enkle og brukbare plantetips til hvordan du kan plante georgineknoller i hagen og i krukker. Hvis knollen kommer ordentlig i jorden, på det rette tidspu...