ANNONSØRINNHOLD

Boblebad: Ekte luksus trenger ikke være dyrt

Hvorfor betale mer enn nødvendig når du kan få latterlig mye for pengene?

Av: Bonnier Creative Studio, 29. mai 2018

Når du bor i et land som er kaldt 6 av 12 måneder er det lite som gleder en stakkars kropp mer enn kombinasjonen av varmt vann og bobler.

Mange nordmenn tror fremdeles de må selge bilen for å få råd. Den gode nyheten er selvsagt at det er helt feil: Med et oppblåsbart boblebad får du nemlig en svært rimelig inngang til SPA-verdenen, og er du på jakt etter høy kvalitet, lekkert design og stort utvalg er norges-eneren Mspa.no det naturlige stedet å starte.

Norges mest solgte

- Målet vårt er å dele den herlige spafølelsen med så mange som mulig, enten de vil ha det moro med familien, drømmer om romantiske badekvelder eller er på jakt etter helse og velvære i egen hverdag. Skal vi klare å gi luksus til folket er nøkkelen å tilby kvalitetsbad alle kan ta seg råd til, samtidig som de er enkle i bruk, sier Hugo Grimsrud fra Mspa.

Og resultatene så langt bekrefter at han er på rett spor:

Mspa var ikke bare norges mest solgte utendørs boblebad i fjor. De har vært det de siste 8 årene! 

Høy kvalitet og fett design

- Alle våre bad er selvsagt TUV og CE-godkjent, og etter å ha solgt over 39.500 utendørs boblebad i Norge vet vi at kvaliteten er på topp, sier Grimsrud. Vi er også den eneste leverandøren med eget kundesenter, og reservedeler på lager om det skulle være nødvendig.

Det som gjør oss ekstra stolte er at vi ser at kundene våre kommer tilbake: Enten fordi de har lyst på en ekstra modell de kan ha på hytta eller campingen, eller fordi de har lyst på en større og mer fancy premium-modell.

- Det hadde de jo ikke gjort hvis de var misfornøyde, og har du først prøvd et utendørs Mspa-bad er det lett å blir frelst. Det å sitte mykt og behagelig i vann på rundt 40 varmegrader er rett og slett moro og behagelig uansett alder. Når du i tillegg kan føle deg trygg på at godfølelsen du får fra de varme boblene som masserer kroppen din vil vare, ja da er veien kort.

Den kanskje største nøkkelen til suksessen er likevel hvor enkelt det er.

 

Du er i gang på 5-10 minutter

Etter at du har bestilt ditt Mspa blir det levert helt hjem på døra, og alt kommer i en pakke som har en samlet vekt på rundt 25 til 45 kilo. Siden selve spabadet blåser seg selv opp på under 10 minutter kan du også fortrenge de traumatiske minnene fra den gangen du måtte blåse opp luftmadassen til junior. Den tiden er nå forbi.

Her er det bare å plugge badets lange ledning til en helt vanlig utendørs stikkontakt, så går jobben av seg selv.

- Dette er en enkel jobb som absolutt alle klarer. Selv om badet er laget for å kunne stå ute kontinuerlig, ser vi at mange av våre kunder synes at opp- og ned-pakkingen går så kjapt at de lagrer badet i boden etter å ha brukt det en periode. Når badet er pakket ned er det uansett lett å ta med i bilen når familien skal på hytta, sier Grimsrud; så det er en vinn-vinn situasjon for hele familien.

 

Selv de ekslusive modellene har lav pris!

- Det fine med Mspa er at vi har holdt oss på et moderat prisnivå, selv om kvaliteten er på topp. Våre 2018-modeller er i tillegg vesentlig oppgradert siden i fjor, og har blant annet fått enda kraftigere varmeelementer og sirkulasjonspumper. Flere av modellene har også fått en moderne timerfunksjon.

 

 

Fyll på vann fra hageslangen og sett på varmen! Fjernkontrollen gjør det lett å få ønsket badetermperatur, og ved bruk av enkel vannkjemi trenger du bare å bytte vann hver 8-10 uke.


