Sorter etter:
Planteleksikon
Synes du vinteren kan være kjedelig med bare grener og eviggrønne busker under snødekket? Fortvil ikke; Julerosen kan være et vakkert innslag når...
Planteleksikon
Akeleien er en vakker flerårig staude som finnes i mange norske hager. Den krever lite stell, er flerårig og sår seg selv. Lær mer om Akeleien her.
Hage
Sesongen for giftige bær har begynt for alvor. Sensommeren kan være farlig - spesielt for barn som ikke vet forskjellen på spiselige og giftige bær....
Planteleksikon
Med sine overdådige blomsterklaser har hortensiaen blitt en av verdens mest populære potteplanter. Bugnende rosetter i hvitt, lilla, rosa og himmelblå...
Planteleksikon
Valmuer er nostalgi, blomstereng og norsk sommer. Den dekorative planten vokser både vilt og som prydplante i Norge. Her i vårt planteleksikon finner...
Planteleksikon
Ikke alle sopp- og planter har særlig tiltalende navn på norsk. Her kårer vi de ti verste.
Planteleksikon
Ønsker du deg en yndig hageplante av spesiell karakter? Ruteliljen er spinkel av vekst, men har nydelige rutemønstrede blomster. Les alt om dyrking,...
Planteleksikon
Magnoliatreet lyser opp med sine vakre store blomster. Se hvordan du får det eksotiske treet til å trives og pryde hagen din i mange år.
Hage
Det finnes håp om gjenoppstandelse selv for gamle, neglisjerte epletrær. Men det tar minst tre år å få treet tilbake til «normalen».
Planteleksikon
Strandkarse er en vanlig plante i skjærgården. Smak på den, og du vil kjenne en kraftig smak av pepperrot, nesten som wasabi!
Planteleksikon
Har du hørt om mjødurt? Planten som vokser vilt i skogkanten, og smaker litt som vanlije. Her ser du video av hvordan du finner og bruker mjødurt.
Planteleksikon
Brennesle er beryktet plante. Men brennesle er faktisk veldig sunt, og kan spises tilberedt eller rett fra busken. Vi viser deg hvordan.
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no