Sorter etter:
Skadedyr i hagen
Skadedyr i hagen Skån huden din for myggmidler ved å velge planter til hagen som myggen hater. Mange av dem er krydderurter og nytteplanter som du kan bruke maten.
Skadedyr i hagen
Skadedyr i hagen Du klarer ikke å forhindre myggen å stikke, men kløen kan du superenkelt bli kvitt.
Skadedyr i hagen
Skadedyr i hagen Varme sommerkvelder er herlig. Men mygg kan ødelegge mye av gleden. Med dette smarte trikset holder du de små blodsugerne på avstand.
Skadedyr i hagen
Skadedyr i hagen Svenske Michael Petersen fant opp et utrolig smart og nesten gratis triks for å fange brunsnegler. Prøv det du og!
Skadedyr i hagen
Skadedyr i hagen Nyt middagen ute på terrassen i august og september uten den irriterende vepsen. Med dette lette trikset holder du vepsen enkelt unna maten!
Skadedyr i hagen
Skadedyr i hagen Kleggen har en sakslignende munn som den klipper opp huden med, slik at den kan suge blod fra åpent sår. Høres det ikke så fristende ut? Slik gjør du...
Skadedyr i hagen
Skadedyr i hagen Det kan være et skremmende syn når en summende bisværm slår seg ned på din eiendom. Dette bør du gjøre og IKKE gjøre hvis du får bier på besøk.
Skadedyr i hagen
Skadedyr i hagen Myggsesongen er ennå ikke over, og de små krypene kan fort ødelegge en hyggelig dag ute. Vi viser deg hvordan enkelt kan lage en DIY-felle som fjerner...
Skadedyr i hagen
Skadedyr i hagen Irriterer du deg over brunskogsnegler som kravler opp i pottene dine og ødelegger blomstene? Kobberteip kan være redningen.
Skadedyr i hagen
Skadedyr i hagen Her er mirakelmiddelet som tar knekken på mordersneglen. Det er både miljøvennlig og enkelt!
Skadedyr i hagen
Skadedyr i hagen Ja visst er det koselig med rådyr i hagen, men det er ikke fullt så hyggelig når de spiser opp beplantningen din.
Skadedyr i hagen
Skadedyr i hagen Ny forskning viser at edderkoppen er et overraskende nyttig dyr, som bidrar med helt spesielle evner i naturen.
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no