- Grunnen er enkel: Vi vil at flest mulig skal få muligheten til å oppleve et ekte spabad, enten det nå er i egen hage, på terrassen eller hytta, sier Grimsrud; som selvsagt avslutter med tre knalltips.

 

Bestselgeren: Silver Cloud Delight

Grunnen til at Silver Cloud Delight er den desiderte bestselgeren er ganske enkelt at den gir deg latterlig mye for pengene.

2018-modellen har fått ny design, og blitt freshere i fargene fra ifjor. Den leveres også med en splitter ny patentert fjernkontroll der du blant annet får timerfunksjon og temperaturkontroll.

 

Til kun 5.995 kroner er Silver Cloud Delight modellen for deg som vil ha mest mulig for pengene!

 

Silver Cloud Delight passer for opp til fire personer, er svært stillegående, og kan friste med 118 jetstråler, innebygget rense og boblefunksjon, med mer.

Til kun 5.995 kroner er den ganske enkelt et kupp, så den dagen du blir lei av å frakte den mellom hytta og huset er det bare å kjøpe en til.

 

Familiefavorittten: Camaro

Trenger du plass til seks personer og vil ha en modell som passer inn overalt er det derimot Mspa Camaro du skal ha. Den har et tidløst design i sort og sølv som tiltrekker seg solvarme, og har i tillegg lærdetaljer som gjør at den ser enda mer eksklusiv ut. Dette er en særdeles solid og driftsikker modell og vår store familiefavoritt. Finnes også med grå fasade under navnet Castello.

 

Familiefavoritten Camaro: Herlig design og god plass til 6 personer, pris: Kun 9.995 kroner.

 

Camaro ser heldigvis ikke bare bra ut. Den lokker også med hele 135 jetstråler og 3-trinns boblefunksjon, så her tar det garantert ikke lang tid før stemningen er på topp.

Styringen skjer her fra et dedikert og moderne LCD touchpanel, og den høye kvaliteten gjør Camaro til en ekte premium-modell for storfamilien, eller for deg som liker å dele bobleopplevelsen med gode venner.

Prisen på Camaro er nå kun 9.995 kroner.

 

 

Den eksklusive nyheten: Mono

Vil du ha det beste er det derimot den rålekre nykommeren Mono du skal ha. Med god plass til 6 personer, og et superstivt materiale som sikrer stabilitet uansett hvor mye dere koser dere, er dette ganske enkelt en klasse opp på alle punkter.

 

Rålekre Mono er modellen for deg som vil ha det beste! Prisen er 14.995 kroner.

 

Selv om Mono har en sober gråtone får du her et geometrisk mønster med trestruktur for den siste ekstra finishen. Og hvis du skulle være i tvil: 138 jetstråler og 3-trinns boblefunksjon er definitivt nok til å få opp stemningen. Temperatur og bobler styrer du på en egen vanntett styringsboks før du hopper oppi, eller via fjernkontrollen når du er trygt på plass.

Prisen for toppmodellen er 14.995 kroner.

 

 

TIPS: Soloppvarmet utedusj

Selv om moderne vannkjemi holder badevannet trygt og rent, anbefales det alltid å ta en grundig dusj før du hopper opp i ditt utendørs boblebad.

Har du lyst på en lekker utedusj ved siden av boblebadet er det derfor verdt å sjekke det store utvalget av soloppvarmede og lekre italienske utedusjer. Dette er flyttbare utedusjer som monteres enkelt med fire medfølgende skruer, og så er det bare å koble til hageslangen. Solen varmer opp vannet i den innebygde vanntanken på 25-40 liter, og så vil blandebatteriet sørge  for ønsket vanntemperatur slik at du kan få en varm og deilig dusj ute i det fri.

 

Italienske utedusjer som varmes opp av solen!

 

Annonsørinnhold: Dette er en kommersiell artikkel skrevet av Bonnier Creative Studio for Mspa.

 

 

29. mai 2018 Bonnier Creative Studio