Flyttbar utendørsbelysning

Nå kan du flytte med deg utendørsbelysningen og skape stemning uavhengig av strømtilførsel.
Av: redaktionen, 23. oktober 2008

Serien består av tre modeller: Basic, Dome og Wave.
En ny serie dansk designbelysning uten ledninger gir deg mulighet til å flytte lampene rundt på terrassen eller i hagen etter lyst og behov.

Utendørsbelysningen står som regel fast, men med batteridrevne lamper blir plasseringsfriheten total. Fra den danske belysningsprodusenten Herstal kommer en ny serie batteridrevne lamper beregnet på utendørsbruk. Nå kan du enkelt skape stemning under lune sommerkvelder og netter.

Basic, Dome og Wave er en serie utendørslamper bestående av tre ulike modeller. Lampene kan brukes både innen- og utendørs og plasseres der man måtte ønske. Lampene får strøm fra oppladbare batterier og kan derfor brukes helt uavhengig av strømtilførsel. Plasser dem for eksempel på hagebordet, på balkongen eller ute i hagen.

Lampene gir et stemningsfullt og behagelig lys – perfekt for å understreke en romantisk setting. Designet er rent og tidløst og er fremstilt i en kombinasjon av glass, polykarbonat, stål og akryl, helt i tråd med en stilren skandinavisk innredningstradisjon. Lyset kommer fra en standard 5 W halogenpære og kan dimmes etter ønske.

Serien består av tre modeller: Basic (NOK 999 for 2 stk.), Dome (NOK 1199) og Wave (NOK 1199). Lampene er tilgjengelig fra begynnelsen av april.

For opplysninger om nærmeste Herstal-forhandler se her.
23. oktober 2008 redaktionen
vilkårene
Avbryt

Velkommen til viivilla.no!

Som medlem på viivilla.no er du en del av Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

På viivilla.no kan du få svar på dine spørsmål, snakke med andre kunnskapsrike villaeiere, si hva du mener i Villapanelet, delta i konkurranser og ta del i Vi i Villas unike tilbud samt mye mer.

Viivilla.no er en plattform i stadig utvikling for å kunne være din beste tipser i villahverdagen!

Dersom du har problemer eller spørsmål om noen av våre tjenester kan du sende en epost til [email protected] 

Trykk OK for å registrere deg som bruker på viivilla.no. 

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på "Min side" oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Med vennlig hilsen

Viivilla.no