Alt om snøfreser

Er du lei tunge løft og vond rygg? Da er det på tide å anskaffe seg en snøfreser. Det er flere hensyn å ta når du skal kjøpe snøfres: er det mye eller lite snø i området du bor? Er vintrene fuktige, som ved kysten, eller er det tørr snø som på fjellet? Hvor stor gårdsplass har du? Hvordan er underlaget?

Diskuter snøfreser i forumet

Ett- og to-trinns snøfresere

Det finnes to typer snøfresere: ett-trinns og to-trinns. En ett-trinns snøfreser fungerer til mindre måkejobber, mens en to-trinns snøfreser er effektiv ved tung og hardpakket snø.  

Snøfresere med hjul eller belter

Snøfresere kommer med hjul- eller beltedrift. En beltedrevet snøfreser arbeider mer stabilt og kan være lettere å gå med. Snøfreser med hjul er gjerne enklere å manøvrere. 

Her er noen produsenter av snøfresere: Husqvarna, MTD, Stiga, Toro, Jonsered, STH, Honda, McCulloch, Ariens og Yanmar.

Les mer Skjul
Sorter etter:
Snøfreser
Det er snø i lufta og alle rygger gruer seg. Men jobben kan jo gjøres lettere! Her får du hjelp til å velge snøfreseren som passer for deg.
Snøfreser
Snøfreseren er rask, og effektiv i bruk for å fjerne store mengder snø. Det er ikke minst langt mer moro å bruke snøfreser når snøen skal måkes vekk...
Snøfreser
Sjekk ut hvilket behov du har før du velger snøfreser – for å få måkt unna snøen så raskt og effektivt som mulig der du bor.
Snøfreser
En snøfreser gjør at du kan gå vinteren i møte med et smil om munnen.
Snøfreser
Snøfreseren er en av de dyreste hagemaskinene du får kjøpt. Da er det vel verdt å bruke litt tid på å velge riktig når du skal kjøpe ny snøfreser.
Snøfreser
Snøfresere er et yndet mål for tyver, selv om de er store og tunge. Tenk gjennom sikkerheten for din egen snøfreser før vintersesongen er over oss.
Snøfreser
En snøfreser gjør at du kan få ryddet snøen raskt og effektivt. Men ensnøfreser er betydelig investering. Om lommeboka er slunken kan løsningen være...
Snøfreser
Gjør snøfreseren klar for sesongen nå før vinteren virkelig setter inn.
Snøfreser
Har du alt du trenger til snørydding når det begynner å lave ned?
Snøfreser
Når snøen laver ned, bør snøfreseren stå klar for vinterens tunge jobb. Men hvilken snøfreser bør du velge?
Snøfreser
En snøfreser kan være greit å ty til når snøen laver ned og fonnene nærmer seg skulderhøyde. Men hvilken type snøfreser skal du velge?
Snøfreser
Gjennom fire artikler og filmsnutter gir vi deg en guide til valg av snøfreser. Først ut i serien er forskjellen mellom entrinns og totrinns snøfreser...
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no