Sorter etter:
Planteleksikon
Planteleksikon Ikke alle sopp- og planter har særlig tiltalende navn på norsk. Her kårer vi de ti verste.
Planteleksikon
Planteleksikon Strandkarse er en vanlig plante i skjærgården. Smak på den, og du vil kjenne en kraftig smak av pepperrot, nesten som wasabi!
Planteleksikon
Planteleksikon Har du hørt om mjødurt? Planten som vokser vilt i skogkanten, og smaker litt som vanlije. Her ser du video av hvordan du finner og bruker mjødurt.
Planteleksikon
Planteleksikon Brennesle er beryktet plante. Men brennesle er faktisk veldig sunt, og kan spises tilberedt eller rett fra busken. Vi viser deg hvordan.
Planteleksikon
Planteleksikon Her er 12 ville planter som er enkle å finne og smaker nydelig. Bli med på sanketur! Men vi advarer deg; det er lett å bli hekta!
Hage
Hage Det finnes håp om gjenoppstandelse selv for gamle, neglisjerte epletrær. Men det tar minst tre år å få treet tilbake til «normalen».
Planteleksikon
Planteleksikon Sliter du med å holde plantene i live? Eller bare trives du best med planter som trenger lite stell? Da skal du se nærmere på disse 6 (nærmest) udødel...
Blomster og planter
Blomster og planter Med fire friske urter i hagen kan du krydre et hvert måltid på beste vis. Du kan også dyrke dem inne!
Blomster og planter
Blomster og planter Gartner Anders Nordrum forsøkte å sette tomatplanter inntil sølvpapir. Det resulterte i planter som vokste raskere og som ble større og kraftigere.
Planteleksikon
Planteleksikon Ønsker du deg en yndig hageplante av spesiell karakter? Ruteliljen er spinkel av vekst, men har nydelige rutemønstrede blomster. Les alt om dyrking,...
Planteleksikon
Planteleksikon Klematis er en livskraftig klatreplante som kan vokse flere meter i høyden og som setter vakre farger på hagen, terrassen, gjerdet eller en pergola....
Planteleksikon
Planteleksikon Orkideer er en av verdens mest tallrike plantefamilier, og de fleste trives bedre på stein og trær enn i jord. Orkideer er lettstelte og kan blomstre...
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no